![]() |
Kładkę na Czecha rozbiorą, zrobią kolejne światła, ot 21 wiek! Jasno się zrobiło, trzeba poszukać odpowiedniego obuwia i lać! Ciepło jest, 5 i pół stopnia.
A pod kładką, w starym warzywniaku, jest monopol, nigdy w nim nie byłem, ale jak 30 lat temu był tam warzywniak, to się tam gumy Donaldy kupowało. ;) |
Nadal mo***380;na tam gumy kupi***263;, tylko nie donaldy, cho***263; te***380; na "d" :)
|
Mijają lata, człowiekowi innych gum trzeba. :D
Za 30 lat może będą mieli jakieś drrrraaaażżżetki? lol2 |
Za 30 lat b***281;dzie tam apteka, albo zak***322;ad pogrzebowy :)
|
stwierdzam ze przy -6C na zewnątrz i 15C w mieszkaniu, przy po mocy małego konaru brzozy da się podnieść temperaturę w mieszkaniu 60m do 18C w dwie godziny :-)
|
Zastosowałeś dźwignię tym konarem w celu podniesienia?
|
spalił sie w piecyku kaflowym z podkowa pompa itd take ogrzewanie ala macgyver
|
a ja mam pierwszy rok, ze w tyle mam koszty ogrzewania
mieszkam sobie w hotelu, grzeja niemilosiernie, nawet nie do konca szczelne (choc nowki plastiki) okna nie sa w stanie wychlodzic mieszkanka :) w dodatku Moja regularnie wietrzy :) a i tak goraca :) ja to lubie :) |
Zacząłem sezon podgrzewania, mama, która lubi drzemać przed telewizorem zmarzła, więc napaliłem w kominku delikatnie wysezonowanym dębem, to jest kurna moc, zrobiło się jak w uchu, a nawet ten dąb w ilości ze 3 kg dobrze się nie rozpalił. Wrzucę pieniek i do rana będzie trzymał. :)
Poprawka, pieńka nie dam, bo będzie sauna. :) |
Zjaraliśmy wszystkie kartony w piecu. Jest już cieplej. :D
|
Po bardzo ciepłym dniu siedzę sobie na górze przy otwartym oknie, a jakaś małpa napaliła węglem, no kurde, mam okno zamknąć?
|
Podłącz ją do swojego gazu :rotfl:
|
@ed co ty masz za gaz? [gazy?8-)]
ja w tym roku przeszedłem z węglowego na gazowe, ze względów czasowych tzn bywam w domu miedzy 18-19 a 5:30 rano zobaczymy czy będzie kosić po kieszeni... |
Sie zimno robi... A mnie kaloryferow wlaczyc nie chca, dziady jedne...
|
Sukinsyny włączyli mi ogrzewanie.
W środku lata! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:44. |