![]() |
-3 i brak śniegu. dupa nie zima ;]
|
no tak, jutro będzie pierwsze tej zimy skrobanie Pandowych szybek k***a
|
O w mordę, turbiny nie słyszę od bardzo dawna, a na samej ścianie mam już tylko 20 stopni w pokoju, trzeba iść walczyć, bo jest bardziej niż zimno.
|
Ilość załączników: 1
Ty lepiej mi gadaj co się z moją rzeką dzieje :buu: i jak ja mam tera pływać kajaczkiem k***a
|
U mnie póki co tylko przyjemny, lekki mróz. :)
@DejaVu Jeszcze masz środek wolny. ;p |
Przywal jakieś żelazo na dzioba i będziesz miał lodołamacz.
|
Taa, to już chyba lepiej zabierać siekierę z przedłużonym trzonkiem... Również wyglądałby jak idiota walcząc z lodem, ale przynajmniej byłaby szansa na efekty :P
|
A u mnie Zero.... dobrze że mieszkam na "polskich hawajach"... mam nadzieje że ta zimna zaśnie w tym i następnym roku i już w lutym będzie wiosna...
|
Niech się rzeczka zdecyduje i zamarznie.
|
Jedzie do nas spod Krakowa transport czegoś bardzo dobrego, ino boję się czy nie jeszcze bardziej zamarzniętego... O 23 będzie na zakładzie, się zobaczy.
|
ponoć wódka nie zamarza w takich temperaturach xD
|
Mówisz, że to może być wódka? Problemy z ogrzewaniem mielibyśmy z głowy :szczerb:
Swoją drogą jeśli mowa o cieple - ubieranie się na cebulę jest jeszcze bardziej efektywne niż kiedyś myślałem. Dziś miałem nadzieję na lekki wzrost T i założyłem podkoszulek, bluzę oraz jesienną kurtkę. Okazało się, że wieje parszywy wiatr i nie mogę pięciu minut na dworze(u) ustać, a w szafie w biurze znalazłem jedynie lekką letnią koszulę. No i wbrew obawom po założeniu jej czułem się jak w markowej kurtce narciarskiej :spoko: |
Ilość załączników: 1
Śniadanko i kawcia zaliczona :taktak: zaraz jadę nad jeziorko połowić spod lodu :spoko: wczoraj żem był na zwiadach :> lód 10cm. a za oknem 0*C śniegu prawie nie ma :ysz: jak bym przypadkiem się w*******ił to biorę kajaczek aby dopłynąć do brzegu :D
|
Ładny Golf :) Jaki rocznik i silnik? :D
|
rocznik 99' a silnik 1,9 sdi (superdiesel);)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:26. |