![]() |
ni ebede instalować języka japońskiego :] bez przesady :]
|
Cytat:
:D |
Cytat:
To nie wiedziale on pracuje w BENQ :D |
:cool: być może ale widzę że jest bardzo aktywny na farum :respect: no i od innych także można się dużo dowiedzieć.
I jeszcze małe pytanko czy jest jakaś różnica jak się wgrywa bios czy z pliku *.exe czy z *.CVT i czy z pliku exe można wgrać starszy bios ?? ja tak zrobiłem i poszło może to banalne pytanie ale warto zapytać ??? |
Cytat:
:czar: |
.cvt - to postać wyciągnięta z nagrywarki
.exe - to prawdopodobnie .cvt skompilowany z flasherem od BenQ Do obsługi plików .cvt służy odpowienie nieoficjalne oprogramowanie ;) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
A to następny Verb prosto z Kraju Kwitnącej Wiśni ... nie jakiś tam Taiwan czy Indie ... i dlatego nie boję się zarchiwizować na nim swoich fotek ... :piwo: |
No proszę proszę PIęKNE PALENIE oby tak dalej szkoda że mi tak nie wychodzi :(
|
Cytat:
|
Jak nagrasz na pastelach to też będziez mieć taki wykres :)
|
Jak już jesteśmy przy tym Benkach....testy testami, ale czy to pochodzi dłużej, bo gość mi w ciągu trzech miesięcy już dwa Litki 1693s zajeżdźił, więc dałem mu Benq 1640. W sumie cena ta sama..-nawet chyba troche tańsze.Wcześniej zbyt wiele się ich nie sprzedawało więc nie wiem jak próbe czasu przetrwają.Sam mam Litka 1673 i absolutnie żadnych problemów. ???
|
Cytat:
8 ) |
Mój znajomy kupił Benq 1640.Jako ze nie jest z Rzeszowa dał mi go do przetestowania czy wszystko jest OK.I powiem tak.Tak ładnie nagranych płyt jeszcze nie widziałem.Mój Plextor 716 dostał dzisiaj wyrok eksmisji w trybie natychmiastowym z kompa.jade po Benq
|
Na stronie BenQa jest nowe firmeware: BSNB Testował je ktoś ???
Wrażenia ??? Opinie ??? |
Cytat:
IMHO można śmiało instalować :spoko: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:16. |