![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#496 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Jaka jest najczęściej spotykana wada postawy u żonatych facetów?
Dupa na boku. -------------------------- Małżeństwo z dwudziestoletnim stażem: żona krząta się w kuchni, mąż cos naprawia. W pewnej chwili mąż wola: - Stara! Chodź na chwile! - Co? - Potrzymaj ten drucik. Żona posłusznie chwyta kabelek, po czym pyta: - I co? - Nic, widocznie faza jest w tym drugim... ------------------------ Święty Piotr ogłasza przetarg na budowę bramy do raju. Do przetargu zgłasza się Turek, Niemiec i Polak. Piotr pyta Turka, ile ta brama u niego ma kosztować. Turek mówi, że jakieś 20 tys. - A skąd takie koszta? - 10 tys. materiał plus robocizna, a 10 tys. to mój zarobek. Św. Piotr pyta Niemca o koszt, Niemiec mówi 50 tys. - A czemu tyle? - pyta Św. Piotr. Na to Niemiec: - 20 tys. dobry materiał, 20 tys. solidna niemiecka robota i 10 tys. mojego zarobku. To samo pytanie zadaje Polakowi. U Polaka brama ma kosztowac 100 tys. - Czemu tak drogo?- pyta Święty Piotr. Na to Polak: - 40 tys. dla ciebie 40 tys. dla mnie, a Turek za 20 tys. bramę zrobi. ------------------- Przyszedł Jasio ze szkoły i mówi do taty: - Dostałem piątkę i w mordę! - Za co dostałeś piątkę? - Bo pani zapytała mnie ile jest 7x6, a ja powiedziałem, że to jest 42! - A za co w mordę?! - Bo pani zapytała mnie ile jest 6x7. Tu ojciec zdziwiony: - Przecież to jeden ****! - No, też tak powiedziałem! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#497 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
<Przemysław> nie wiesz gdzie mozna kupic uzywane cyfry??
<swoop> moj brat ma do sprzedania lekko przechodzona 9 <swoop> i ze dwie 4 ******************* <dstozek> stary, nauczylem sie jezdzic na nartach w tym sezonie <kitkat> no to gratki <kitkat> nie bylo zadnych exceptions? <dstozek> nie, ale prawie bylby fatal error <dstozek> potem by mnie z drzewa debugowali ******************* <Phaet> 101000100 10101010 10100 0011110001 1100100011000101 11101 ? <zerco> 01100011 110 ? <Phaet> 000011001 110 111000100001 1110001010110 1000001 101101 ![]() <zerco> Buehehehehehehe dobre ![]() <Kepper> Nienawidze informatyków ******************* <mistah> Pogody dzisiaj nie bedzie... <mistah> Ania dostała z półobrotu ******************* <MaL3K>Tak siedzę i myślę, co robi pozostałe 6 cudów świata... ******************* <waski> Niektóre firmy farmaceutyczne w dużych doustnych tabletkach zaznaczają jej środek wąskim rowkiem po to, że jeśli cała tabletka się nie mieści w przełyku to należy wsadzić ją sobie w odbyt i wkręcić śrubokrętem. ******************* <llio> gdzie sie nauczyles tak klamac? <Phaet> Ja nie kłamie tylko lekko mijam się z prawdą <Phaet> Gdy np. ktoś pyta sie mnie czy lubie crazy frog to mówie "Jak wszyscy" <Phaet> Bo ten kto lubi zrozumie, że wszyscy lubia a ten kto nienawidzi, że wszyscy nienawidzą * Mar3k has joined #ornament <Mar3k> Phaet kiedy wyslesz mito co miales wyslac ![]() <Phaet> w poniedzialek <Mar3k> ok dzieki <Phaet> Widzisz llio tu chodzi o talent dyplomatyczny aby wcisnąć kit tak aby druga osoba sie nie połapała dając równocześnie dobrą odpowiedź. <Mar3k> HEJ!!! <Mar3k> KTORY PONIEDZIALEK ![]() <Phaet> W tym przypadku prawie mi sie udało ![]() ^_^
![]() |
![]() |
#498 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.09.2003
![]() |
Spotyka sie dwoch kumpli na za***istym kacu.
- Co tam słychać po weekendzie? - A nic, wiesz stara bida, chyba czas samochód zmienic, mam juz ta BeeMKe ponad rok, czas wymienic trupa na cos nowszego. - W sumie to racja moj mercedes tez juz stary, prawie 2 lata go mam, ty stary a jak tam dupeczki? - Lipa, caly czas dmucham te same, juz mi sie znudzilo, chyba czas na jakies wakacje wyjechac, moze Seszele, albo do Brazyli na karnawal sie wybiore, jakis egzotyczny towarek przeleciec - Nic nie mow, bylem w Grecji w zeszlym miesiacu, k**ewsko goraco było, nic tylko sie naj*bac i lezec caly dzien - A co nowego w sprawie twojego basenu, mowiles, ze ma byc jakis wielki, kryty ze zjezdzalnia i sauna, robisz juz cos? - Chcialem, ale byli jacys ludzie, zbadali grunt i powiedzieli ze na plebani nie da rady bo teren podmokly... Zasłyszane w autobusie typu PKS. Rozmawiają (C)hłopak i (D)ziewczyna. [D] - Ej, a słyszałeś, co ten Michał ostatnio zrobił na studniówce? Podobno tańczył z Martą, i przewrócili się razem na szybę i ją stłukli... [C] - Taak? No popatrz, nie chwalił się. [D] - Hmm, może mu jeszcze nie opowiedzieli.. Na przejście graniczne w Hrebennem zajeżdża czarny Mercedes 600. Wysiada młody facet w czarnym garniturze i otwiera bagażnik. Podchodzi do niego celnik i zaczyna klasyczne pytania: - Narkotyki?, broń?, dewizy? - Oczywiście - odpowiada kierowca i otwiera walizki. Celnik z niedowierzaniem patrzy na zawartość waliz. Pierwsza wypełniona po wierzch foliowymi torebeczkami z białym proszkiem, druga pełna kałachów, w trzeciej równo poukładane paczki 100 dolarowych banknotów. - To wszystko pana ? - pyta gościa - Nie - odpowiada młody człowiek - to jest pana, moje jest w tamtym Tirze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zdania, które autentycznie padly w sądach:
> > > >Pytanie: Kiedy są Pana urodziny? > >Odpowiedz: 15 lipca. > >P: Którego roku? > >O: Kazdego roku. > > > > > >******************* > > > >Ta amnezja ogranicza calkowicie Pana zdolność do zapamietywania? > >O: Tak. > >P: W jaki sposób sie ona objawia? > >O: Ja zapominam. > >P: Pan zapomina. Moze nam Pan podac jakiś przyklad czegoś co Pan > >zapomnial? > > > > > >************************ > > > >P: Ile lat ma Pani syn, ten, który z Panią mieszka? > >O: 38 albo 35, stale mi sie myli. > >P: Jak dlugo on juz z Panią mieszka > >O: 45 lat. > > > > > >********************** > > > >P: Jak zakonczylo sie Pani pierwsze malzenstwo? > >O: Śmiercią > >P: Czyją śmiercią? > > > > > >******************* > > > > > >P: Moze Pani opisac ta osobe? > >O: On byl średniego wzrostu i mial brode. > >P: Czy to byla kobieta, czy mezczyzna? > > > > > >************************* > > > > > >P: Panie Doktorze, ilu autopsji dokonal Pan na zwlokach? > >O: Wszystkie moje autopsje dokonuje na zwlokach. > > > > > >***************** > > > > > >P: Na wszystkie pytania musisz odpowiedziec slownie, OK? Do której szkoly > >chodzileś? > >O: Slownie. > > > > > >******************* > > > > > >P: Przypomina sobie Pan, o której zacząl Pan autopsje? > >O: Autopsje zacząlem o godzinie 8:30.? > >P: Czy Pan "X" byl wtedy martwy? > >O: Nie, siedzial na stole i dziwil sie, dlaczego dokonuje na nim autopsji. > > > > > >********************* > > > > > >P: Panie Doktorze, zanim rozpocząl Pan autopsje, zbadal Pan puls? > >O: Nie. > >P: Zmierzyl Pan ciśnienie? > >O: Nie. > >P: sprawdzil Pan oddech? > >O: Nie. > >P: A wiec jest mozliwe, ze pacjent jeszcze zyl, kiedy dokonywal Pan > >autopsji? > >O: Nie. > >P: Jak moze byc Pan tak pewny, Panie Doktorze? > >O: Poniewaz jego mózg stal w sloju na moim stole. > >P: Ale czy pomimo to, moglo byc mozliwe, ze pacjent byl jeszcze przy > >zyciu? > >O: Tak, bylo mozliwe, ze jeszcze zyl i praktykowal gdzieś jako adwokat. > > > > > >***************** > > > > > >P: I co sie stalo potem? > >O: Powiedzal: musze cie zabic, bo móglbyś mnie rozpoznac. > >P: I zabil Pana? > > > > > >*************** > > > > > >P: Jestem pewien, ze jest pan uczciwym I inteligentnym czlowiekiem... > >O: Dziekuje. Gdyby nie obowiązywala mnie przysiega, odwzajemnilbym > >komplement.
![]() |
#501 |
***Fakt jest faktem..***
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
no to cos od Ice
![]() Panowie, uważajcie! Od niedawna po dużych parkingach, najczęściej przy hipermarketach, grasują niepozorne grupy przestępcze. Dwie młode, atrakcyjne kobiety nachodzą mężczyzn zbliżających się w pojedynkę do swoich samochodów. Używając swojego wdzięku namawiają Cię, żebyś podwiózł je do domu. Uważaj, bo jeśli tylko się zgodzisz i ruszysz - tej siedzącej z przodu, niby przez przypadek, spod skąpej bluzki wyślizgnie się duża, ładna pierś, a ta siedząca z tyłu zacznie rozpinać Ci spodnie. Niby fajnie, ale właśnie w tym momencie kradną Ci portfel! Ja zostałem w ten sposób okradziony w poniedziałek, wtorek, środę, czwartek, piątek i sobotę! W niedzielę nie mogłem ich znaleźć... |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.11.2005
![]() |
www.slumsy.neostrada.pl
Celnicy > >> Zbliżają sie urodziny kolegi celnika - dwaj jego kumple się zastanawiają nad prezentem: > >> - Moze 50-calowego plaskiego Soniaka kino domowe? > >> - Eeee, już ma takich kilka, nawet w kuchni i garażu... > >> - To może Merolka S-ke albo Beemke 7? > >> - Bez sensu! Jego żona i dzieciaki jezdżą takimi już od dawna! > >> - No to w takim razie... Wiem! Zostawmy go samego na zmianie w dniu urodzin! > >> - No ****a, bez przesady! > >> > >> Główny Urząd Ceł postanowił przeprowadzić ankietę wsród celników na temat łapówkarstwa. Jedno z pytań zadawanych przez komisję brzmiało: > >> - "Ile czasu potrzebujesz aby za łapówki kupic BMW?" > >> Celnik z polsko-niemieckiej granicy odpowiada: > >> - Dwa, trzy miesiące. > >> Celnik z polsko-czeskiej granicy: > >> - No, z pół roku. > >> Celnik ze "ściany wschodniej" po dłuższym zastanowieniu: > >> - Dwa, trzy lata. > >> Komisja zadziwiona: > >> - Tak długo? > >> Celnik ze "ściany wschodniej": > >> - Chłopaki, nie przesadzajcie, BMW to w końcu duża firma... > >> > >> na granice polska przyjezdza David Coperfield, celnik pyta > >> - czym sie pan zajmuje? > >> - jestem iluzjonista. > >> - a co to takiego? > >> - a pokaze, > >> przykryl swojego mietka plachta, zamachal rekami, zdjal plachte a tu stoi BMW. > >> Celnik na to > >> - leee tam... widzisz tego tira ze spirytusem? > >> - no widze. > >> Celnik przystawiajac pieczatke na dokumentach: > >> - a teraz to juz jest tir z groszkiem
http://www.slumsy.neostrada.pl Ostatnio zmieniany przez baraqs. : 03.02.2006 o godz. 19:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
o. Rydzyk: ***8211; Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.
¤ ¤ ¤ o. Rydzyk: ***8211; A ta prostytucja na drogach? Jakież to wstrętne.I popatrzcie, kto się koło tych narzędzi diabła zatrzymuje. Popatrzcie... góry mięsa z hormonami ***8211; bo przecież nie ludzie. Trzeba siać, siać... tak, tak... zwierzęta z hormonami. A potem przychodzą z płaczem do księży. ¤ ¤ ¤ o. Rydzyk: ***8211; Wykosztowaliście się na te kiełbasy, na te szynki na święta, a teraz co? Nawet na bilet nie macie, by pojechać do Częstochowy. ¤ ¤ ¤ telefon do RM: ***8211; Poszłam do księdza i żalę się, że już nie mam siły, bo piętnaście lat żyję pod jednym dachem z pijakiem, a ksiądz westchnął i powiedział: ***8222;Ty masz jednego pijaka, a ja mam ich całą parafię***8221;. ¤ ¤ ¤ rozmowa na antenie RM: ***8211; Ojcze Dyrektorze... mam nowotwora i to złośliwego. ***8211; To wszystko dla Boga, córko. ¤ ¤ ¤ ekspert RM: ***8211; Czasem w towarzystwie słychać koncert ***8222;bąków***8221;. Wszystko spowijają trujące wyziewy tych gazów. Z punktu widzenia ekologii jest to barbarzyństwo. ¤ ¤ ¤ telefon do RM: ***8211; Miałam do usunięcia ząb... i to mądrości. Bardzo się bałam i poszłam do kościoła, i modliłam się: ***8222;Panie Jezu, co to będzie, co to będzie...***8221;. I taka myśl mi wtedy przyszła do głowy: to ja się boję o ból zęba, a przecież Jego na tym krzyżu bardziej bolało. No to zaczęłam się modlić i ofiarowałam Jezusowi ten ząb. Poszłam do dentystki, a Jezus mi to wynagrodził i wcale mnie nie bolało. ¤ ¤ ¤ ekspert RM: ***8211; Masoni są narzędziem szatana, a ich znakiem jest słońce. Zwróćcie uwagę, że ten znak starają się umieścić wszędzie. Na przykład w Polsacie się ono pojawia i na butelkach wody ***8222;Bonaqua***8221;, i jako logo partii Unia Wolności. Żebyśmy mieli kilkuset takich ojców Rydzyków w Polsce, to nie musielibyśmy się bać masonerii. ¤ ¤ ¤ telefon do RM: ***8211; Ja sobie taką modlitwę wymyśliłam sama. Mogę powiedzieć? ***8211; Prosimy... ***8211; Jak to dobrze, że jesteś, ojcze Rydzyku, jak to dobrze, że ciebie ta mama urodziła, niepokalana... ¤ ¤ ¤ ekspert RM: ***8211; To tylko ateiści szukają wszędzie spisków, że wszędzie jest spisek, węszą, że wszystko przez ten spisek. A my, katolicy, wiemy, że to nieprawda. Wiemy, że jest tylko jeden spisek, na czele którego stoi szatan. I on upodobał sobie atak na Polskę, bo Polska jest monarchią, bo mamy swoją królową, bo oddaliśmy się w niewolę Matce Bożej. ¤ ¤ ¤ ekspert RM: ***8211; Jest taka książka dla dzieci pod tytułem ***8222;Doktor Dolitle***8221;. To jest straszna książkai jeszcze na dodatek lektura. Ona równa zwierzęta z człowiekiem, czyli równa człowieka ze zwierzęciem. To jest doktryna masońska: świnia jest taka sama jak i ja. ¤ ¤ ¤ Kącik dowcipów w Radiu Maryja: ***8211; Wie pan, zaczęły wypadać mi włosy. ***8211; Był pan u lekarza? ***8211; Nie. Same zaczęły. ¤ ¤ ¤ o. Rydzyk: ***8211; Trzeba pić zioła, bo to nie chemia. Ale jak się je pije na przykład o północy, stojąc na jednej nodze, to już wtedy zaczyna się okultyzm i diabeł. ¤ ¤ ¤ rozmowa na antenie RM: ***8211; Niech będzie pochwalona Maryja zawsze dziewica. Czy będę na antenie? ***8211; Już pan jest na antenie. ***8211; A co mi ksiądz za pierdoły opowiada, kiedy mam włączone Radio Maryja i tam teraz słyszę ojca dyrektora! ***8211; Bo jeszcze fale radiowe do pana nie zdążyły dolecieć. I proszę się kulturalnie wysławiać. ***8211; Aha... ¤ ¤ ¤ słuchaczka RM: ***8211; Jak byłam mała, to przychodził do nas taki wysoki ksiądz. Brał mnie na ręce i tak gładził po pupce. Teraz jestem duża, ale czasem tak bardzo chcę, aby tamten ksiądz znów mnie przytulał i głaskał po pupie. ¤ ¤ ¤ o. Rydzyk: ***8211; Przyjeżdżają tu do Torunia ludzie i mówią: ***8222;Jakie to sobie pałace budują księża.***8221; A to jest ich dziadostwo ***8211; tych ludzi dziadostwo i mały mózg. Zacofanie! ¤ ¤ ¤ słuchacz RM: ***8211; Chciałem pozdrowić moją zmarłą siostrę. Żeby zawsze była zdrowa. ¤ ¤ ¤ o. Rydzyk: ***8211; Mówią niektórzy, że Ojciec Święty jest konserwatystą. Pewno, że jest, bo na tych biwakach rozmaitych jadał konserwy, bo je lubi... ¤ ¤ ¤ telefon do RM: ***8211; Ja jestem już babką, mam 75 lat. Tyle lat żyłam z alkoholikiem ***8211; już zaczynam płakać ***8211; i urodziłam z tym alkoholikiem córkę, która wyszła za mąż też za alkoholika. Urodzili dziecko, też alkoholika... ¤ ¤ ¤ telefon do RM: ***8211; Postuluję wyrzucenie z nazwy telewizji Polsat liter: pol. Bo to nie polskie. I co wtedy zostanie? Sat zostanie. I jak dodamy do tego skrót od anteny, zobaczymy całą prawdę Sat-an! ¤ ¤ ¤ ekspertka RM: ***8211; Telewizja i gry komputerowe mogą być przyczyną masturbacji, która będzie później przeszkadzała w tworzeniu więzi rodzinnych. Badania na całym świecie wskazują, że masturbacja jest główną przyczyną rozwodów na całym świecie. ¤ ¤ ¤ przypadkowe wejście na antenę dźwiękowca RM zdenerwowanego odgłosami remontów rozgłośni: ***8211; Ku...a, ch...u, przestań wiercić. Jak ja, ku...a, mogę miksy robić w takich, ku...a, pie...ch warunkach, do ch...a! ¤ ¤ ¤ rozmowa na antenie RM: ***8211; Jak to jest, ojcze? Znajoma chodziła po domach i zbierała pieniądze na Radio Maryja i wpadła do piwnicy głową w dół i teraz ma wstrząs mózgu i cała poraniona jest... ***8211; Może źle zbierała... ¤ ¤ ¤ rozmowa na antenie RM: ***8211; Tu Radio Maryja, katolicki głos w twoim domu. Słuchamy, kto się do nas dodzwonił? ***8211; Tu... tu... Włodź...dź... dzi... mieeerz z No... oooo... weg...g...g... Sącz...cz...cza... ***8211; O widzę, że z Panem sobie nie porozmawiamy... ¤ ¤ ¤ rozmowa na antenie RM: ***8211; Jestem ogromnie zbulserwowany tym, co się dzieje... ***8211; My też, panie Janie, ale mówi się zbulwersowany... ***8211; No właśnie... jestem zbulserwowany... ¤ ¤ ¤ modlitwy na antenie RM: ***8211; Słuchamy, Radio Maryja... w czyjej intencji modlitwa? ***8211; Ja bym chciała się pomodlić za wszystkich oszustów, kłamców i złodziei... no i za ojca dyrektora oczywiście. ¤ ¤ ¤ słuchaczka: ***8211; Pojechałam na pielgrzymkę na Węgry i widziałam, że księża, co byli z nami, kupowali w dużych ilościach winiaki... o. Jacek: ***8211; Mówi pani nie na temat dzisiejszej katechezy. ¤ ¤ ¤ o. Rydzyk: ***8211; Rozmawiam kiedyś z taką dziewczyną. Niby sukienka do ziemi... dobrze, ale patrzę, a tu taki dekolt... rozpruty niemal do pępka. Biedne dziecko... myślę sobie... potem dziwisz się, że mężczyźni patrzą na ciebie jak na zwierzę. Kochani, trzeba siać, siać i zbierać ziarno. Jakoś dzisiaj nie kontaktuję tak... dobrze. ¤ ¤ ¤ ekspert na antenie RM: ***8211; Weźmy słowo ***8222;komputer***8221;. Wszystkie litery w tym słowie przyporządkujmy kolejnym liczbom w alfabecie, potem dodajmy je do siebie i pomnóżmy przez 6. Co otrzymamy? Otrzymamy 666. A więc i komputer i Internet to narzędzia diabła.
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie wiem gdzie jest to juz,ale rozsmieszylo mnie i przerazilo
http://wiadomosci.onet.pl/1256095,11,item.html
![]() |
#505 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co to za film? Ma dwie części. Poniżej kadr z pierwszej i z drugiej:
Część I Ulica, chodnikiem idzie kobieta, zatacza się od lewej do prawej krawędzi, porusza się chwiejnie... Część II Ulica, na chodniku leży ta sama kobieta, w dziwnej pozycji, nieprzytomna. . . . . . . . . . . . . . . . . Piła i Piła dwa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Bajeczki Babci Pimpusiowej - Andrzej Waligórski
Dmuchał żabę chuligan raz, kawał świntucha.
Dmucha ją, dmucha, dmucha, dmucha, dmucha, dmucha, Wtem bęc - z żaby królewna śliczna się wyłania! A ten skurczybyk wcale nie przerwał dmuchania... *** Kiedyś pijany zając włóczył się po rżysku, A spotkawszy niedźwiedzia, naprał go po pysku. Niedźwiedź wpadłszy do domu wrzasnął: - Leokadio! Coś się chyba zmieniło, włącz no prędko radio! *** Płakał niedźwiedź przed lisem, pijąc wraz z nim wódę: - Ty wiesz, mam czworo dzieci, ale wszystkie rude... - Ha! - krzyknął lis obłudnie, ukrywszy twarz w dłoniach - Mój syn także jest rudy, ktoś nas robi w konia! *** Spotkał kiedyś tchórz tchórza idąc po podwórzu I pyta: "- Ty nie w pracy? Co się stało tchórzu?" "- Wziąłem pracę do domu, dyrektor się zgodził." To rzekłszy, wszedł do domu i tam się zesmrodził. *** Chomik, zbierając plony, do swej norki ganiał, A obok dobry niedźwiedź chomika ochraniał. Potem zjadł mu te plony, wytarł łapą mordę, Wydupcył biedne zwierzę i przypiął mu order. *** Latał sobie z radarem pewien gacek młody I po drodze omijał przeróżne przeszkody, Lecz właśnie gdy się cieszył, że je tak omija, Wpadłszy na jedną z przeszkód rozbił sobie ryja *** Przyszedł gość do doktora, biada na swe zdrowie. - Jakaś mi żaba - mówi - wyrosła na głowie. - Umówmy się - odrzekło to zwierzę niegłupie - Nie ja jemu na głowie, lecz on mnie na dupie. *** Współczuły raz sąsiadki pani koliberek Pani mąż to ma raczej mały kaliberek Owszem, odrzekła żona nie wstydząc się zwierzeń Lecz za to na sekundę do dwustu uderzeń! *** Wyjrzała glizda z dziury i wesoło gwizda, Wtem patrzy - z drugiej strony sterczy druga glizda. Dalejże ją uwodzić, a ta rzecze srogo: - Odwal się żeż kretynko, ja jestem twój ogon! *** Spowiadał się baca, Jak Kaśkę obracał. Nie będę Wam dukał, Czym mu ksiądz odstukał. *** |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
znajac zycie to pewnie bylo juz ze 3 razy, ale jesli tak to przeoczylem:
- Jak wyglada Kaczynski w spodniach Gierdycha? - Przez rozporek. - Jakie jest najbrzydsze panstwo na swiecie? - Panstwo Kaczynscy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.09.2003
![]() |
Rozmawia 2 ksiezy
-Dostalem 2 milony dotacji na budowe kosciola ![]() - Ale za to ja mam ladniejszych ministrantow Zajęcia teoretyczne w Jednostce Wojskowej. Prowadzący sierżant wyrywa do odpowiedzi szeregowego Nowaka: - Nowak, wyobraźcie sobie sytuację. Pełnicie służbę wartowniczą. Jest trzecia w nocy. Nagle widzicie, że w waszym kierunku pełznie jakiś człowiek. Co robicie? - Odprowadzam majora do jego kwatery, panie sierżancie. Egzamin na prawo jazdy. Egzaminator zadaje kursantowi pytanie: - Ma pan skrzyżowanie równorzędne. Tu jest pan w samochodzie osobowym, tutaj tramwaj, a tu karetka na sygnale. Kto przejedzie pierwszy? - Motocyklista - odpowiada pytany. - Panie, co pan wygadujesz - warczy zły egzaminator - Toż przecież mówię, jest pan, tramwaj i karetka. Skąd wziął się motocyklista? - A ch*j ich wie, skąd oni się biorą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
Lekcja z wychowawcą klasy. Edukacja seksualna. Pan stara się aby dzieci
jak najwięcej sobie przyswoiły, zrozumiały... delikatnie... kwiatki... motylki... itepe... - Powiedzcie mi dzieci czy ostatnio widziałyście może coś, co mogło być związane z życiem płciowym? Tak Zosiu ? - Ostatnio widziałam proszę pana na drzewku, które rośnie koło naszego domu gniazdko. A w nim ptaszek wysiaduje jajeczka... - Pięknie Zosiu... i co w związku z tym jeszcze możesz powiedzieć? - Że ten ptaszek to samiczka i że ona wysiaduje te jajeczka żeby mieć małe ptaszki... - No właśnie bardzo ślicznie... ktoś jeszcze? Tak Stasiu? - Proszę Pana... a moja mamusia mówi, że jest w ciąży i ma duży brzuszek... - No i? - No i pewnie niedługo będę miał siostrzyczkę... - No pięknie... ktoś jeszcze? Nikt?? Tak... Tak Jasiu?? - Proszę Pana... a ja wczoraj wieczorem oglądałem taki suuuper film!!! - Taak? - Nooo... to był taki film o zabójcach ninja... i w finałowej scenie było ich dwudziestu... i oni wszyscy naraz... ale to wszyscy zaatakowali głównego bohatera... - No ii? Ee... - A on im wtedy wszystkim... ale to wszystkim naraz dokopał... poskręcał karki... połamał kości... powyrywał wnętrzności... ale się działo... mówię Panu!! - No dobrze Jasiu widzę, że jesteś jeszcze podekscytowany... ale jaki to ma związek z moim pytaniem ![]() - Bo wtedy zrozumiałem Proszę Pana... zrozumiałem... że Chuck Norris to się w walce nie *******i!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
Duchowny i pasterz owiec z Australii spotkali sie podczas quizu
w TV. Po rundzie regularnych pytan maja rozna ilosc punktow i prowadzacy daje im koncowe zadanie, ktore brzmi: "czy dacie rade w ciagu 5 minut ulozyc wierszyk z wyrazem Timbuktu?" Obydwaj kandydaci pograzaja sie w zadumie na 5 minut. Po tym czasie duchowny prezentuje swoj wierszyk: "I was a father all my life, I had no children, had no wife, I read the bible through and through on my way to Timbuktu..." Publicznosc w studiu jest zachwycona i juz widzi w nim zwyciezce quizu.. Wtedy australijski pasterz owiec wychodzi i deklamuje: "When Tim and I to Brisbane went, we met three ladies cheap to rent. They were three and we were two, so I booked one and Tim booked two... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|