![]() |
ok thx
|
Nie zaznaczaj 'Force Encode'
|
jak ustawic trzeba DVD2DVDR aby nie kompresowal filmu??
tzn nieraz mam sytuacje ze film zmiescil by sie spotko bez kompresji, a d2dr lacza cce :/ |
zeby z obrazowac problem pozwolilem sobie przytoczyc pare postow ...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
gdyby nie wy chlopaki (za poruszony temat CougaR2@ i Liar@) a glownie -=TOBIE Liar@ NICH BEDA DZIEKI=- w rozwiazaniu problemu CougaR2@ mial racje wszyscy maja problem nikt nie potrafi pomoc nawet rozwiazanie Michal2004@ podpierajacego sie zachodnim forum >uncheck chapter/cell< nie rozwiazuje w tym przypadku problemu ... to co mi pomoglo to guide Liar@ "... ze zripowanego oryginalu wyjecie VobSub'em napisow, a następnie Sub2Sup przerobienie na pliki potrzebne do authoringu. Zatem authoring, podmiana koloru napisów, Get VST i mam prawidłową kopię ..." ... tylko nie rozumiem po co na koniec button [Get VST sectors]? moze inczej ... do czego on w info edit sluzy przy autoringu? |
Straszne dzięki za szczegolowy opis - wlasnie tego potrzebowalem :-)
|
Mam ver 1.8.4 i cce 2.7. W pewnym momencie tak jak powinno wlacza mi sie cce i czeka na wcisniecie "encode". Czy w temple powinienem cos zmienic/ustawic? Jest: standard, ntsc, pal
|
DVD2DVD-R robi tylko sam film.
|
glupie pytanie .... ta metoda nie zrobie kopi wsyztkiego z DVD ?? tzn chodzim io menu i inne sprawy .... tak zeby zachowywala sie plyta w DVD jak orginał ( wybor menu, napisow, jezyka ) tylko ze na plycie 4.7 ??
|
Cytat:
Cytat:
|
ja nie moge tego rippera zainstalować, bo mam komunikat brak ASPI driver
|
Czyli w tym przypadku zaznaczyc powinienem ZigZag'a i progressive.. a reszta odznaczona, tak?
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Naprawde nikt nie moze nic doradzic?
Pozdrawiam |
Num. of picture read: 36352
Stream type: MPEG-2 MP@ML CBR Resolution: 720*576 Aspect ratio: 4:3 Generic Framerate: 25.00 Nom. bitrate: 8000000 Bit/Sec VBV buffer size: 112 Constrained param. flag: No Chroma format: 4:2:0 DCT precision: 8 Pic. structure: Frame Field topfirst: Yes DCT type: Frame Quantscale: Nonlinear Scan type: ZigZag Frame type: Progressive Juz sie zagubilem w tym programie.. Takie cos mi pokazal BV, jakie opcje powinienem zaznaczyc w Encoder Options?? Pozdrawiam |
A co sadzicie na temat DVD Shrink - przeciez on chyba jeszcze bardziej upraszcza temat ??? - Pozdrawiam
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:50. |