![]() |
Cytat:
OK - prawda - było pisane o kamerze cyfrowej, ale to nie moja pomyłka tylko złe ujęcie - po prostu stwierdziłem w jednym zdaniu, że zgadzam się z wypowiedzią kolegi, a równocześnie twierdzę, że nawet przy aparacie cyfrowym taki dysk wystarczy. Ale rozumiem, że mogło to zostać tak odebrane :) A prawdą jest jak wspopmniano, że niektóre sklepy biorą nadal i to niezłą kasę za złożenie komputera - nie jestem pewny, ale jeszcze jakiś czas temu robił tak Komputertronik (i chyba nadal robi ?), oraz jak już wspomniano też Proline (chyba, że odbiór po 5 dniach - to gratis) - ale pewny nie jestem, bo to piszę z pamięci. Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
|
uwagi
hej!
Nasuwają mi się 2 pytanka o nowy komputer: albo mi sie zdaje, albo dźwięk wychodzący z kompa jest cichszy od tego ktory wychodzil ze starego kompa z karty Creativa. Dlaczego czasem słyszę trzaski? najczesciej podczas kiedy uruchamoilem jakas gre. Przypominaja mi troche dzwiek podczas wkladania kabl od glosnikow w w wejscie w karcie dziwekowj. Jakieś spięcia na płycie głównej czy co? albo źle przpepływający prąd ma na to wpływ a może coś z kartą? |
Cytat:
|
OK, @Ciapek wybrał teraz @Mac wybiera :)
Ale jeszcze nie kupuje, chce się tylko zorientować [zakup mysle, że w czerwcu lub pod koniec] http://img159.echo.cx/img159/8357/komp5od.jpg Kwota jaką chce przeznaczyć na kompa: ok 2k5 tyś |
Cytat:
Może tylko mocniejszy zasilacz? |
Ja bym dokupił jeszcze osobną kartę dźwiękową. Nasłuchałem się już zintegrowanych i tak na odsłuch żadna nie dorównuje np. Audigy - nawet leciwej jedynce.Zależy od preferencji i wyboru.
|
Cytat:
Jest to Live, ale zawsze coś :taktak: |
Cytat:
Myślę, że wystarczy ta co jest na płycie. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Znow widze pamiec Kingstona :blee: |