![]() |
kolega, ktory pracowal dla Ryanair pare lat temu (kiedy jeszcze normalnie placili) porownywal tego przewoznika z PKP
widze, ze byl blizszy prawdy niz przypuszczalem :) z drugiej stony dzieki Ryanair mozna tanio sie przemieszczac po Europie - dojazd na londynskie lotnisko jest czesto drozszy niz bilet :) i to dziala :) |
Cytat:
Zresztą pan o'leary prowadzi pewnego rodzaju darmową kampanię reklamową za pośrednictwem tabloidów właśnie - ogłasza swoje idiotyczne pomysły, a ludzie czytają te bzdury. W myśl starej zasady: "nieważne co mówią, ważne żeby nazwiska nie przekręcali". Jakkolwiek jest to (w tym wypadku) nieco kontrowersyjne, to i tak powszechnie stosowane budowanie świadomości marki - innymi słowy konsumenci znają (choć niekoniecznie kojarzą) nazwę. |
I pomyśleć (jeśli chodzi o Raynara), że widziałem sens w jedynym pomyśle, z którego się ostatecznie wycofali, a pozostałe, które uważam za absurdalne, póki co są planowane...
|
Cytat:
|
|
Pewnie będzie tak samo jak ze zderzakiem polskiego inżyniera . . . ktoś kupi patent i zamknie go w sejfie ... :szczerb:
|
tym razem moze juz tak nie ebdzie :D
|
Masz jakiś mandacik? Zaraz ci zablokują konto
Co może, a czego nie może zająć urząd: Cytat:
|
ja mam tylko jedną kozę :sciana:
rzadko ją wykorzystuję, chyba mi nie zabiorą:ysz: |
Nie, kozy nie... Możesz nawet dokupić drugą i też nie zabiorą, bo to dwie ostatnie. Warto się zastanowić, bo pieniądze zabrać mogą, a kóz dwóch ostatnich nie, kóz nie... No chyba, żeby sobie kupić krowę ostatnią...
|
wkoncu!
@Reetou nic nie zabieraja, blokuja az nie oddasz |
No, tak. A takiej krowy ostatniej nie da się zablokować... Ani kóz dwóch, ostatnich.
|
jak masz krowę ostatnią, albo dwie kozy, to każesz im się sianem wypchać
A konto jak najbardziej blokują i pobierają sobie zaległą należność wraz z 'kosztami'. Zeby było ciekawiej - po tym 'zabiegu' nie odblokowują ci rachunku, tylko musisz pisać wnioski i czekać na akceptacje :sciana: Bank nie może nie zgodzić się na ich decyzje, ani samemu odblokować rachunku po ściągnięciu należności. |
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...mo__z_kim.html
wtf ? Jutro pewnie sprostowanie bo wierzyc sie nie chce. |
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:33. |