![]() |
:spoko:
|
Cytat:
dodam, ze w kilku miejscach NT jest potepienie homoseksualizmu i, jezeli mnie pamiec nie myli, autorstwo wszystkich tych wypowiedzi nalezy do Pawla |
Listy są częścią Nowego Testamentu i należą do ksiąg kanonicznych
|
Właściwie możnaby zapytać Papieża i będzie po sprawie.
Cytat:
Cytat:
PS. czuje że zaraz nadleci moderator i skończymy w innym temacie :spoko: |
Znaczy się, że jak Jezus nic nie mówił na temat homoseksualizmu, to go popierał? Tak?
A tak poza tym to miał lewicowe poglądy, był Żydem, a niektórzy twierdzą nawet, że był czarny. Teraz wyjdzie na jaw, że był gejem. :rotfl: |
nie moja dupa nie moj problem
ale jak widac inni lubia innym w lozko zagladac |
Cytat:
zreszta, jak pisalem, drazenie nie ma sensu - swoje racje przedstawilem, chetnie podyskutuje, jak ktos ma ochote na dyskusje (nie klotnie), ale moze w stosownym temacie ;) |
Trzy polki w amerykańskim Mam Talent.Na koniec pojechały po naszemu:D
http://www.youtube.com/watch?v=9g9MpLAH5Ps |
:zygi:wiadomo nie były by to blondynki-czego się spodziewać :taktak:
|
mam mieszane uczucia..
z jednego strony pokaz był świetny i niewiątpliwie są utalentowane. Z drugiej.. po pokazie przynajmniej jedna pokazała, co sobią poza tym reprezentuje... sam nie wiem.. |
bo spie...j powiedziala? ;)
|
raczej sposób, w jaki to zrobiła ( i generalnie ich wypowiedzi). Nie chcę na podstawie jednego zdania oceniać, ale.. chyba nie pomyliłbym się zbyt bardzo ;)
|
Może powstanie nowy kawal o blondynkach.
|
Ilość załączników: 1
23 letnie siostry Okapiec już zrobiły karierę w USA, często grają w najdroższych hotelach i kasynach Vegas,a tam nie tak łatwo zagrać.Jak dobrze pamietam to maja kontrakt MGM.
No i mają bardzo utalentowaną czwartą pannę do zespołu:D Załącznik 52397 |
Parówki z owsem
No to smacznego !!! Ihahahahahaha... ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:24. |