![]() |
Problem pewnie w sterownikach ASPI i komunikacją z zainstalowanymi programami.
Proponuję bezpośrednio wgrać ASPI Nero do katalogu CD-DVD Speed. :) |
Cytat:
Co do DVDInfo to zaraz potestuje :) |
Próbowałem z tym ASPI Nero co wystawiłeś tutaj, ale to nic nie dało.
|
Rozpakuj zip-a, uruchom plik exe, pamiętaj aby w napędzie nie było płyty.
Powodzenia Czyli jak uruchomię ten plik to od razu wgra mi ten nowy ??? czy trzeba coś jeszcze zrobić .. dzieki za info i pozdrawiam |
Cytat:
|
Dzieki śliczne pozdrawiam
|
A na jaki bios polecacie zmienić standardowy z Benq 1640?
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja np. nie mam problemów z testowaniem jakości płyt. |
Kupiłem sobie Benq 1640, tak z ciekawości.
Pali nawet, nawet, ale dlaczego do cholery ma tylko zieloną diodę, a nie tak jak w 1620 piękną zielono-czerwoną? :'( Jestem normalnie zbulwersowany :O || ;) |
Cytat:
To teraz małe porównanie. QScan na biosie BSOB i Plextools tej samej płytki. Będzie miłe zaskoczenie. :spoko: :) |
Cytat:
Nic w biosie nie mam zamiaru, przynajmniej na razie zmieniać. Jest to spowodowane doświadczeniami z innymi napędami i nowymi, ale nie zawsze dopracowanymi biosami, a potem kłopotami. BSLB pali dobrze i nic nie będę ruszał. || :piwo: |
Witam po krótkiej przerwie :)
Czy ktoś wyjaśni mi dlaczego przy wypalaniu płyt benek czasem mruga wolno czyli powiedziałbym że normalnie a czasem z 2 mrugnięcia diody na sekundę czyli zdecydowanie szybko bo zauwarzyłem to od niedawna ?? |
Cytat:
Może też być tak, że zachorował na grypę i się krztusi :taktak: Ludzie!!!!!!!! Czy wy naprawdę nie macie innych problemów?!? :sciana: Jutro ktoś zauważy, że jego Benek jakby lekko zmieniał odcień ... :glaszcze: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:36. |