![]() |
Cytat:
Co do Lost'u tak beznadziejnego zakończenia nie można było przewidzieć.... |
Cytat:
który po obejrzeniu całości wzbudził we mnie uczucie kompletnej :rzygi: straty czasu. |
Ronin do kosza, nie marnuj czasu.
|
Szczerze? Wszystko powyższe to przeciętność albo jeszcze niżej. ;)
|
Jako że TV nie mam od kilku lat - nawet nie pomnę ilu :hmm: W listopadzie tamtego roku zamieniłem internet CDMA na gówniane 3g które u mnie chodzi jak chce :sciana: tak więc w sumie nic nie oglądam :nie: o graniu nawet nie wspomnę :buu: Poprosiłem więc bratanka który jak nasz ś.p DarkSlide ;) jest ssakiem :ysz: no i mam na dysku :
1. Lost 6sezonów (w tv oglądałem kiedyś chyba pierwszy cały i trochę drugiego. 2.trzy części władcy pierścieni + hobbit desolation of smuga. 3.The Walking Dead 5 sezonów. 4.Tytani 1 i 2. 5. 47 Ronin. 6.Drakula Untold 7.Edge Of Tomorrow 8.Ksiądz. 9. Prometheus. k***a i co tu obejrzeć :ysz: |
Niezły to prawda - i chyba jedyny film gdzie czarna dziura wygląda w miarę poprawnie. Ale nie ustrzegł się bzdur (5D) i wtrąceń new age.
- - - Prisoners/Labirynt (eh... te polskie tłumaczenia tytułów ;]) Już ktoś kiedyś wymieniał w tym temacie. Od siebie dodam, że poczułem się oszukany przez reżysera, co się rzadko zdarza. Cały czas przekonany byłem, że to właśnie ten niedorozwinięty jegomość porwał dzieciaki. Z satysfakcją oglądałem, z jaką determinacją ojciec jednej z dziewczynek zadaje mu ból. Kiedy na końcu okazuje się, że chciał pomóc... heh... :P Aż mi się przykro zrobiło, że taka gnida we mnie siedzi, że pozory mogą tak zwieść... |
Interstellar - ciekawa wizja, spodobał mi się.
UWAGA: Bardzo długi ;) |
Przeciętny Polak może ma słabe poczucie humoru, na pewno nie lubi być wyśmiewany i upadlany, ponieważ zaborcy to robili prawie 200 lat. Ciekawy jestem dlaczego ostatnio powstają prawie tylko filmy robiące z Polaków antysemitów, ksenofobów, ciemnotę, morderców, zawistników, nienawistników? Taka moda? A może kompleksy twórców, potworne kompleksy niewolnika?
|
Obejrzalem "Obywatela" w rezyserii Jerzego Stuhra.
Przyjemne to. Lekko absurdalny klimat w rodzaju "Rejsu" Piwowskiego, wedrowka przez zycie troche jak u Marka Koterskiego we "Wszyscy jestesmy Chrystusami" z akcentem na umownosc bohatera - Stuhr pokazuje raczej kontekst, symbol anizeli konkretna jednostke. Nie da sie jednak uniknac naturalnego dkojarzenia z "Obywatelem Piszczykiem". Tylko co z tego, ze film inteligentnie i celnie osmiesza tzw. "Polaczkowatosc", skoro przecietny Polak ma poczucie humoru na poziomie minus milion i nie umie smiac sie z siebie i swoich przywar? Katole znowu beda krzyczec, ze antypolski. A niech sobie krzycza. Co to kogo obchodzi. |
Ja pikole co za depresja .
|
Zetox, coś Ty pił, ruską wódę? :O
|
bardzo prawdziwy filmik :taktak:
http://media.onet.pl/_mv/8xKWTAsrK.c...type=dragonfly |
czyli warto film zobaczyć....
|
Ostatnie Igrzyska Śmierci. Generalnie.. WTF? Ja rozumiem, że kolejny miliard do pogardzenia nie jest, ale cholera bez przesady.. Jak już się koniecznie chce rozwlec coś na dwie części, to niech chociaż będą one o czymś. A tutaj.. prawie jak oglądanie Hobbita... Nakręcone poprawnie, ze znośną grą aktorów (wyjątkowo niestety poza główną bohaterką - tak jak generalnie uważam ją za świetną aktorkę, tak tutaj już była śmieszna w tych kolejnych wybuchach emocji..), ale... kompletnie o niczym. Można to było skrócić do max 20 min. i zawrzeć w jednej części. No ale miliard piechątą nie chodzi...
Film o niczym.. jak ktoś ma dużo za dużo czasu... |
Dracula Historia Nieznana -> całkiem fajny ;)
|
https://www.youtube.com/watch?v=nGMxQfJe7OA to nie film ,a filmik :> ale dość ciekawy - jednak Rosja to stan umysłu :spoko:
|
Widziałem już, Vampire Hunter D, Hellsing również.
|
Akira?
|
Nikt niczego nie poleci bo to był schyłek ery anime. W obecnych po ekranie latają pedały, postaci wykonują skoki na 15m w powietrze, obowiązkowe przy tym animacje mega uber ultra mocy i wszystko dzieje się w ch***363;gakk***333;. Gnój i dramat. :(
|
Coś a anime wartego obejrzenia w stylu Armitage, Ghost in the Shell, Aplleseed ktoś poleci?
|
właśnie ściągam, narobiliście mi apetytu :spoko:
|
Ja jestem w polowie, dzis dokoncze;)
|
Cytat:
|
Potwierdzam warto zobaczyć "Zaginiona dziewczyna" wciąga i to bardzo !
|
Gone girl/zaginiona dziewczyna polecam! imo pierwsza dziesiątka filmów tego roku! :spoko:
|
Dzisiaj oglądałem Batman: Atak na Arkham, fajna "bajeczka".
|
no Ghost in the Shell to to nie jest, ale mi się podobały obie wersje Appleseed :)
|
właśnie oglądam część pierwszą tzn. z 2004
Appleseed 2004 fajny, ale to nie to co np. Ghost in the Shell. Chyba się na Armitage skuszę. |
@up
Ogladales: http://www.filmweb.pl/film/Appleseed+Alpha-2014-710938 |
A czy kaseta vhs może być? Coś podobnego do Ghost in the Shell i Akiry, godnego obejrzenia, znacie coś??
|
Proszę Cię bardzo :)
Link udostępniony tylko w celach edukacyjnych, założyłem że masz już oryginalne DVD z filmem jak każdy porządny obywatel :rotfl: |
dawaj Darek linka na priva.
|
Sławny (z powodu ataków) The Interview pojawił się w sklepach sieci Torrent :>
Wersja 1080p WEB-DL. Jak oglądnijcie dajcie znać ;) |
No to tak jak koledzy polecili Maleficent ale to basn dla dzieci,Lucy WYPAS ! Divergent mozna powiedziec ala Igrzyska Smierci ale jak dla mnie lepsze. Z romansow Polecam :
http://www.filmweb.pl/film/Gwiazd+na...na-2014-681825 gwarancja ze kobietka sie pobeczy ;))) Z komedii ktore jakos tam ostatnio mi utkwily to : http://www.filmweb.pl/film/Last+Vegas-2013-538720 http://www.filmweb.pl/film/O%C5%BCen...go-2014-660415 http://www.filmweb.pl/film/Udaj%C4%8...zy-2014-684901 stara ale jesli nie widziales to warto http://www.filmweb.pl/film/Zanim+ode...dy-2010-530732 z sensacji : http://www.filmweb.pl/film/Non-Stop-2014-651443 http://www.filmweb.pl/film/Agenci-2013-612342 sci fi jeszcze http://www.filmweb.pl/film/Wi%C4%99z...tu-2014-609757 niestety z przygodowymi to posucha straszna. Tak samo jak z dobrymi horrorami...Ewentualnie z horrorkow mozna polecic : http://www.filmweb.pl/film/Zbaw+nas+...go-2014-665399 |
Maleficent o nim zapomniałem, fajny był :D
|
polecam:
Lucy If i stay Boyhood Maleficent Divergent |
Cytat:
|
@frog komedie, sensacyjne, romanse (serio :rotfl:), przygodowe :spoko:
|
Film za sto tysi? :wow: Jeden dzień zdjęciowy (duży plener) kosztuje normalnie kilkadziesiąt.
|
"Hardkor disko". Udany debiut skoniecznego. Ostry off za niecale sto tysiecy. Jesli ktos ma narzekac, ze apolacy potrafia robic tylko dramaty to niech da sobie spokoj.
Dla mnie duza czesc filmu kradnie Janusz Chabior. |
@DarkSlide jakie gatunki ogladasz? a jakie nie ?
|
co do Guardians of the Galaxy to przynajmniej ścieżka dźwiękowa jest wporzo :spoko:
|
miasto 44
|
Dzięki, leci zielone :) Jestem ciekaw dalszych propozycji.
|
Cytat:
The Maze Runner <- całkiem fajny - przypomniała mi się gra endera :haha: Automata <- pobadał mi się Guardians of the Galaxy <- średni, raczej odskocznia od poważniejszych pozycji :taktak: The Babadook <- dno, ale kilka scen spoko Godzilla 2014 <- myślałem, że będzie lepszy, raczej totalne dno |
Jakie fajne filmy które oglądaliście ostatnio wyszły? Bo nie wiem co zassać z wypożyczalni :D
|
mi najbardziej do gustu przypadla seria Następne pokolenia. nie dawno odświeżyłem cala serię. deep space Nine też ma swój urok.
|
Cytat:
|
Cytat:
Jednak spam reklamowy traktujemy z całą surowością regulaminu. :czytaj: |
Szkoda, że zaprzestali produkcji Star treku:(
Swoją drogą asymilowany Ferengi by fajnie wyglądał hahaha |
Tak tak, został asymilowany :D
|
Dark pamiętaj opór jest daremny!
|
Cytat:
|
Nie którzy lubią takie zabawy xD
|
Mi też próbowali zrobić. I żyję :haha:
Nawet mamy tu koło nie całkiem zdrowych psychicznie i nie wiedzieć czemu zostałem w nim umieszczony :P |
Po przywitaniu lewatywką to nie wiem,czy mam zostać ,czy też zwiewać gdzie pieprz rośnie :D
|
i żeby tylko!
|
i lewatywę.
|
Dobra dobra już się uspokójcie nie chcecie żeby koleżanka uciekła z forum ;)
Basta22 pisz, udzielaj się w tematach, jak będziesz pisała do rzeczy to Cię polubią ;) |
My tu za :spam: robimy przyjazdne:bicz:
|
Cytat:
|
Ja to wszystko rozumiem,bo większości na forach tak jest,ale to nie znaczy,że każdy "nowy"jest już podejrzany.Trochę to zniesmacza.
|
Dużo spamerów tu ostatnio mielśmy tośmy podejrzliwi ;)
|
Cytat:
ps.Oj przykro mi,ale dopiero po 10 poscie się pojawi,proszę w takim razie o cierpliwość :) |
W moim odczuciu tak mniej więcej od 13 duchów zaczął się upadek horroru jako gatunku filmowego.
|
Stawiam że portalu torrentowego/serwisu z filmami online :D
|
czas na link z reklamą?
|
Cytat:
|
Nie wiem czy ktoś już tu dodał 13 duchów....super filmik.Polecam go obejrzeć,ale tylko tym co się nie boją duchów :D
|
To ma być pierwszy z prawdziwego zdarzenia film biograficzny o ikonie polskiej muzyki rozrywkowej. Nakręcona 10 lat po śmierci opowieść o Czesławie Niemenie "Sen o Warszawie".
Pozycja obowiązkowa;)lektura;) |
W HD, FullHD, bez jakiejś sztucznej zamiatanki nic się chyba z tego więcej nie wyciśnie, ale w 1080p z zarnistością taśmy bardzo przyjemnie się ogląda, zdecydowanie lepiej niż to kiedyś widziałem chyba w kinie Moskwa ze zdartej kopii. ;)
|
w hd czy ultrhd xD
|
Właśnie oglądam Ojca Chrzestnego, pomalutku, powolutku, czasami cofając, delektuje się. :)
|
idziemy ze Staśką we wtorek, qrde same super recenzje czytałem. :spoko:
|
Wrocilem z "Bogow". Mistrzostwo na poziomie swiatowym. Zloty Lew za role glowna to zdecydowanie za malo (Kot przeszedl samego siebie - jakbym widzial Relige), za to za scenariusz to przesada. Od siebie dalbym go za zdjecia - sa po prostu OBLEDNE! Bez watpliwosci powinien zobaczyc kazdy. I mowie to nie dlatego, ze ludzie ze szpitala w Zabrzu odegrali w moim zyciu bardzo wazna role.
|
Cytat:
Omar-palestyński kandydat do Oscara. Młody Palestyńczyk, Omar, zostaje aresztowany pod zarzutem zabójstwa izraelskiego żołnierza. Aby odzyskać wolność, decyduje się na bycie informatorem |
Cytat:
|
kajak i zbok
|
Jesteś na marinesie? Nie lepiej na jakiejś foce?
|
Cytat:
A tak na marinesie polecam film The Fault in Our Stars/Gwiazd naszych wina... bardzo fajne romansidło i dramat ze wstawkami zabawnymi |
Cytat:
|
Nawiązując do sedna tematu, to gdyby Dark nagrął film z tymi cyckami, to na pewno warto by było go obejrzeć.
|
Mówisz? Tylko zdjęcia mu zostały?
To przykre... Wspieramy ciebie M@X.. |
On też by chciał :rotfl:
|
Ja pierdzielę...
|
Nie robi sie zdjec? Mlody jestes :-P...
|
Pisałem już zboczeńce że mi nie pokaże. A nawet jeśli to w takich chwilach się nie robi zdjęć :P
misiozol trudno się domyśleć? Przeczytaj sobie ostatnie strony tematu "Napisz coś pozytywnego!" to się dowiesz ;) |
Powinien być ban, który zostanie odwieszony po udostępnieniu cycków :tak:
|
Kolega DarkSlide97 podpadl. Nie chce dac zdjecia cyckow.
|
O massakra ale enigmatyczny jestes , pisz o kogo chodzi :> albo czy ja znamy :D
|
O pewną "koleżankę" która jest teraz kimś więcej niż koleżanką :mruga:
|
Cytat:
|
"Shattered Glass"
|
Świat według Garpa
|
a ja tak zapytam, Dylematu 5 ktoś z Was oglądał? Warto obejrzeć?
|
Masz mnie - na cokolwiek od Bareji pisze sie bez reszty, a "Alternatywy" to wrecz obowiazek!
|
Kultowy ***8222;Alternatywy 4***8221; Nowa wersja uzupełniona o sceny usunięte pierwotnie przez cenzurę. Udało się odnaleźć wiele ocenzurowanych fragmentów i wskazać ich pierwotne umiejscowienie w serialu. Ocenzurowano całe sceny oraz fragmenty scen, które w momencie premiery wyraźnie odnosiły się do panującej wówczas władzy. Dopiero teraz stało się możliwe odtworzenie oryginalnej postaci serialu, zgodnej z zamysłem reżysera. Nadzór autorski nad cyfrową rekonstrukcją sprawował autor zdjęć, a zarazem współtwórca serialu, Wojciech Jastrzębowski.:spoko:
***8222;Alternatywy 4***8221; w TVP HD od 13.09 września :) |
Bierz się do roboty. Coś wolno ci to idzie, a tydzień to kupa czasu :P
|
Co Wy o tych fotkach... Pisałem że nie da na razie (po tygodniu znajomości to raczej niemożliwe :P) i tyle...
Macie pełno cycków w internecie, wystarczy wpisać w google grafika :haha: |
i fotki wiecie kogo xD
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:52. |