![]() |
Cytat:
Z 2 lata sprawdzisz palenie po Pionieer-em i co <?> jak wyjdzi to samo ..... troszke to zarywa ...... |
Cytat:
Opisuj***281; to co widz***281;. Nikt nie musi ponownie sprawdza***263;. :spoko: A tak szczerze nie rozumiem. Sam zachwala***322;em BenQ i Verbatimy-Pastel. Dzisiaj s***261; lepsze nap***281;dy i no***347;niki. Co w tym dziwnego. Tak by***322;o dawnej.... dzisiaj jest lepiej i to si***281; liczy. :) |
Cytat:
cytat: Przegl***261;daj***261;c swoje zasoby..... plyta palona 2005 wiec przegladajac po Pionku w niedalekiej przyszlosci ...... bedzie to samo |
Cytat:
Opisuj***281; fakt jaki ma miejsce. A Kolega dokonuje oceny przysz***322;o***347;ci. Na jakiej podstawie ? Jak sprawdz***281; za dwa lata to si***281; oka***380;e, czy pity i landy s***261; gorsze czy takie same a mo***380;e jeszcze lepsze. :) |
Ilość załączników: 4
a benk jak benek ma sie dobrze ... a juz toche tego ..... ma za soba ....
Załącznik 40747 Załącznik 40748 Załącznik 40749 Załącznik 40750 |
Ilość załączników: 1
|
Które płyty DL najlepiej podchodzą benkowi ???
Do tej pory jechałem na Philips (5,50zł/sztuka) ale z ostatniego pudełka (10szt.) już 6 poszło do kosza :> Jakie są Wasze doświadczenia ??? |
Cytat:
Czy to allegro czy jakaś hurtownia czy nawet sklep to ciągle trafiam na MKM001. Możesz dać namiary na jakiś sklep z tymi MCC ? Już dawno za tą straconą kasę kupiłbym Pioneer'a 112D, bo chyba dobry jest ? :P no ale jak piszesz, że na MCC wypala ok to może jeszcze zostane na Beku. |
W teście Mini-test Samsung SH-S202H
Piszecie we wstępie: Weryfikacja jakości zapisu przeprowadzona zostanie za pomocą oprogramowania Nero CD-DVD Speed i nagrywarki BenQ 1640 z biosem BEGB Nie miałem do czynienia z nim nigdy, co to za bios? dobry? Obecnie nagrywam na BSRB. |
Najlepszy to BSLB, reszta to shit...
|
Jakie***347; argumenty popieraj***261;ce? Czy inni te***380; tak my***347;l***261;?
|
Zapraszam do przegladania tematu.
Odsylam na http://club.cdfreaks.com/ :) |
Cytat:
Ale reszta Europy czy reszta świata? :hmm: :] |
Cytat:
|
Cytat:
Robiłem chyba testy różnych biosów dla tego modelu :czytaj: Ten spodobał mi się najbardziej i siedzi w spawarce do dziś Ale to twój biznes :taktak: :mruga: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:12. |