![]() |
Znalazłem coś takiego (Classic Shell) ale nie chce mi się przechodzić na laptop żeby sprawdzić ;)
|
to tylko upgrade :(
|
Zadam lamerskie pytanie... Widziałem to cudo w wersji Pro za cenę 249 zł. To wersja upgrade, czy też nie trzeba mieć starszych okienek?
Wysłane z mojego MT11i |
Ze znanych mi to na razie Windows 7 ;)
(ew. XP :) ) |
Pojawiła się już jakaś aplikacja/modyfikacja, która pomija wyświetlanie interfejsu metro(?) oraz przywrócenie klasycznego menu start? :)
|
Po paru godzinach spędzonych na 8 rzeczywiście szybkość systemu robi wrażenie -podoba mi się też szybki start i end - oczywiście Metro czy MI jak to tam w końcu nazwali wymaga troszkę przyzwyczajenia -trudno ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Jest szybki, wygodny. Mi pasuje. Nie widzę powodów, żeby na niego nie migrować. Oczywiście w trakcie użytkowania wyjdzie pewnie trochę rzeczy, które będą mnie irytować. No ale tak jest ze wszystkim. W razie czego mogę wrócić do 7 albo nawet XP. A co mi tam! |
Mnie nie stać na nowy sprzęt z górnej półki. Pewnie właśnie za to lubię Win 8, że na stareńkim sprzęcie śmiga znacznie szybciej niż Win 7 (który jest bardzo dobrym systemem i który bardzo lubię).
Cytat:
|
ile uzywalem pisalem wyzej.
na juz toche zasyfionym kompie w8 chodzi szybciej niz w7 zaraz po instalacji, sprzet dosc slaby jak na dzisiejsze czasy. |
Cytat:
Sam mam na służbowym lapku (jeszcze zanim w sklepach się pojawił - jako partner MS), i niestety używam po 13-16godzin dziennie przez 6-7 dni w tygodniu i mam wrażenie że system mulić powoli zaczyna, dysk pracuje na wysokich obrotach przez cały czas. Uruchamia się szybko, ale dalej jest tylko gorzej. coś dziwnie mam wrażenie cofania się do visty |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A mi się podoba.
Pobawiłem się tym trochę u kolegi. I chyba sam się zdecyduję na aktualizację. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:36. |