![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3481 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SEKRETY SZCZĘŚLIWEGO MĘŻCZYZNY...
Po 1: bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, która potrafi i lubi gotować, a jej hobby to pranie i sprzątanie... Po 2: bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, która dobrze zarabia i potrafi cię utrzymać... Po 3: bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, która bardzo lubi częsty i wyrafinowany seks, a do tego nigdy nie boli jej głowa... Po 4: bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, z którą możesz rozmawiać... Po 5: najważniejsze: bardzo ważne, jest to, by te kobiety nigdy się nie spotkały... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3482 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Po latach spotykają się koledzy z klasy:
- Hej, Heniek, jak ci się powodzi? - Bardzo w porządku, Józku, mam sieć sklepów i nieźle zarabiam. - Jak tego dokonałeś? Przecież przez matmę siedziałeś parę razy w tej samej klasie. - Wiesz, kupuję w Chinach duperele po złotówce i sprzedaję tutaj po cztery złote. No i z tych trzech procent jakoś żyję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3483 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Jeśli będziesz przykładnie pracował osiem godzin dziennie, może ci się kiedyś uda zostać kierownikiem i pracować dwanaście.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3484 |
Zamaskowany
Kobiety też mogą programować! Dlatego mężczyźni kupują im pralki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3485 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() |
![]() |
#3486 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
zbok irlandzki
![]()
![]() |
#3487 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
Kobieta jest jak wino.
Tym lepsza, im dłużej leży w piwnicy!
![]() |
#3488 |
Użytkowniczka
Data rejestracji: 05.02.2010
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Niektórzy mężczyźni są tak zadufani w sobie, że - śpiewając przy goleniu -
oczekują od tego drugiego, że będzie bił brawo." ![]()
![]() |
#3489 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Rozmowa dwóch kumpli:
- Wiesz co zazwyczaj mówią do mnie kobiety kiedy, pytam o seks? - Nie. - Skąd wiedziałeś? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3490 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wiem, czy było i generalnie nie do końca podoba mi się żartowanie nawiązującego do tego tematu, ale dowcip mi się spodobał:
Putin wezwał Wielką Dumę Narodową i mówi: Tak dalej ![]() Dzwonie dziś do Pekinu złożyć życzenia urodzinowe a on mi mówi że to było wczoraj. Dzwonię dziś do Warszawy z kondolencjami a oni mi mówią, że jeszcze nie wylecieli....
![]() |
#3491 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.05.2010
![]() |
W krakowie w barze.
Mały Lech jest. Nie mały jest w Warszawie ![]()
![]() |
#3492 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Tekst na dzisiaj:
Jak ci się powodzi? Nie przelewa mi się. ![]() Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 21.05.2010 o godz. 19:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3493 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Uradowana zona wraca do domu.
- Wyobraź sobie, że dzisiaj przejechałam trzy razy na czerwonym świetle i ani razu nie zapłaciłam mandatu - No i? - Za zaoszczędzone pieniądze kupiłam sobie torebkę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3494 |
Zamaskowany
Komunikacja wewnątrzsystemowa
Bios do Windows: "Pobudka! Wstajemy!" Windows do Biosa: "Pomału, pomału, co nagle to po diable..." Manager urządzeń do systemu operacyjnego: "Mam takie coś dziwne na monitorze." Odpowiedź Windows: "Na razie to olej." Asystent sprzętowy do Windows: "Juzer mnie pogania. Mam zidentyfikować to coś dziwne. Może to karta ISDN jest." Windows: "Coś takiego...?" Nieznana karta ISDN do wszystkich: "Może by mnie tak kto wpuścił ![]() Karta sieciowa do tupeciary ISDN: "Kto ci się tutaj pozwolił ładować?!" Windows: "Cisza w budzie! Bo obu wam zabiorę rekomendacje!" Manager urządzeń: "Proponuję kompromisik. Karta sieciowa będzie hulała w poniedziałki, a koleżanka ISDN we wtorki." Karta graficzna do Windows: "Mój sterownik poszedł na pomostówkę. Ja się w takim razie zwalam." Windows do karty graficznej: "A kiedy wrócisz?" Karta graficzna: "No, na razie to nie przewiduję." Napęd CD-Rom do Windows: "Ekhem, mam tu nowego sterowniczka." Windows: "I że niby co ja z nim mam począć?!" Sofcik instalacyjny do Windows: "Daj, ać ja pobruszę, a ty pociwej" Windows: "No, to to lubię." Gniazdo USB do zarządcy przerwań: "Alarm! Właśnie zostałam spenetrowana przez kabel od skanera. Oczekuję reakcji." Zarządca przerwań: "A ty skąd się wzięłaś?" Gniazdo USB: "Ja jestem tu fabryczna. Zresztą koło mnie siedzi jeszcze koleżanka." Zarządca przerwań: "Ale ja was w ogóle nie mam na liście." do Windows: "Weź im coś powiedz." Windows: "O rany, mam nadzieję, że się zaraz jakaś drukarka nie pojawi." Karta graficzna: "Tej, nowy sterownik się jąka." Windows: "No to musimy starego sterownika z emeryturki zawrócić." Program deinstalacyjny do nowego sterownika: "Spadówa." Niepożądany sterownik: "Możesz mnie cmoknąć." Windows do Norton Utilities: "Killim dziada i jego parszywy pomiot!" Utilities do resztek sterownika: "Sorki, musimy was dziabnąć." Ważny plik systemowy: "Nas?? Bohaterów?! PRĄDEM?!" Windows do niebieskiego: "Weź no zaanonsuj, że chłopcy Nortona znowu pomylili koordynaty przy ostrzale..." Niebieski do użytkownika: "No to luzik, kolego, w tym tygodniu już nie popracujesz." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3495 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
Amerykanscy naukowcy zaprezentowali samochod na wode!
jest tylko jeden warunek - woda musi pochodzic z Zatoki Meksykanskiej |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|