![]() |
Zimno było, trzeba było palić. 8-)
|
Tak to można w Hiszpanii pisać :P W Polsce jak w połowie stycznia jest więcej niż -10, to znaczy że jest ciepło :>
|
A ja dzisiaj łażąc po targu z rupieciami 2 godziny zmarzłem jak pies. Łaziłem za kobitom wiedząc, że to bez sensu...a jej się wydawało nie wiem co.
No i tak wyszło na moje. Ech :sciana: |
To teraz pootwieraj bramę 2 razy po 5 godzin, bo sucz ominęła cię ze zmianą, żeby jej psiapsióła poszła. Jedną w nocy sfilmowałem jak jej nie ma na stanowisku, ma już załatwiony wypad, druga pewnie też. ||
|
Ilość załączników: 2
Jeden zmarźlak a drugi kabel :jezyk: a ja dziś od 9-14,30 na lodzie :taktak: rano -7 potem -4*C i fajowe słonko , gdyby nie wiatr można było się opalać :ysz: złapałem ponad 30 okonków ale tylko 4 na patelnię się nadawały k***a
|
Zakablowałem, bo zakłamana ździra wpisała mnie dwa razy na listę, co miało być dowodem, że byłem na przerwie, druga, to nabuntowane przez pierwszą dziecię bez mózgu, wystartowała do mnie z ryjem, że za późno ją zmienić poszedłem, no to już nie pracuje, dała się złapać jak dziecko. :D
I nie chodzi, że musiałem na mrozie stać 5 godzin po dwa razy, prawie lejąc po nogach, chodzi o zakłamanie, to wymaga natychmiastowej kary. |
Cytat:
|
Patrzę sobie na termometry. Jeden za oknem, na świeżym powietrzu pokazuje -7, drugi wiszący na murze -5,4 :O
Meteorologi mówią, że od jutra powrót w pobliże zera. Ta zima cały czas czyha żeby zaatakować. |
Zimno, ciemno, nieprzyjemno, a jutro rano trzeba jechać... Dziś już siedzę w domu i czekam na pizzę. Do tego mamy dobre wino :taktak:
|
Jutro dowali kilka centymetrów śniegu, trzeba będzie śniegowce założyć.
|
-7 :sciana:
a śniegu brak :P |
Śniegu? Jeszcze czego?! k***a
|
Coś prószy.
|
Lubię śnieg. Lubię jeździć jak pada. Nie lubię innych kierowców jak pada, bo co najmniej z 5% to durnie, którzy ani po śniegu jeździć nie potrafią, ani się tym nie przejmują (nie potrafi co drugi, ale jeśli się przejmuje to jest ok).
Dziś o 19 jadę, zobaczymy co będzie :D |
walło rankiem śnieżkiem ... znaczy zmrożonym deszczem i gdzieniegdzie się jeszcze poniewiera ...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:44. |