![]() |
Ja tez mam Nec-a 3520a. Jednka jak wielu musiałem wymienic zaraz po zakupie bo cos obicierało kiedy wsuwana była tacka z płytką. Ale problemu nie było. Zresztą co to za problem. Narazie nagrywałem na DVD+RW - Supratec 4x i wszystko piknie:), wypalałem takze na TDK i Verbatimie - oczywiscie SUPER.
Polecam. |
Panowie! Pytanie laika - jak wgrać nowy firmware ? ściągnąłem program necflash oraz firmware 1.25. Po odpaleniu programu w Windows XP wyskakuje okno dosowe, a ja się nie znam na komendach. Proszę o pomoc
|
Panowie! Pytanie laika - jak wgrać nowy firmware ? ściągnąłem program necflash oraz firmware 1.25. Po odpaleniu programu w Windows XP wyskakuje okno dosowe, a ja się nie znam na komendach. Proszę o pomoc
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
dal ciekawych to tak nagrywa LG te sławetne superszity supratec'ki -R za 1pln :piwo:
|
A wiec dobra, biorę tego NEC z proline.pl. Mam nadzieje, ze będzie mi dobrze słuzyla.
btw wczoraj nagrywalem nagrywarka LG CDRW 5 płytek CDR... 2 poszly się.... Nie wiem czemu. Na starym modelu LG z przed 4 lat wypalilem 40 CDR i wszystko sie ladnie nagraly. |
Cos ostatnio ceny NEC'a pikuja w dol. Dzisiaj kilka ofert z allegro ponizej 240 zlotych. Liteon robi sie drogi....
Robert |
Cytat:
|
Cytat:
maniek |
Cytat:
Mi wszystko ładnie biega na 1.25, więc nie planuję na razie zmieniać FW, ale chętnie poznałbym doświadczenia innych z 1.05. ;) |
Przymierzam sie do kupna owej nagrywarki (nec nd-3520A) tylko gdzie tu kupić najtaniej???hmmmmmmmmmmmmmmmm Aha no i ile wynoszą koszty transportu w Proline???
|
Proline to ok 20 zl, wiec lepiej kup gdzies indziej, oni wysylaja kurierem
|
Cytat:
Hawki cdr zawsze sobie chwaliłem może sprubuje, gdzie mozna kupić w tej cenie? może ktoś wie? |
Proszę o odpowiedz.
Czy ten firmware http://www.micheldeboer.nl/firmware/necflash_wingui.zip jest jest do neca 3520??? czy do 3500. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:31. |