![]() |
|
['] :(
|
o cholera, :(
|
R.I.P. [']
|
Nareszcie. Teraz niech go rozliczą tam na górze. Będzie bolało.
|
Może i to okrutne, ale ten człowiek miał sporo na sumieniu. Jakoś mi go nie brakuje........
Ktoś kto tyle w życiu przeżył, niszczył na starość swoimi słowami normalność naszego kraju. Dostanie w dupę gdzieś tam... mam nadzieję. |
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=rWbSRinxfE8 A jak czytam posty w stylu: "wielki Polak" to mi się jelita skręcają. Ani to Polak, ani wielki, zwykła gnida i oszust. Poobwieszana jak choinka orderami, chyba za swoją najnowszą antypolską działalność... Umarł i tak jak pisał, najwyższy był już na to czas. Jednego mu zazdroszczę: 94 lat, ja tyle nie zdołam dożyć. |
Cytat:
|
Można nawet zrobić jednodniową budowę pod wybory i nikt się nie oburzy. Polska jest krajem teoretycznym... Ale tylko dlatego, że wymordowano nam elity i dopiero zaczynają się odradzać. Tylko co z tego jak większość Polaków nic nie obchodzi prócz żarcia i seksu, są łatwowierni i zwyczajnie głupi. A zbliża się kolejny pogrom... Znowu znikniemy z mapy świata bo znowu na to pozwoliliśmy...
|
Cytat:
|
Zauważyliście, że pod żadnym artykułem o kapo na Onecie nie można komentować? Kompletnie żadnej dyskusji nie ma.
|
Bo to demokracja PO polsku. :rzygi:
Jeszcze cieszy mnie jedno w kółko powtarzane stwierdzenie, że o zmarłych dobrze, albo wcale. To znaczy o Hitlerze i Stalinie dobrze, czy wcale? |
Z wyjątkiem Lecha Kaczyńskiego, o nim można zawsze źle. To też pewna reguła tej nowej demokracji.
Ale dajmy spokój polityce. |
Gdzie zahaczyliśmy o politykę? :blink:
|
Berion, w Tobie zachodzi jakaś przemiana, przemiana nad wyraz tajemnicza ;)
|
Na lepsze czy na gorsze? ;p
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:47. |
|