![]() |
Widzę kupno konsoli z nastawieniem na kradzież .
Przeczytaj regulamin forum,potem sformułuj odpowiednio pytanie. |
W takim razie powiedzcie mi czy dla mnie czyli przestępcy :) ta konsola będzie zbędna czy raczej mi się przyda i czy ten mc_boot ma jakieś inne zastosowania niż możliwość odtwarzania kopii zapasowych ?
|
Sie przyda - ale trzeba sie doksztalcic bo bardzo nie wiesz o czym piszesz:)
|
Cytat:
Cytat:
--- Cytat:
|
Cytat:
Resztę informacji masz w PS2 FAQ i tutorialu o FMCB+ESR. Cytat:
Cytat:
Tak. |
Cytat:
|
Tak ''piknie'' będzie działać ;]
|
Wielkie dzięki, napiszę jak się uda.
|
Witam
mam pewnie problem z konsola ps 2 slim o modelu 77004. mam na karcie nagrane fmcboot i esr i jest jednen problem wynikajacy z tego ze jak spaczuje obraz gry o rozszerzeniu .iso i nagram go na plyte verbatim dvd+r z predkoscia 4x to jak wloze ja do konsoli i wlacze esr to pojawia sie tylko logo i za moment znika obraz pojawia sie czarny i nic sie wiecej nie dzieje. czego to możne byc przyczyna?? A ostatnio tez mam problem z karta ze widzac ja w browserze ale jak chce na niej zapisac gre to wyskakuje save failed czy to moe byc wina karty czy w czyms innym jest problem?? |
A ja mam jeszcze jedno pytanie bo kolega mnie wystraszył. Czy jak przy instalacji FMCB coś pójdzie nie tak to można popsuć kartę pamięci że już będzie się nadawała tylko na śmietnik ?
|
hozy
Nagrywaj płyty prędkością x8,nie zaszkodzi jak przeczyścisz laser. Karta ewidentnie szwankuje ,jeśli to Chiński zamiennik to radzę już rozglądać się za nówką od Sony. sonic01 Nie ma takiej możliwości ,kolega sieje fanaberie ;] |
Cytat:
|
Niezupełnie, jest możliwość, że karta po takim zabiegu przestanie być wykrywana w OSDSYS. Wtedy trzeba będzie ją sformatować za pomocą MCA w wersji cmd podając żmudnie wszystkie parametry (zgodne z prawdą). Żaden inny program nie da rady jej odratować (wynalazki Datela, mckiller, mcformatter itp.).
|
Tak Berion ma rację (jak zawsze :]),ale dzieje się to bardzo rzadko,przeważnie na podrobionych kartach.
|
Niekoniecznie - to zdaje się był jakiś bug, który wyeliminowano w v1.6. Głowy nie dam.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:57. |