![]() |
Vizzard nie próbuj, to nie jest zabawa dla nowicjuszy, aby wgrać poprawnie firmware należy napisać co najmniej 7000 postów na cdrinfo :>
|
Cytat:
Muszę kiedyś przecież zjeść, wysrać się i zapłacić rachunek za internet, no nie? || Więc nie poganiaj mnie bo tracę oddech... :\ :czar: |
Ilość załączników: 1
Esperanza x8 palona x8
|
czyli wcale nie tak najgorzej:)
|
Ilość załączników: 2
Titanum DVD+R x8 burn x8 be1640BSPB
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...1&d=1146853004 I dla porównania Titanum DVD+R x8 burn x8 be1640BEGB http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...1&d=1146853075 Wolę BEGB :przybij5: |
A tu wypał dzisiejszy - żeby nie było, że to przypadek
Kolejna płytka z cake'a Titanum DVD+R x8 burn x8 be1640BEGB |
Ostatnio nabyłem 3 szt Platinium DL x2.4 , neron dawał możliwość wypału tylko x2.4,
no i wszystki 3 szt szlag trafił po około 40-70% pierwszej warstwy. Oglądając nośnik widoczne były nieregularne plamy których jakby ich laser nie dotknął :P Potem kupiłem Verbatimki DL x2.4 , neron dał możliwość wypału x2.4, x4 i x8 , jako że płytki są x2.4 Certified, to ustawiłem nerona na 2.4 i huzia, a tu mina, "błąd nośnika" :D No to ustawiłem na x4 i wypał się udał :spoko: Wykres chyba taki sobie, ale płyta poprawnie działą w stacjonarnym i w kompie. Muszę z biosami poeksperymentować, chyba że już ktoś się bawi, to dajcie linka bo ostatnio leń straszliwy ze mnie i szukać mi się nie chce :P |
Vizzard skad masz te Titanum czy to te z Biedronki?
|
Cytat:
Ale z Biedronki wypalają się zupełnie podobnie :taktak: Przynajmniej u mnie :> :mruga: |
Cytat:
Postawić można TU :czytaj: :mruga: |
Cytat:
PS Prosze odpowiedz szybciej zamontujesz sobie nowy FW:) |
Cytat:
Czas przejść na wyższy poziom palenia, 2-warstwowy :D Verb DL to już tylko 3 paczki fajek :taktak: |
Cytat:
BTW Firmware nowe było ( patrz posty powyżej ) :> Ale już się zmyło :taktak: || |
Vizzard prosze zmobilizuj si***281; jeszcze tylko 189
|
Cytat:
7k już na horyzoncie Ja zapier****m a wy mnie/się gońcie! :> :czar: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:35. |