![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mnie sie te reklamy nie podobaly od poczatku.
A niby maja niedlugo wprowadzic jakies oznaczenia odnosnie tresci w tv i gazetach. Poszli na latwizne i tyle. Tak jak te reklamy z seksem (jakis tam telewizor i ostatnia porazka to ten drink energetyczny) i rozneglizowanymi kobietami. Ja rozumiem ze moze byc jakis plakat ze strojem kompielowym i bielizna ale nie mozna wpychac cyckow do kazdej reklamy. Wczoraj czytalem o jakiejs reklamie promujacej robienie dzieci :) Kolejna porazka. Kupujesz telewizor zamiast zrobienia dziecka to jestes gorszy. Nastepnie afera z suchym groszkiem - nie kupie nic z kwidzynia i pamapolu :D Niezle dylematy musza miec teraz wyborcy pisu, jesli na nich zaglosuja to automatycznie na samo giertychow takze. Bylo takze o specjalnej stacji pociagu ekspresowego w miescinie 10000 typa (moze bylo w tym temacie nie pamietam). Narazie koniec bo ile mozna :) Cieszmy sie, wszakze moglizmy miec ojca giertycha lub andrew, wiec nie est tak tragicznie :) |
Cytat:
- nie mial pojecia jak powinno wygladac zbrojenie - nie mial pojecia jak powinien wygladac prawidlowy szalunek - ja nie wiem czy on wogole cos umial... |
Tak czy inaczej kilka ostatnich postow dowodzi ze reklama jest skuteczna.
(nie wazne co sie mowi o produkcie - wazne ze sie o nim mowi || ) |
Cytat:
|
Cytat:
ktoś podawał już linka do niej |
Cytat:
Na necie oglądać specjalnie nie będę na pewno, może kiedyś przez przypadek w telewizji zobaczę (bo zakładam, że to w naszej wspaniałej telewizji leci). |
Cytat:
|
A propos reklam, bo nie zdzier***380;***281;: czy kogo***347; opr***243;cz mnie wkur**a reklama z d***322;ugimi sutami Mentosa - obrzydlistwo :zygi:
Jak kto***347; chce koniecznie pu***347;ci***263; pawia: http://www.klimacik.pl/620,mentos.html (to chyba jedna z wersji tej badziewnej pseudoreklamy)... |
Nie da si***281; ukry***263;, suty s***261; ohydne. :\
|
faktycznie ta reklama te***380; jest wybitnie idiotyczna
|
Cytat:
Nawet mi nie przypominajcie, bo az mi pomidorowka kiedys na dzialce sie cofnela.. O co w ogole chodzi w tej reklamie?! |
Cytat:
odczucia podobne.. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:56. |