![]() |
R Point - ogladalem, fajny klimacik :) polecam
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
A co powiecie o Gothica? Bo właśnie mam świeżo ściągnięty i zastanawiam się... :) |
Ciemnoniebieski świat raczej romantyczny a Gothica taka sobie
|
Gothica taka sobie z Hally Berry
|
Cytat:
|
no własnie mieszane uczucia mo co do tego filmu ale jak masz czasu to sobie zobacz a jak nie to go nie szukaj :)
|
Jutro w nocy Oscary macie jakis swoich faworytów??? widzieliscie wszytkie filmy ktore sa nominowane bo ja to moze gora trzy widzialem...
|
Cytat:
|
ja musze obejrzec:
Za wszelka cene i Aviator'a :) [mam juz, ale nie znalazlem czasu zeby usiasc i w spokoju obejrzec :P] pozdro ;) |
Na tdt.org.pl sypnęło filmami z dalekiego wschodu.
Ja czekam na Constantine zapowiada sie fajnie. |
Cytat:
@ Burak_123 Szukać nie muszę, bo już go mam. Zastanawiam się tylko, czy warto przeznaczać na niego czas, czy może obejrzeć coś innego. |
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
stronka z plakatami z filmow http://www.movieposter.com/
|
A ja niedawno ogladalem film Saw,na polski to Piła i jestem podwrazeniem.Na poczatku przypominal troche Cube'a ,ale jest godny ogladania.Polecam
|
cwirek181 - ale my to juz wszyscy od dawna wiemy ;)
|
Ja polecam film "Zbrodnie umysłu" (thought crimes). Film o tym jak dziewczyna potrafi czytać w cudzych myślach i z tego powodu jest wykorzystywana przez tajniaków do tropienia przestępstw.
Bardzo fajny film. |
teksańska maskra piłą mechaniczną, a po niej zobaczcie .......rybki z ferajny efekt zaje**** hehehe
|
właśnie ssam po zachodzie słońca.
film już jest przebojem zza oceanem. do tego doborowa obsada... :ja_chce: |
Cytat:
Już mam 130MB i idzie 45KB/s :spoko: (tylko jeszcze podejrzę, czy na pewno dobra kopia...) ---- EDIT Już nie ściągam... jednak to kinówka, a nic innego nie chce mi znaleźć :( |
a wiecie czy bedzie dzisaj transmisja z gali Oscarów...bo wiem ze na canala+ bedzie, a w TVP???
|
after the sunset - to jest to? jesli tak to juz to mam tez :p
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
After.The.Sunset.DVDRiP.XViD-KJS pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
andrzejj torrent :)
pozdro ;) |
Cytat:
|
Co za zgodność ja też właśnie ściągam After the sunset. Widziałem dzisiaj
zapowiedź w kinomaniaku zapowiada sie spoko. |
Cytat:
podejrzałem sampla i jakościowo jest b. dobre. |
Cytat:
|
no pod waszym wplywem tez zaczalem sciagac :) z tdt - wersja kjs
|
LUDZIE! POD ZADNYM POZOREM nie ogladajcie filmu THE BOX !!
Chala na maksa.., 0 akcji, nic sie nie dzieje.. n/c pozdro ;) |
Przed mometem skonczyłem oglądać R Point ...i kilka faktów musiało mi umknąc bo do konca filmu nie moge zrozumieć :ysz:
|
nie wiem czy był
The.Machinist.Limited.WS.DVDSCR.XviD-MoF http://mechanik.filmweb.pl/[/url] super klimat :) aha a teraz zasysam Hide.And.Seek.TELECINE.SVCD-Chakra- zapowiada sie nieźle http://sila.strachu.filmweb.pl/ pozdro |
Ostatnio robiłem porządki w płytach i zanalazłem doskonały hiszpański krótki metraż
"Seklet tląbki" , oglądał to ktoś ? Bo jak coś to wrzucę na serv kumpla i podam linka (niecałe 100MB) , no i jakość taka sobie z VHS przerzuciłem przez kartę TV. |
Cytat:
Dokladnie to samo co ja sciagnąlem ;-) Rowniez musze powiedziec ze oba filmy sa wkrecajace ;) |
Oscary rozdane myslalem ze aviaytor sciagnie wszystko, ale jednak za wszelka cene...nono trzeba obejrzec..
|
Skoro tak chwalicie ten after the sunset to tez go musze obejrzec.Wlasnie sie sciaga.Swego czasu tez widzialem jego zapowiedz w kinomaniaku ale jakos nigdzie go nie bylo aby go dorwac.
Thought Crimes ogladalem.Podobal mi sie.Fajna fabula mozna obejrzec. Aviator mam na dysku ale nie chce mi sie ogladac pewnie dlatego, ze gra tam ten wymoczek Di Caprio czy jak to tam sie pisze jego nazwisko. |
ja jeszcze nie ogladalem after the sunset..
aktualnie mam do obejrzenia [podaje to co mam na HDD'ku, bo do xbox'a nie chce mi sie podchodzic - tam troche starsze rzeczy sa..]: - The.Cookout.DVDRip.XViD-ALLiANCE.avi - The.Final.Cut.2004.LiMiTED.DVDSCR.XViD-FiCO.avi - Flight.Of.The.Phoenix.DVDRiP.XViD-KJS - Old Boy - Sky.Captain.and.The.World.of.Tomorrow.DVDRiP.XViD-KJS.avi - After.The.Sunset.DVDRiP.XViD-KJS - Constantine.SVCD.TS-SAOSiN - Finding Neverland - Hide.And.Seek.2005.TELECINE.XviD-DiAMOND - Iniemamocni.DUBPL.DVDRIP - Into.The.Sun.2005.PROPER.DVDRip.XviD-iNCiTE - Million.Dollar.Baby.LiMITED.DVD.SCREENER.XViD-MPAA - The.Aviator.REAL.PROPER.DVDSCR.XviD-BMF ktos cos ogladal i BARDZO nie poleca? pozdro ;) |
Po obejrzeniu trailera to obejrzalbym Constantine.
Ale napewno nie w tek wersji, ktora posiadasz.Film napewno dosc mroczny posiada raczej ciemne zdjecia czy tez obraz.A jakosc svcd by mnie w tym przypadku nie zadowalala.Wolalbym poczekac na jakiegos ...przynajmniej dvdscreenera. The.Final.Cut.2004.LiMiTED.DVDSCR.XViD-FiCO.avi - sisotra ogladala i mowi, ze niezbyt dobry. Co do reszty.Nic ciekawego wedlug mnie tam Smartek nie masz:)Postaraj sie o cos lepszego.Wiekszosc mam na....Jak nie wszystkie. I nie widze zadnego filmu, ktory warto byloby obejrzec |
@weron ja ogladam wszystkie [prawie..], ktore sie pokazuja, wiec.., ale myslalem, ze masz ogladales cos i polecisz.. [mialbym przynajmniej wiedze, w jakiej kolejnosci ogladac :P]
pozdro ;) |
@smartek
ja bym się skusił na - Hide.And.Seek.2005.TELECINE.XviD-DiAMOND i Constantin (ale z tym poczekałbym na troche lepsza wersję -co najmniej TeleCinema) pozdro |
ale .. ten SVCD na OTV calkiem DOBRZE wyglada!
pozdro ;) |
Cytat:
film naprawdę dobry i nieźle się przy nim uśmiałem :) |
Cytat:
Właśnie sie nastawiam na dobrą komedię, widziałem urywek z rekinem...:haha: |
widzial ktos moze bezdroza??? sciagam i nie wiem czy dobry film..
|
Nie widzialem, ale podobno warto przez duze "W"!
|
obejrzałem "team america - world police" twórców south park.
"Team America" to kukiełkowa produkcja podpisana przez Matta Stone'a i Treya Parkera twórców serialu i filmu kinowego "South Park". Centralną postacią "Team America" jest początkujący superbohater, który dołącza do tytułowego zespołu, grupy zajmującej się zwalczaniem zła, niegodziwości, terroryzmu i przestępców mogących zagrozić pokojowi na świecie. masakra. w filmie lecą takie teksty, że mało nie spadłem z krzesła ^_^ to mała próbka tego, co tam usłyszycie :D : Są trzy kategorie ludzi: ku...asy, c...py i d...py. C...py dążą do harmonii. Ku...asy chcą się non stop bezmyślnie rżnąć. I są jeszcze d...py, koleś. A d...py sr...ją na wszystko. C...py się czasem gniewają na ku...asy, bo są przez nie rżnięte. Ale ku...asy rżną też d...py, koleś. Gdyby nie rżnęły d...p, wiesz, co by się stało? Ku...as i c...pa byłyby całe oblepione gó...nem. bez pardonu nabijają się z polityki USA, zakłamania hollywood, ONZ etc. nic dziwnego, że w ameryce film ten nie odniósł sukcesu. kilka screenów: http://www.imdb.com/title/tt0372588/photogallery |
Team America- fuktycznie, zarabisty film, myslalem ze lipa bedzie, a tu wymiata.
jedna z lepszych scen to jak nagie kukielki "piepsza" sie w paru roznych pozycjach. niesamowite... no i mimika twarzy.... az trudno uwierzyc ze to kukielki. |
Hmm.
A ja zaraz sobie wlacze Krola Artura bo jeszzce go nie widzialem. Zobaczymy co to.Pozniej wezme sie za Bezdroza(Sideways).Niekoniecznie dzisiaj ale obejrze.Ogolnie musze zaczac ogladac filmy "dwuplytowe" bo mi miejsca na dysku juz brakuje.Calosc 160GB. :) |
sobie ponagrywaj na dvd.... ja juz mam 60 krazkow dvd z filmami... nie wyrobilbym z dyskiem
|
na co do kina?
hej!
Mam pytanko, planuje jutro iść na coś do Kina z Kobietą :) i nie mam pojęcia co teraz grają i na co warto iść. To repertuar niektórych kin na jutro w Toruniu >> LINK << "Za Wszelką Cenę" chyba za bardzo sesnacyjny "Po Zachodzie Słońca" słyszałem że dosyć płytka komedia, ale może lepiej na to. doradźcie czekam pzdr:) |
Upior w operze! polecam!
no chyba ze opera i muzyka klasyczna dla Ciebie to shit. ja z moim Miskiem w pelni zadowoleni bylismy z filmu. w dodatku ogladajac go w domu, a nie w kinie. moim zdaniem warto. acha, Marzyciel. brak mi slow. super. Zatancz ze mna tez jest gicior. |
a oglądał ktoś Oceans twelve..., jak oceniacie??
Jutro musze sobie obejżeć :) |
Cytat:
absolutnie nie wiem po co to nakrecili i czy to miala byc komedia czy jakis film do przemyslen, ale dla mnie jest totalnie bezlplciowy, chociaz b. fajnie dobrano aktorow |
Cytat:
jest OK |
Polecam cos z tego
Constantine Siła strachu (Hide and Seek) The Ring 2 (The Ring Two) Mechanik (The Machinist) Tłumaczka (The Interpreter) |
Cytat:
Pozatym jestem niesamowicie kontent po seansie Befere sunset, kontynuacji genialnego Before sunrise :) |
Cytat:
Film normalnie sie oglada.Pomijajac, ze trzeba byc wytrwalym aby doczekac sie jakiejs akcji.Nawet mozna uznac, ze jest ciekawy. Ale gdy doszedlem do momentu w ktorym Julia Roberts ma udawac w filmie Julie Roberts.Od razu chcialem zrobic delete.Jako, ze w tym momencie nie wiele mi zostalo jednak do konca to go jeszzce obejrzalem.Ten jeden moment zawazyl na tym, ze film dla mnie jest zwyklym smieciem. |
pewnie już było ale GARFIELD jest spoko! użyczony głos M. Konrada rewelacja!
|
Cytat:
Cytat:
to historia bokserki (h. swank) i jej trenera (c. eastwood). oscarowe role dla w/w oraz m. freemana. jeśli twoje słoneczko lubi dobre kino to polecam :spoko: "po zachodzie słońca: to nie jest komedia. to film sensacyjny z "jajem" :spoko: Cytat:
jest po prostu fenomenalna :spoko: szczególnie w scenie retrospekcji z 1919 do 1870... polecam. |
Cytat:
|
Cytat:
ale nie uważam do końca to za wyrzucenie kasy :) Film ma swój klimat i nie jest to do końca romans. Nie miałem zbytnio wyboru, chciałem iść na "Po Zachodzie Słońca", ale o tej porze już było grane co innego pozdro |
nie chcę być źle zrozumiany ale z kobietą najlepiej iść na ckliwy, ciemny film, romantyczny gdzie się całują. :)
|
mam wrazenie ze faceci boja sie przyznac do tego ze lubia komedie romantyczne, romanse, dramaty romantyczne itp.
kurde, zatancz ze mna to bardzo fajny film. w koncu nie musialem slcuhac poraz enty wystrzalu kuli, albo "fuck" w co drugim zdaniu. albo "havana nights"- fabula git, muzyka jeszcze lepsza. |
Edwardo : nie lubie nie jednego ani drugiego... Po prostu i to i to to wprawdzie rozne gatunki, ale i tak kazdy film z tych "gatunkow" jest taki sam... Jedyna komedia romantyczna ktora mi sie podobala to bylo THe Good Girl - za pomysl ;-D!
|
Cytat:
jeśli masz w planach po kinie małem barabara, to lepiej daruj sobie "za wszelką cenę". tak jak napisałeś - <<Za wszelka cene>> trzeba obejrzec za wszelka cene!" - tyle, że po obejrzeniu tego filmu przez kilka godzin miałem strasznego doła :| |
Cytat:
pozdr. ;) |
Cytat:
|
Cytat:
no i gicior! ja tez lubie komedie romantczyne. dramty, romanse z sensem, horrory, fabularne, s-fi, a czego nie lubie, to glupkowatych komedii i sensacji... a juz rambo to nie nawidze :P a najbardziej mnie wkurza jak ktos sie smieje z innych z tego co oglada. np ogladalem Upior w Operze, wpada kolega i zaczyna komentowac: "a co oni tak piszcza?" "ale drze morde, o w morde!" porazka... |
najlepsza komedia jaką ostatnio oglądałem to The Blair Witch Project ;) już to kiedyś widziałem ale tym razem myślałem, że się uduszę ze śmiechu. :bicz: ||
|
Cytat:
|
Cytat:
A Rambo to ja bardzo lubię, ostatnio jak powtarzali w telewizji jedynkę, to po raz enty z przyjemnością obejrzałem ;) |
Cytat:
to tak jakbys poszedl ma kregle i powiedzial ze za malo gokartow jest... przeciez to jest opera, to jak w niej moze byc za duzo opery? |
ogladnalem ostatnio "Marzyciela" i wbrew moim obawom okazal sie calkiem fajnym filmikiem :) (chociaz na moja ocene mogl wplynac sposob ogladania go, to i tak ogladajcie)
|
O czym ten film jest ? ;)
|
o pewnej osobi co napisala Piotrusia Pana.
film jest niesamowity. warto obejrzec! |
@Edwardo : ale sa pewne granice... Robiac film nie mozemy sobie pozwolic na teatr filmowy czy - jak w tym przypadku - opere filmowa (odosobnieone pryzpadki mzona policzyc na palcach jednej reki - Hero, Dogville...). Robiac film na pdostawie najdoskonalszej opery w historii rezyser powinien przedstawic swoja filmowa wizje, odbiegajac nieco od operowej konwencji. Nie zrobil tego. A szkoda.
|
Cytat:
no chyba nie powiesz mi, ze to powinien byc film o kolesiu co mieszkal w operze, mial brzydka twarz i robil brzydkie rzeczy. faktycznie, bioroac pod uwage ekranizacje jakie powstaja ostatnio na podstawie ksiazek, to upio powinien zgwalcic pare panienek, oczywisciepowinno to byc pokazane, potem zamordowac pare dzieci, obciac komus reke, ponapierac z jakiejs giwery. wtedy duzo osob powiedzialoby: fajny film, doskonala ekranizacja. byles kiedys w operze? albo moze live widziales w tv z opery? ja uwazam, że film zostal doskonale zrobiony, lepiej tej opery w wersji filmowej chyba juz sie nie da przedstawic. poza tym, czego sie spodziewasz po filmie ktory jest musicalem? zeby chodzili i proza mowili? jedyne co mi sie nie podobalo, to w pewnym momencie z organ koscielnych muzyka przeszla w gitary elektryczne i perksuje... |
A jak widzicie ten najnowszy film z motorami w tytyle (sorry, ale kompletnie wypadł mi z głowy pełny tutuł - w każdym razie film nie jest o motorach ;) ). Mam w czwartek okazję obejrzeć go w takiej akademikowej sali projekcyjnej, bo kumple organizują taki mały seans i zastanawiam się, czy się wybrać.
|
chodzi co o Kroniki motocyklowe chyba. Zreszta nie wiem bo nie ogladalem jeszcze :P
hohoho to moj setny post na forum :sylwek: :sluze: |
Cytat:
|
mam w planie, specjalnie dla Was ogladne jutro i powiem czy byl fajny :D
|
@Edwardo : przeczytaj uwaznie moje posty w tym topicu a sam sie przekonasz ze naprawde nie ogladam filmow z cyklu zabili go i uciekl, a wybeiram raczej pozycje ambitne i nietuzinkowe. Moze zbyt wiele oczekiwalem po przeniesieniu opery do kina - wizja idealnego wykonania takiego rpojektu jest moze zbyt daleko idaca... Wyrazilem tylk oswoj subiektywny poglad, ale ciesze sie ze film Ci sie podobal - to znaczy ze mozna miec o nim rozbiezne zdanie ;-D
Kroniki motocyklowe - boje sie ogladac tego filmnu z jednego rpostego powodu... Wielkiego dla mnie czlowieka - rewolucjeniste Che Guevare zagral tam Jael Garcia Bernal, co do ktorego mam zle wspomnienia po "Zlym wychowaniu" Pedra Almodovara. Po prostu nie moge oprzeci sie mysli ze co chwila spogladajac na Che bedzie we mnie uderzal ten gejowski wizerunek... |
Cytat:
no i nie powiedziales!i chwala Ci za to :) a co do La Male Education - trza poznac w zyciu wszytko, nawet poogladac gejow. Co by na przyszlosc wiedziec co i jak. ;) |
The Saw
Pulp Fiction Goodsend Yamakasi Te filmy rule |
widzialem wczoraj "sile strachu" z de niro ... nudy thriller
Immortal - Kobieta pułapka ... podobal mi sie |
Tribunal : az mi narobiles checi by jescze raz obejrzec Pulp Fiction ;-D... Oczywiscie polecam go tym, ktorzy jescze nie widzieli (sa tacy?)!
|
Cytat:
Ja polecam Eurotrip Girl Next Door I, Robot Yamakasi Without A Padle Nadchodzi Polly The New Guy Starsky And Hutch Wysyp Żywych Trupów Wredne Dziewczyny Who's Your Dady Dragon Ball ;] Constantine I wiele, wiele innych Odradzam: Son Of The Mask (kto widział trailera to nic wiecej w filmie nie ma ;P) Yamakasi 2 I wiele, wiele innych |
Cytat:
|
Hehehe... Ja moge nawet po angielsku ogladac... Ale fakt faktem ze tlumaczenie na DVD jest idealne jak dla mnie - nie wszystkie uwlgaryzmy sa tlumaczone, bo nie nadazylibysmy z czytaniem, ale jest ich na tyle duzo by film nie zatracil klimatu ;-D!
|
z nudów (wszystko co miałem, obejrzałem) włączyłem closer.
no i muszę przyznać, że to naprawdę bardzo dobry film. Opowieść o współczesnych związkach i relacjach międzyludzkich pokazana na przykładzie historii czworga osób - ich przypadkowych spotkań, zauroczeń i zdrad. Bohaterowie to ludzie nie umiejący się spełnić w miłości, emocjonalni rozbitkowie, którzy szukają zapomnienia w powierzchownych związkach. w obsadzie: Jude Law - Dan Natalie Portman - Alice Julia Roberts - Anna Clive Owen - Larry Nick Hobbs - Taksówkarz podsumowując - ogólnie nie gustuję w filmach o takiej tematyce, ale dla tego warto było zrobić wyjątek :ja_chce: |
Cytat:
|
W pulp fiction najlepsza jest muzyka ma ktos moze ten kawałek który idzie na początku filmu?
|
A ja obejrzałem przez kilka ostatnich dni Hellboy'a i przed chwilą Kroniki Riddicka.
Jeśli chodzi o Hellboy'a to właściwie trudno mi ocenić ten film, powiedziałbym, że był.... poprawny :) Tzn. nie było w nim nic nadzwyczajnego, ale nie mogę też powiedzieć, że mi się nie podobał. Ot takie nic, ale nawet dobrze zrobione i właściwie można było przeznaczyć te dwie godzinki na obejrzenie. Co do Riddicka to w sumie nawet pozytywnie mnie zaskoczył, bo po kilku opiniach spodziewałem się, że będzie to film raczej kiepski. A generalnie stwierdzić muszę, że nawet mi się podobał. Całkiem nieźle zrobiony, fabuła nawet nie taka zła - przyjemnie się oglądało. A co do roli Van Diesela, o czym rozmawialiśmy jakiś czas temu, to ją również musiałbym tutaj pochwalić. Zresztą, ja jego najlepiej widzę właśnie w tego typu rolach :) |
A film z Riddickiem ma taką fabułe jak gra? Bo mi szczerze mówiac sam film gdzieś umknął
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:59. |