Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wiadomości... (MOD edit: tydzień BANA za politykę w tym temacie. Czytaj post #1). (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiadomosci-mod-edit-tydzien-bana-za-polityke-tym-temacie-czytaj-post-1-a-66551/)

Agusia 01.08.2006 20:18

Cytat:

Napisany przez Prezesik:
Chciałem się Was spytać czy widzieliście reklamę sprite'a, tą gdzie gościu obszywa drugiemu ubranie mięsem?

Co o tym sądzicie? Nie jest, to już zbytnia przesada?

jak dla mnie to jest obrzydliwe i tylko zniechęciło mnie do tego napoju. a może ja jestem jakiś mało postępowy

co Wy o tym sądzicie?
Widziałam tę reklamę. Obrzydliwstwo.:zygi:

pawelblu 01.08.2006 21:36

Cytat:

Napisany przez Prezesik
jak dla mnie to jest obrzydliwe i tylko zniechęciło mnie do tego napoju. a może ja jestem jakiś mało postępowy ???

co Wy o tym sądzicie?

Mnie zniechecilo to ze jest za slodki i gazowany. Jezeli tak duza role przywiazujesz do reklamy to jestes postepowy. Moze nawet az za bardzo :)

Prezesik 01.08.2006 21:50

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Mnie zniechecilo to ze jest za slodki i gazowany. Jezeli tak duza role przywiazujesz do reklamy to jestes postepowy. Moze nawet az za bardzo :)

nie przywiazuje zadnej roli do reklamy. tego typu napoje i tak pijam dosyc rzadko. moze nie wyrazilem sie po prostu zbyt precyzyjnie ;)

Sunna 01.08.2006 21:51

Mnie sie te reklamy nie podobaly od poczatku.
A niby maja niedlugo wprowadzic jakies oznaczenia odnosnie tresci w tv i gazetach. Poszli na latwizne i tyle. Tak jak te reklamy z seksem (jakis tam telewizor i ostatnia porazka to ten drink energetyczny) i rozneglizowanymi kobietami. Ja rozumiem ze moze byc jakis plakat ze strojem kompielowym i bielizna ale nie mozna wpychac cyckow do kazdej reklamy.
Wczoraj czytalem o jakiejs reklamie promujacej robienie dzieci :) Kolejna porazka. Kupujesz telewizor zamiast zrobienia dziecka to jestes gorszy.
Nastepnie afera z suchym groszkiem - nie kupie nic z kwidzynia i pamapolu :D Niezle dylematy musza miec teraz wyborcy pisu, jesli na nich zaglosuja to automatycznie na samo giertychow takze. Bylo takze o specjalnej stacji pociagu ekspresowego w miescinie 10000 typa (moze bylo w tym temacie nie pamietam).

Narazie koniec bo ile mozna :) Cieszmy sie, wszakze moglizmy miec ojca giertycha lub andrew, wiec nie est tak tragicznie :)

demek 01.08.2006 22:23

Cytat:

Napisany przez pykson
z gory przepraszam za OT
a co ten koles zrobil, ze go Twoj ojciec zdyskwalifikowal? czego nie wiedzial? co takiego jest w fundamentach specjalnego, zeby nie mial o tym pojecia? co, nie wiedzial jak zbrojenie powinno wygladac czy o co chodzi?

chcialbym wiedziec bo jestem, ze tak powiem, z tej samej branzy :) albo raczej :(

- nie mial pojecia jak odczytac rysunek zbrojarski
- nie mial pojecia jak powinno wygladac zbrojenie
- nie mial pojecia jak powinien wygladac prawidlowy szalunek
- ja nie wiem czy on wogole cos umial...

pawelblu 01.08.2006 23:48

Tak czy inaczej kilka ostatnich postow dowodzi ze reklama jest skuteczna.

(nie wazne co sie mowi o produkcie - wazne ze sie o nim mowi || )

andrzejj9 02.08.2006 12:25

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Tak czy inaczej kilka ostatnich postow dowodzi ze reklama jest skuteczna.

(nie wazne co sie mowi o produkcie - wazne ze sie o nim mowi || )

Pierwsze słyszę o tej reklamie.. ;)

Prezesik 02.08.2006 12:34

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Pierwsze słyszę o tej reklamie.. ;)

nie masz czego żałować ;)
ktoś podawał już linka do niej

andrzejj9 02.08.2006 13:38

Cytat:

Napisany przez Prezesik
nie masz czego żałować ;)
ktoś podawał już linka do niej

I nie żałuję ;)

Na necie oglądać specjalnie nie będę na pewno, może kiedyś przez przypadek w telewizji zobaczę (bo zakładam, że to w naszej wspaniałej telewizji leci).

Prezesik 02.08.2006 13:42

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
I nie żałuję ;)

Na necie oglądać specjalnie nie będę na pewno, może kiedyś przez przypadek w telewizji zobaczę (bo zakładam, że to w naszej wspaniałej telewizji leci).

oj leci w tv i to dosyć często

Kris 02.08.2006 13:45

A propos reklam, bo nie zdzier***380;***281;: czy kogo***347; opr***243;cz mnie wkur**a reklama z d***322;ugimi sutami Mentosa - obrzydlistwo :zygi:

Jak kto***347; chce koniecznie pu***347;ci***263; pawia: http://www.klimacik.pl/620,mentos.html
(to chyba jedna z wersji tej badziewnej pseudoreklamy)...

joujoujou 02.08.2006 14:26

Nie da si***281; ukry***263;, suty s***261; ohydne. :\

Prezesik 02.08.2006 14:46

faktycznie ta reklama te***380; jest wybitnie idiotyczna

Smartek 02.08.2006 14:49

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Nie da się ukryć, suty są ohydne. :\

BLEEEEEE!

Nawet mi nie przypominajcie, bo az mi pomidorowka kiedys na dzialce sie cofnela..
O co w ogole chodzi w tej reklamie?!

andrzejj9 02.08.2006 15:33

Cytat:

Napisany przez Kris
A propos reklam, bo nie zdzierżę: czy kogoś oprócz mnie wkur**a reklama z długimi sutami Mentosa - obrzydlistwo :zygi:

Jak ktoś chce koniecznie puścić pawia: http://www.klimacik.pl/620,mentos.html
(to chyba jedna z wersji tej badziewnej pseudoreklamy)...

heh.. tą akurat widziałem..

odczucia podobne..

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:56.