![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#2131 |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Malzenstwo bylo na wakacjach w Pakistanie. Zwiedzali
wlasnie targ, aby znalezc kilka pamiatek, które mogli by wreczyc znajomym. Az zaszli w dziwna uliczke, gdzie byl tylko jeden maly sklepik z sandalami. Juz, juz mieli zawrócic, gdy ze sklepu dobiegl ich glos: - Hej wy! Zagraniczni! Chodzcie, chodzcie! Wejdzcie do mojego sklepiku! Wiec para zgodzila sie i weszli do srodka. Tam w uklonach przywital ich maly czlowieczek i powiedzial: - Mam dla was specjalne sandaly, które moga was zainteresowac. One maja magiczna moc. Sprawiaja, ze jestes tak dziki w lózku jak spragniony wielblad na pustyni! Zona od razu chciala je kupic, ale maz zrobil sie bardzo sceptyczny. Uwazal, ze nie potrzebuje takich sandalów, a poza tym nie wierzyl w ich moc. Wiec zapytal sklepikarza: - Jak to mozliwe, ze sandaly moga miec az tak wielka moc? - Po prostu je przymierz, Saiheeb. Sandaly Ci to udowodnia - odpowiedzial sklepikarz. Maz oczywiscie nie chcial ich przymierzac, ale po wielu naleganiach zony zgodzil sie. Jak tylko wsunal swoje stopy w sandaly od razu poczul silne podniecenie. W oczach pojawil mu sie blysk pozadania i poczul cos czego nie czul od lat - wielka i brutalna potege sexu. W mgnieniu oka maz zlapal sklepikarza, brutalnie zmusil go do sklonu, oparl o stolik, sciagnal mu spodnie i zaczal sobie na nim uzywac. Na co sklepikarz zaczal krzyczec tak przerazliwie jak jeszcze nikt nigdy nie krzyczal: - STÓJ ! STÓJ ! .... ZALOZYLES LEWY NA PRAWY!............. Noc. W kuchni ze skrzypieniem otwierają się drzwi od lodówki. Wychodzi z niej spasiona mysz w jednej łapie trzymając prawie kilogramowy kawał żółtego sera a drugi ciągnąc za sobą wielkie pęto kiełbasy. Idzie do pokoju skąd rozlega się potężne chrapanie gospodarzy i taszczy ten cały majdan przez środek izby w stronę szafy, pod która ma wejście do swojej norki. Już jest przed wejściem gdy w świetle księżyca dostrzega pułapkę na myszy a na niej malutki kawałeczek słoninki. Mysz kręci z dezaprobatą głową i mruczy pod nosem : - Jak dzieci, qrwa , jak dzieci. Spotykają się trzy koleżanki. Plotkują. Rozmowa przeniosła się na tematy intymne. Pierwsza mówi: - Wiecie, że mój Stachu ma zawsze zimne jaja? Druga na to: - Mój Zenek też, a Twój? - pytanie do trzeciej koleżanki. Trzecia mówi: - Nie wiem, jak sprawdzę, to Wam powiem. Następnego dnia trzecia przychodzi z podbitym okiem. - Co się stało? Czemu masz podbite oko? - Nic. Sprawdziłam i mówię: "Ooo! Masz tak samo zimne jaja jak Stachu i Zenek"... Przychodzi Indianin do wodza i mówi: - Dlaczego mamy takie brzydkie imiona? - Brzydkie? A nie podoba ci się imię syna Sokole Oko? - No... podoba... - A imię brata, Ryczący Niedźwiedź? - No... podoba... - To nie zawracaj mi głowy Śmierdzący Mokasynie! Jaka to jest pozycja "na żabę"? - Ona leży jemu leży a ona rechocze. Kto stworzył kobiety? - Trzech facetów: stolarz hydraulik i architekt ale i tak s******yli robotę. Stolarz: bo zrobił nogi które ciągle się rozkładają na boki hydraulik: bo cieknie co miesiąc a architekt... bo zbudował szambo koło placu zabaw! Halina pyta koleżankę: - Dlaczego zerwałaś z Adamem? - Bo miał TDS. - Co? AIDS? - Nie TDS to znaczy: Tylko Do Siusiania. Żona w łóżku z kochankiem wpada maż straszna awantura wyrzuca ja z domu rozwód tragedia. Ona przyszła do kościoła modli się: - Panie Boże jakbyś mógł cofnąć czas żeby to się nie zdarzyło to zrobię co zechcesz... - Dobrze - odpowiada gromki bas z wysokości sufitu - ale musisz o czymś pamiętać. Zginiesz na morzu!!! - Dobrze Panie Boże zgadzam się na te warunki... PYK! Czas się cofnął ona znów w łóżku z kochankiem: szybko go wyrzuciła z domu wrócił maż wszystko było Ok byli bardzo szczęśliwi. Za jakieś pięć lat żona dostaje maila ze wygrała wycieczkę dookoła świata statkiem pasażerskim. Pamiętając o przestrodze ("zginiesz na morzu") zadzwoniła do firmy turystycznej ze musi niestety zrezygnować ponieważ wisi nad nią fatum. Na to człowiek z powyższej firmy tłumaczy jej ze są szalupy ratunkowe helikoptery ze w ogóle ten statek jest taki ze przy nim titanic to pikuś. No to kobieta w końcu dała się przekonać i popłynęła. Oczywiście gdy byli na pełnym morzu rozpętała się burza i statek zaczął tonąć. Kobieta zobaczywszy ze jest w beznadziejnej sytuacji wznosi modły: - Boże zgadzam się za ja powinnam zginąć na morzu taka była miedzy nami umowa ale po co ginie wraz ze mną parę tysięcy ludzi ![]() Gromki bas z nieba odpowiada: - Ja was pięć lat zbierałem!!! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2132 |
Zaginiony pielgrzym
Data rejestracji: 17.05.2002
![]() |
Polecam przeczytać niektóre teksty są świetne a inne okropne.
http://mipzone.sitesled.com/ndw.html http://mipzone.sitesled.com/ndw001.htm |
![]() |
![]() |
#2133 |
Banned
Data rejestracji: 03.10.2004
![]() |
Ostatnio zmieniany przez maj3 : 15.01.2005 o godz. 23:45 |
![]() |
![]() |
#2134 |
silentassassin
Data rejestracji: 15.01.2005
![]() |
![]()
Dla naiwnych
![]()
#2135 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
#2136 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Ale, fajna stroka .
Z życia wzięta ![]() |
![]() |
![]() |
#2137 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
@ Ziele Ten filmik kiedyś dostałem od kumpla z liceum, bo podobno to zrobione zostało na naszego nauczyciela od fizyki. Nie wiem, ile w tym prawdy, ale trzeba przyznać, że zarówno wygląd, jak i zachowanie są uderzająco podobne ![]()
![]() |
#2138 |
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
wpadnijcie do mnie
![]() |
![]() |
![]() |
#2139 |
captain u-k
![]() |
![]()
ALe jazda
|
![]() |
![]() |
#2140 |
captain u-k
![]() |
A to na poniedzialek
|
![]() |
![]() |
#2141 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Fajne !!!
![]() |
![]() |
![]() |
#2142 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
![]() Airbag w kaszlaku: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pierwsze kolorowe zdjecie z Marsa: ![]() ![]() ![]() ![]() Bedzie ![]() ![]()
![]() |
#2143 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2144 | |
Banned
Data rejestracji: 03.10.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#2145 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ale nie kupię, egzemplarz mi się nie podoba. Poza tym pali... ![]()
![]() |
|
|