![]() |
Jaka wpadka?!?!?!
Właśnie go używam i jakoś nic się nie dzieje. Skąd macie takie informacje? |
Wydaje mi się że BSIB to była wpadka BenQ i pewnie
dlatego został usunięty :\ |
Cytat:
|
a to skąd jest?
http://support.benq.com/files/storag...W1640/BSIB.zip Changelog: Improved the compatibility and writing quality for DVD double layer media. Improved writing quality for US-CDRW media. Update the writing strategy for DVD+R/-R media. Fixed Nero InfoTool can***8217;t show serial number issue. Właśnie go wgrałem i działa mi napęd. Zobacze co dalej. |
Ilość załączników: 2
@ slawekj - no i lipa
próba wykopsania Verbatima +R x8 - x8 CO JEST NIE TAK |
Cytat:
|
Cytat:
Po tym, co tu czytam i oglądam, to będzie to :tak!: |
Cytat:
Testy nie polegają na szybkim i przypadkowym nagrywaniu. W tym wszystkim chodzi o dobranie kilku nośników i prędkości przy której otrzymamy najlepsze wyniki. Na prędkości 12-16x przyjdzie czas tak jak na inne nośniki. :spoko: to pierwsza doba testów.... czasu dużo. :taktak: :) |
Dlaczego nie uzywacie nowszego firmware (BSIB)?
Czy jest moze jakis specjalny powod o ktorym nic nie wiem? |
Cytat:
teraz musze wykopsać coś x8 ale na Verbatimie +R x8 made in India bo te TDK mi sie skończyły pozdr :pisze: |
Panowie, a moze by tak @12x i @16 i cos innego niz te TDK +R 8x MBI? Bo troszke nudnawo sie robi ;).
|
Panowie a jakie macie ustawienia w opcjach Disc Quality dla parametru: "Measure points" oraz "Sample Length"
|
Cytat:
Koniecznie trzeba wypalić kilka płytek. Będzie coraz lepiej. Płytka ładnie nagrana, niskie błędy PI/PIF i Jitter. :spoko: :) |
Ilość załączników: 1
no nareszcie 'dość' pozytywnie
TDK +R x8 palona x4 Benq 1640 slawekj - wyrocznio :piwo: co o tym myślisz (jak na początek) |
Płytka dobra.
Pozostaje wszystko posprawdzać. Jak podłączony napęd, DMA, taśma czy plik był nagrywany z obrazu ? :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:24. |