![]() |
ja również mam tego neca i narazie nie narzekam.....ale powiadam....narazie....zobaczymy co czas pokaze.
|
Cytat:
|
Mój nec (3520) po wypaleniu kilku płyt padł. Pojawiają się jakieś błędy w początkowych sektorach i płyty nie są do odczytania. Co za gó...o. Próbowałem DVD+,-R,(nawet Verbatimy) CD-R (RW). Odradzam ten sprzęt.
|
Cytat:
To jest super sprzęt. Cichy, szybki i skuteczny. Nagrywa każde badziewie. Nawet te za 85 gr na bazarze. Tacka wychodzi bezszelestnie. Jeszcze rok a NEC zasypie świat swoimi produktami zobaczycie. |
Nie ma rzeczy idealnych, bezawaryjnych Nawet Nec może paść;D Widocznie trafiłeś na wadliwy model. Ale nie ma problemu jak jest na gwarancji to ci wymienią ;D i bedziesz mógł palić płytki bez problemu (mam nadzieje)
Jutro bede miał Neca 3520 <jupi> |
Cytat:
|
Mam pytanie: gdzie sie sprawdza date produkcji nagrwarki. Kupilem jakis tydzien temu Nec;a 3520A. Chcialbym sie dowiedziec kiedy zostala wyprodukowana??
|
Na gornej sciance obudowy chyba po prawej stronie nieopodal modelu, lub u dolu
|
Cytat:
Pozdrawiam. |
Cytat:
A co według ciebie mogłem spiepxxxxyć. Jednego dnia nagrywa drugiego nie. Może coś mi doradzisz co spawdzić. Próbowałem Nero 6603, 6606, Alkohola (nieudana próba nagrania obrazu na cdr przez tego neca), wszystkich płyt Cd i dvd. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Duzo z WAS pisalo o problemach z Neckiem 3520A. Ja kupilem go jakis tydzien temu, sprawdzilem wyprodukowany zostal w styczniu 2005. Wypalilem dotychczas 4 plyty - 3 samsungi DVD+R x4 i TDK DVD+R x8 i wszystko bylo w porzadku. Czyli mam rozumiec ze modele wyprodukowane w 2005 roku powinny byc spoko????
|
Mam tego neca od 30 grudnia, wypaliłem na nim już kiladzisąt płyt (tanich, drogich, dwuwarstwowych, plusy, minusy itp). i nie miałem z tymi płytami żadnych problemów. Nagrywarka jest z grudnia. Czyta też wszystko...
|
tak :tak:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:38. |