![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#2731 |
samotność
Data rejestracji: 08.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pewne francuskie pismo dla mężczyzn ogłosiło konkurs na najlepszy opis poranka.
Pierwsze miejsce zajął autor takiej wypowiedzi: "Wstaję, jem śniadanie, biorę prysznic, ubieram się i jadę do domu"
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2732 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak wylazłem dzisiaj ze sklepu, zauważyłem dużą, ciemną plamę pod samochodem. Na wszelki wypadek postanowiłem zadzwonić do mechanika...
- To olej - powiedział. No, to olałem i pojechałem do domu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2733 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Kobieta w kwiecie wieku staje przed lustrem i mówi do męźa:
- Ech...przybyło mi zmarszczek, utyłam, te włosy takie jakieś nijakie...Zbrzydłam. Powiedz mi, kochanie, cos miłego. - Wzrok masz dalej dobry! Dwóch staruszków siedzi na ławeczce pod domem spokojnej starości, patrzą melancholijnie w przestrzeń, kiedy w pewnej chwili odzywa się jeden z nich: - Tadziu, mam juz 75 lat, jak bym się nie ruszył wszystko mnie boli i dokucza reumatyzm... Jesteś moim rówieśnikiem, powiedz, jak ty się czujesz? - Jak nowo narodzony. - Naprawdę? Jak nowo narodzony? - Tak. Nie mam włosów, nie mam zębów i chyba przed sekundą zlałem się w gacie. Stara chałupa na końcu świata, biedne małźeństwo, wychowujące sporą gromadkę dzieci. Pewnego wieczora chłop, pouczony przez lekarza, zakłada prezerwatywę. Małźonka oburzona podnosi lament: - Jasiek, czyś ty zgłupioł do reszty? Dzieciska butów na zimę nie mają, a ty se ciula stroisz?! Dwóch przyjaciół wraca późnym wieczorem z pokera. Jeden skarźy się drugiemu. - Wiesz, nigdy nie mogę oszukać źony. Gaszę silnik samochodu i wtaczam go do garaźu, zdejmuje buty, skradam się na piętro,przebieram się w łazience. Ale ona zawsze się budzi wydziera na mnie, źe tak późno wracam. - Masz złą technikę. Ja wjeżdżam na pełnym gazie do garaźu, trzaskam drzwiami, tupie nogami, wpadam do pokoju, klepie ją w tyłek i mówię: "Co powiesz na szybki numerek?". Zawsze udaje, źe śpi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2735 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
***8211; Tatusiu, czy ty wiesz, że mama jest lepszym kierowcą od ciebie?
***8211; Chyba żartujesz? ***8211; Uwierz mi. Sam mówiłeś, że przy zaciągniętym hamulcu ręcznym samochód nie ruszy z miejsca, a mama wczoraj przejechała prawie 15 kilometrów! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2736 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
Cytat:
![]() taki miniakowy, ale nie ma po co dzwonić, bo wiadomo co to jest ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2737 |
-=| GodFather |=-
![]() ![]() |
Komisja egzaminacyjna na wyższej uczelni przepytuje kandydata na
przyszłego prawnika: - co Pana skłoniło do tego, żeby zdawać na wydział prawa ? - ....hmmmm... no... tato........ nie wygłupiaj się....... Facet chciał się pozbyć kota więc wrzucił go do worka i wypuścił na sąsiednim osiedlu, wraca do domu a kot siedzi na kanapie. Więc znow go wziął do worka i wypuścił za miastem, wraca do domu a kot znów jest przed nim. Wku..iony znów go zapakował do wora i wypuścił w głębi wielkiego lasu. W domu dzwoni telefon, odbiera żona: Ż - halo? F - jest kot w domu ? Ż - jest F - to daj go do telefonu bo nie wiem jak wrócić do domu Dzwoni telefon.Odbiera pewien koleś, a głos w słuchawce: -Dzień dobry,czy mogę z Jolą? -Nie ma żony... -Wiem,jest u mnie ale pytam czy mogę... Idzie sobie ulica dziewczyna z lodem. Podchodzi do niej chłopak: - Nie chciałbym Cię urazić, ani nie chciałbym, żebyś mnie złe zrozumiała, ale chciałbym, żebyś mi dala polizać. - ... ![]() - Wiedziałem, ze mnie źle zrozumiesz. Pani się pyta pod koniec lekcji: - Ktoś doszedł w trakcie lekcji? Jasio: Ja. 2 razy... Nawalony facet wraca do domu i na podwórku zarzuciło go na drzewo rosnące przy ścieżce. Z logiką normalną dla takiego stanu, postanowił zemścić się na drzewie, czyli wyciąć je w pień. Wszedł do domu i dłuższy czas, bezskutecznie szuka piły. W końcu podchodzi do żony i pyta: - Gdzie piła? Żona wystraszona odpowiada: - U sąsiada. - A dlaczego dała sąsiadowi? Żona coraz bardziej wystraszona, odpowiada drżącym głosem: - Dała, bo piła... Do tirówki podjeżdża auto. Przez okno wychyla się robotnik w pilotce na głowie, kufajce i gumofilcach oraz z jabolem za pasem. - Co zrobisz za 150? - pyta tirówkę. - Wszystko - rezolutnie odpowiada profesjonalistka. - To wsiadaj, będziemy murować! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2738 |
Italystyle
Data rejestracji: 28.10.2006
![]() |
Siedzi sobie spokojnie facet na rybkach i wpatruje się w spławik. Aż tu nagle po spławiku przepływa motorówka z narciarzem wodnym .... I tak ze trzy razy. Gość nie wytrzymał, wziął kamień, wziął zamach i rzucił trafiając narciarza. Ten poszedł na dno. Wędkarz myśli chwilę i czeka aż ten wypłynie. Po kilku minutach nie wytrzymał, rzucił wszystko i próbuje wyłowić trafionego przez siebie "sportowca". Wyciąga ciało na brzeg i od razu zaczyna reanimacje: usta-usta, itp. Podpływa na brzeg zmartwiona całym faktem ekipa motorówki i z dużym zaciekawieniem pytają wędkarza, co on takiego robi.
- No jak to, co? Reanimacja i wszystko, co jest z tym związane. Na co motorowodniacy: - Niby jest OK., ale nasz miał narty a ten ma łyżwy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2739 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Przychodzi facet do lekarza twierdząc, że jest ogólnie w złej kondycji fizycznej. Doktor poddał go całej serii badań, po czym mówi:
- Wie pan co? W tej chwili nie mogę dokładnie stwierdzić co panu dolega, ale myślę, że to wszystko przez alkohol. - A jest tu jakiś trzeźwy lekarz? - zapytał z ciekawości facet Przychodzi facet do klubu nocnego, podchodzi do prostytutki i się pyta: - Co mi zrobisz za 5zł? - Dam ci włożyć i wyciągnąć. Idą do pokoju, facet zakłada gumkę, wkłada i czeka... - Czemu nie wyciągasz? - Bo mam tylko 2,50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2740 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() ![]() |
Klient restauracji patrzy na rachunek:
"Dwie wódki - 15PLN, Sałatka - 8PLN, Jeśli przejdzie - 15PLN, Cztery piwa - 20PLN" - Panie kelner, co to kurna jest: "jeśli przejdzie"? - Ehh, no nie przeszło...
![]() |
#2741 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
Inny punkt widzenia
Pani z pary A do pani z pary B: - Jestem w****iona: na moja propozycje pójscia do restauracji on powiedział,że jesteśmy ze soba dostatecznie długo abyśmy poszli do niego. Tam musialam cos przyrządzić na kolację, potem zaciagnał mnie do łóżka, zero gry wstepnej, w niecałe dwie minuty skonczył, odwrócił się i zasnał! Pani z pary B do pani z pary A: - U mnie zaś wszystko pięknie! Zabrał mnie do eleganckiej restauracji, Postawił pyszną kolację z fantastycznym winem, odbylismy romantyczny spacer do niego, tam przy świetle świecy prawie godzine mnie rozpalał wstępnie, a potem byla prawie godzina wspanialego seksu! I po tym wszystkim jeszcze godzinkę miło żeśmy gawędzili, aż usnełam pierwsza! Pan z pary A do pana z pary B: - Bylo cudownie! Poszła ze mna, ugotowała kolacje, później się kochaliśmy, jestem szczęśliwy i wyspany! Pan z pary B do pana z pary A: - Jestem skończony! Jak głupek zgodziłem się, aby wybrała knajpę, to zaprowadziła mnie do jakiejś restauracji na starówce, z jakimś francuskim winem. Jak zobaczyłem rachunek, to omal nie zemdlałem, musiałem tam zostawic całą forsę i nie stać mnie było na taryfę! Czynsz i liczniki mam nieopłacone, więc musialem zapalić świece! Po tych nerwach godzinę mi nie chciał stanąć, a potem godzinę skończyc nie mogłem! No i nie mogłem w koncu zasnąć, gadałem z tą wariatką o różnych głupotach aż mi zachrapala...
![]() |
#2742 |
-=| GodFather |=-
![]() ![]() |
Egzamin w szkole agentów CIA.
Do sali wchodzi student. Instruktor mówi: - W pokoju obok znajduje się twoja dziewczyna. Tu masz pistolet. Masz ją zabić w 30 sekund! Po 30 sekundach student wraca i mówi: - Sorry, nie mogłem tego zrobić. Kolejny student - W pokoju obok znajduje się twoja narzeczona. Masz tu pistolet. Rozkaz: zastrzel ją. Czas: 30 sekund -dyktuje instruktor. Mija pół minuty, student wraca, prowadząc za rękę narzeczoną. - Sorry, nie mogłem tego zrobić... Następny student. - W pokoju obok czeka twoja Żona. Tu masz pistolet. Masz ja zabić w ciągu 30 sekund! - mówi instruktor. Student wchodzi do pokoju obok. Słychać kilka strzałów, a potem niesamowity rumor. Po 20 sekundach, lekko zziajany student wraca, poprawia ciemne okulary i mówi: - Jakiś kretyn wpakował mi ślepaki do pistoletu. Musiałem ją zaj***ać taboretem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2743 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Wypadek samochodowy.
Kierowca siedzi w rozpierdzielonym samochodzie z wybałuszonymi oczami, a policjant zwraca się do niego z ojcowskim pouczeniem w te slowa: - No i widzi pan? Pan zapiął pas i nawet pan nie draśnięty, a pana kobita nie zapięła i teraz się wala tam w krzakach z penisem w zębach... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2744 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
skąd ta glina wiedziała, że to jego kobieta była
![]()
![]() |
#2745 |