![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#3511 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cos tam dziala
ale za duzo nie pokazali
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3512 | |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3513 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
ale ja nie wiem czy o samo przetwazanie mu nie chodzi, bo pogoda, gielda etc to wiadomo, ze ma sprawdzic jaka jest teraz albo bedzie za jakis tam czas
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3514 | |||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
Cytat:
Cytat:
Cytat:
btw. czy to prawda, ze osoby korzystające z aplikacji Siri z dniem 15 Października stracą możliwość korzystania z niej? ![]()
![]() |
![]() |
#3515 | |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Pochwal się linkiem do takowej informacji ![]()
![]() |
![]() |
#3516 | |
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
Z dniem premiery iP4S podobno ma zostać wyłączona, znaczy dostęp z niej do serwerów - osoby używające muszą kupić 4S żeby dalej się nią cieszyć ![]()
![]() |
![]() |
#3517 | |
Banned
Data rejestracji: 04.10.2011
![]() |
Cytat:
![]() Siri to przecież główne hasło reklamowe nowego iPhone. Fakt, w Polsce Apple nie formatuje umysłów reklamami ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3518 | |
logged out
CDRinfo VIP
@paprykarz miło by było gdybyś się przedstawił, podałeś wcześniej, że się udzielałeś więc napisz pod jakim nickiem.
Cytat:
![]() |
![]() |
#3519 |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
andy napiszę jeszcze raz to co wcześniej napisałem i to co napisał paprykarz (pali?): To Apple nadało trend i to dzięki Apple obecnie na świecie sprzedaje się 500 mln smartfonów. Bez względu na sympatię lub jej brak do firmy Apple to jest fakt, który po prostu trzeba zaakceptować. Czy google by doszło do tego samego? Być może, nie dowiemy się tego.
Druga sprawa, to te nieszczęsne biblioteki vs pliki. Strzelam, że 90% osób zupełnie nie interesuje, gdzie te pliki są zapisywane, jak są zapisywane itp. Na moim androidzie też nie wiem, gdzie są zapisywane i zupełnie mi to nie jest potrzebne do szczęścia, a należę raczej do tych ludzi, dla których komputer nie służy jedynie do gg i nk ![]() ![]() I jeszcze apropos BT i przesyłania kontaktów: spróbuj przesłać kontakt z Nokii na SE (nie smartfona) lub odwrotnie. Mają zupełnie inny format i co z tego, że oba urządzenia mają BT? Zresztą jak już pokazałem, da się wysyłać pliki z IPhone'a przez BT, więc nie wiem, dlaczego to jest dalej argument przeciw Apple. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3520 | ||||
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W androidzie też mogę przeglądać muzykę, zdjęcia czy inne typy plików posegregowane po konkretnych kategoriach i do standardowego używania mi to nie przeszkadza, jednak chcę mieć możliwość kiedy zechcę wejść głębiej. Chcę wiedzieć gdzie co i jak jest zapisane. To daje mi Android, to samo mam w Windows XP ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiesz ile czasu zaoszczędza wysłanie komuś twojego kontaktu lub kontaktu osoby, którą masz na liście? ![]() Co do iP to BT jest odblokowane po JB, jednak o ile dobrze rozumiem to ten telefon miał być od razu po wyjęciu z pudełka gotowy do użycia. ![]() P.S. btw czytałeś? http://paweldejko.blogspot.com/2008/...-przemyle.html Świetnie obrazuje to jak postępuje Apple.
![]() |
![]() |
#3521 | |
Gość
|
Cytat:
Właśnie przesłałem testowo kontakt pomiędzy moimi bardzo starymi telefonami - SE w910 oraz Nokia 6280 i odwrotnie - nie rozumiem w czym problem - przesłałem i już -to o co chodzi w zasadzie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3522 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mamooooo! gazeta jest popsutaaa!
czy dawanie dzieciom do zabawy tablety to dobry pomysł ? ![]()
![]() |
#3523 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Dzieciom daje się cyca, nie tylko do zabawy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3524 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Co do wizytowek - iPhone przesyla w najbardziej standardowym na swiecie vCard - bardziej standardowo sie juz chyba nie da ;-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3525 |
Gość
|
Absolutnie bardziej standardowo się nie da. Jak rozumiem wysyła je po BT lub w inny powszechnie stosowany sposób nie wymagający użycia internetu?
|
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|