![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ok, zapytam :)
A napędy (napęd DVD i nagrywarka DVD) przekładam ze starej maszyny. dzięki za odpowiedzi :spoko: |
Cytat:
|
Nie wiem. Wg mnie mocniejszy zasilacz daje duży komfort psychiczny. Mam dwa napędy optyczne w kompie. Komputer chodzi dzień i noc, dobra karta graficzna... i szczerze mówiąc gdy miałem 300W zasilacz , który był razem z obudową drżałem nieco...co będzie. 400W daje duży zapas i psychika odpoczywa. To już nie chodzi o to czy uciągnie...bo pewnie tak...ale zasilacz to najważniejsza część w komputerze i wolałbym oszczędzać na grafice niż na nim.Poza tym koledzy dobrze mówią. Każdy podzespół kupiony w przyszłości może pożerać coraz większą ilość energii.
|
Cytat:
2. Sens widzę 3. Każdy ma prawo do swojego zdania i nie trzeba go zaraz o******ać, jeżeli ma swój pogląd na dany temat. 4. Słownik ortograficzny, to bardzo pożyteczny "przedmiot" 5. Z tą łapą to uważaj, bo raz ciachnięta nie odrasta. ;) 6. Serdecznie pozdrawiam :piwo: |
Cytat:
@Mac - lepije teraz dolozyc te kilkadzisiat zl i miec na dluugo spokoj z energia. |
wkurza mnie ten cichszy dźwięk!! porażka.
Tam był Creative 1024 wymiatał. Dźwięk jest czysty ale cichszy! Prawie na maxa musze wieże brać jak chce głośno posłuchać. |
Cytat:
jesli chodzi o słownik to fak wale czasem TAAAAKIE błędy :'( jaka łapa :O ja pisze jezykiem nie mam juz obu łap ;) pozdrawiam :piwo: |
Cytat:
hmm programu używam tyko dla spokoju ducha głównie opieram się na odczytach BIOSU, a nie mam tak wielkiej determinacji/motywacji aby pakować się z miernikiem do płyty głównej, hmmm może nie mam motywacji, bo wszystko mi chodzi bez problemowo :> da sie jakoś zacytować jednym poście cytaty z dwóch róznych postów? ??? bo musiałem napisac dwa posty jeden pod drugim (( |
już kilka dni z moim nowym sprzętem...
i wiecie co? Bajeczka :) Athlonik daje rade rewelacyjnie BOX'owy wiatrak dobrze i cichutko go chłodzi. Buda Modecoma trzyma super temperatury które nie przekraczają często 40 C, a podczas samej zwykłej pracy w systemie po jakimś czasie wiadomo nie od razu temp. to 36/37 C a dysk 33 C. Górny wiatrak który moge sobie sam wylaczac/wlaczas rowniez dobrze sie spisuje wysysając powietrze i obniżając troche temp. po czasie. Jest stabilnie, szybko i miło :) tylko ten dźwięk o którym wspominałem. pzdr! Polecam zestaw który mam... sprawdzono ;) :spoko: |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
prblem?
własnie co do dźwięku jedna zagadka w sumie nie taka ciekawa...
Z czym mogą się wiązać sporadyczne trzaski podczas odtwarzania różnych rzeczy, głównie jak słucham mp3. Z czym może to się wiązać? Na starym komputerze tego nie było. pzdr |
ja na moim asusie tez kiedys mialem.
Nie do konca masa byla. Obudowa nie dotykala do tego gniazda z wyjsciami minijack. Przeistalowalem tez sterowniki. Nie pamietam tez czy to przez to ustapilo. Ale zniknelo. Tez to mialem. A podlacz sluchawki. Rob na sluchawkach. Co wtedy sie dzieje? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:27. |