Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Systemy operacyjne i aplikacje (https://forum.cdrinfo.pl/f124/)
-   -   Apple flame war (było: Apple iPad) (https://forum.cdrinfo.pl/f124/apple-flame-war-bylo-apple-ipad-84942/)

andrzejj9 10.11.2012 19:18

A o opatentowaniu prostokąta słyszeli..?

:>

Zetoxa 10.11.2012 18:06

on pijany i ty pijany :spoko:

yahol 10.11.2012 00:13

Cytat:

Napisany przez Yossi (Post 1229385)
W takim razie przyjmij mój osobisty uścisk ręki :1miejsce:

Przyjmuje uścisk :przybij5:

Po prostu lobie Koftę, a nawet kiedyś poznałem osobiście.
W okolicznościach które ..... pominę :drinking: milczeniem :P

pali 09.11.2012 21:47

Mam nadzieję, że zorganizujesz więcej konkursów.

Tylko byś nagrody lepsze zabezpieczył, na przykład proponuję kostkę 640 kilo RAM albo tę książkę z '94, gdzie Bill jasno udowadnia, że Internet nie ma przyszłości.

Yossi 09.11.2012 21:30

Cytat:

Napisany przez yahol (Post 1229366)
Z braku kompatybilnego systemu, proszę o przekazanie nagrody, zdobywcy drugiego miejsca :)

W takim razie przyjmij mój osobisty uścisk ręki :1miejsce:

ed hunter 09.11.2012 19:09

A pan Kierownik miał koleżankę żonę.

pali 09.11.2012 18:50

Mi to się podobało jak majster z docentem wywabiali mysz z dziury. Docent pokazywał myszy zdjęcie ekipy naukowej instytutu na wycieczce w NRD.

Nie chcę nagrody, jestem ogólnie niekompatybilny i nie używam CD. Proszę o przekazanie nagrody brązowemu medaliście.

yahol 09.11.2012 18:23

Z braku kompatybilnego systemu, proszę o przekazanie nagrody, zdobywcy drugiego miejsca :)

Yossi 09.11.2012 17:35

Cytat:

Napisany przez yahol (Post 1229351)
Dialogi na cztery nogi???

Wygraleś!!!
Zaraz dostarczę towar :-)

Zetoxa 09.11.2012 17:06

O, Jasiek nasz drogi pojawił się :spoko:

yahol 09.11.2012 16:50

Cytat:

Napisany przez Yossi (Post 1229344)
"bo ja - jasny panie - indeferentny jestem". :(

Dialogi na cztery nogi???

Yossi 09.11.2012 15:44

Cytat:

Napisany przez pali (Post 1229341)
A ja Ci Yossi podziękuje.

Też widziałem ten "polimorfizm". Z jednej strony dobry język, erudycja, wiedza, doświadczenie a z drugiej strony dychotomia myślenia, niezrozumiałe zawężenie, jednokierunkowość.

Dziękuję za uświadomienie jaki jestem naiwny ;) Bo nie wpadłem na rozwiązanie zagadki.

"bo ja - jasny panie - indeferentny jestem". :(

Uwaga - dla rozluźnienia atmosfery - jeśli ktoś zgadnie z czego/z kogo to jest cytat - dostanie linka do całkowicie darmowego i całkowice legalnego Ashampoo Burning Studio 2012 :-)

Cytat:

Napisany przez Bartez (Post 1229340)
Nie wiem, jakie jest Twoje pojęcie o giełdzie, ale to, że akcje rosną i spadają to normalna rzecz i nie ma się czym podniecać. Dla przykładu, kilka dni temu, akcje TPSA, w ciągu jednego dnia spadły o 15%. Czy to oznacza, że firma zaraz zbankrutuje?

Porównałem akcje Google i Apple tylko po to, żeby pokazać, że taka jest sytuacja na rynku i nie tylko Apple spada, co nieudolnie usiłujesz pokazać.

Czy ja kiedykolwiek napisałem,że Apple zbankrutuje??? Czy naprawdę masz mnie za takiego *****a???
Ja się modlę o to, żeby Apple NIE zbankrutowało bo to byłoby fatalne dla nas wszystkich.
Ja tylko stwierdzam fakt, że inwestorzy uciekają od Apple, co widać na gigantycznych spadkach notowań.
Jesli już koniecznie chcesz argumentować "a u was to murzynów biją", to zacytuj proszę notowania Apple i Google od powiedzmy 15 września do dziś, z zaznaczeniem, ile stacił Apple na jednej akcji, a ile stracił Google w tym samym czasie. Bo w tym segmencie stracili praktycznie wszyscy. I to mniej więcej po równo.
Zaznaczam, że obie firmy są mi doskonale obojętne.

pali 09.11.2012 15:39

A ja Ci Yossi podziękuje.

Też widziałem ten "polimorfizm". Z jednej strony dobry język, erudycja, wiedza, doświadczenie a z drugiej strony dychotomia myślenia, niezrozumiałe zawężenie, jednokierunkowość.

Dziękuję za uświadomienie jaki jestem naiwny ;) Bo nie wpadłem na rozwiązanie zagadki.

Bartez 09.11.2012 15:36

Cytat:

Napisany przez Yossi (Post 1229331)
Jedno tylko pytanie - to jest temat o Google czy o Apple? Czy Ty też jesteś zwolennikiem argumentacji " a u was to murzynów biją"?
Coraz bardziej utwierdzam się w przekoaniu, że Ty.....
P.S. Goole mi zwisa i powiewa

Nie wiem, jakie jest Twoje pojęcie o giełdzie, ale to, że akcje rosną i spadają to normalna rzecz i nie ma się czym podniecać. Dla przykładu, kilka dni temu, akcje TPSA, w ciągu jednego dnia spadły o 15%. Czy to oznacza, że firma zaraz zbankrutuje?

Porównałem akcje Google i Apple tylko po to, żeby pokazać, że taka jest sytuacja na rynku i nie tylko Apple spada, co nieudolnie usiłujesz pokazać.

sobrus 09.11.2012 15:29

@Yossi
Zaskoczę Cię, ale nie :nie: Nie próbuje Cie w żaden sposób obrazić.
I wiem, że w innych tematach nawet fajnie piszesz. Ba, mam Cię jako znajomego ;)

Ale dyskusja z Tobą na temat Apple/Windows jest całkowicie bezcelowa.
Można się co najwyżej dowiedzieć, że się jest wyznawcą Apple i fanbojem.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:32.