![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#451 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
chuck rzadzi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#452 |
samotność
Data rejestracji: 08.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pewnego razu policja przyłapała całą grupę prostytutek podczas dzikiej orgii w hotelowym pokoju. Policjanci wyprowadzili prostytutki z hotelu i ustawili w szeregu na ulicy. Pech chciał, że obok przechodziła babcia jednej z dziewczyn. Gdy zobaczyła swoją wnuczkę od razu podeszła zapytała:
- Dlaczego stoisz kochanie w tym szeregu? Dziewczyna, aby ukryć prawdę, wymyśliła na poczekaniu kłamstwo: - Policja rozdaje pomarańcze za darmo, a ja tu stoję by parę dostać. Babcia pomyślała na to: "To bardzo miło z ich strony tez postoje to może jakieś dostane". Jak pomyślała tak zrobiła ustawiła się szybko na końcu szeregu. Tymczasem policjanci zaczęli spisywać dane prostytutek. Gdy jeden z nich doszedł do babci strasznie się zirytował i zapytał: - Łał, pani ciągle to robi w tym podeszłym wieku? Jak pani daje rade? - Och, słodziutki, to jest bardzo proste: wyjmuję moje zęby, ściągam skórkę i wylizuje do sucha... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#453 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
- Panie władzo zegarek mi ukradli !!
- Za piętnaście ósma... ![]()
![]() |
![]() |
#455 |
Nikoniarz
O "Czaku" było, ale nie wiem, czy akurat to...
http://nonsensopedia.wikicities.com/wiki/Chuck_Norris ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 | ||
Gość
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#457 | |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
Rysia to kazdy powinien sie bac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
Za górami, za lasami żyła sobie piękna, niezależna, pewna siebie księżniczka.
Pewnego razu natrafiła na żabę siedzącą na kamieniu i przyglądającą się brzegom nieskazitelnie czystego stawu w pobliżu jej zamku. Żaba wskoczyła księżniczce na kolana i powiedziała: - Piękna Pani, byłem przystojnym księciem, aż pewnego razu zła wiedźma rzuciła na mnie urok. Jednakże jeden Twój pocałunek wystarczy abym znów stał się młodym, żwawym księciem, jakim byłem przedtem. Wtedy, moja słodka, weźmiemy ślub i będziemy razem z moją matką gospodarować w tym zamku. Tam będziesz przygotowywać mi posiłki, prać moje ubranie, rodzić mi dzieci i będziemy żyli długo i szczęśliwie... Tego wieczoru, przygotowując kolację, przyprawiając ją białym winem i sosem śmietanowo-cebulowym, księżniczka chichocząc cichutko pomyślała: - No ku***, nie sądzę... I dalej przewracała skwierczące na patelni żabie udka w panierce...
![]() |
#460 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Garwolin. Ulica Piłsudskiego. Dom wolnostojący. Wraca mąż z delegacji (do Rzeszowa), a w sypialni żoneczka dokazuje z kochankiem. To się mocno rogacz wk*rwił i podbiega do łóżka:
- Ty, złamasie! Kochanek myk, wyskakuje z wyrka. Mężuś łaps go za ch*ja, ale koleś się... wślizgnął. Mąż łapie za dubeltówkę (gdyż był myśliwym z Koła Łowieckiego Ryki) i zaczyna strzelać. Strzela, strzela (około ośmiu razy), ale za każdym razem w ścianę, obok kochanka! Kochanek ucieka oknem. Zdradzony idzie do kuchni, otwiera lodówkę. Nalewa 100 gram wódki "dębowej" (Polmos Siedlce), rozbija kieliszek o ścianę i mruczy: - Kurffffa, ten koleś to ma szczęście: kobitka wydymana, k*tas wytarty i na dodatek fajerwerki na do widzenia! |
![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
>> > "Weronika nie słucha poleceń nauczyciela i mówi, że jej to zwisa.
>> > Proszę powiedzieć córce, iż nie może jej nic zwisać" >> > >> > * * * * * >> > "Wojtek samodzielnie chodzi po klasie." >> > >> > * * * * * >> > " Zbyszek sprawdza językiem koleżance czy ma wszystkie migdałki" >> > >> > * * * * * >> > "Wycina genitalia męskie i żeńskie z papieru i bawi się nimi na >> > kolanach kolegi." >> > >> > * * * * * >> > "Uczeń Tomasz pomalował kolegę Radka flamastrem po głowie. >> > Jednocześnie informuję, iż Radkowi wpisuję uwagę o treści: >> > Uczeń Radek cieszy się z tego, że został pomalowany flamastrem >> > przez kolegę Tomka." >> > >> > * * * * * >> > "Agnieszka kopnęła kolegę w krocze tak mocno, że kolega już drugą >> > godzinę chodzi z genitaliami w rękach, tzn. je trzyma w ręku przez >> > odzież wierzchnią w postaci spodni męskich > czarnych" >> > >> > >> > * * * * * >> > "Radek na moje uwagi odpowiedział: "Spoko,luzik."" >> > >> > * * * * * >> > "Michalina upomniana, żeby się nie denerwowała, bo złość piękności >> > szkodzi, odpowiedziała: "To pani z pewnością nie zaszkodzi."" >> > >> > * * * * * >> > "Rysuje trumny na marginesach, twierdząc, że zakłada przyszkolny >> > zakład pogrzebowy, a ja mogę być pierwszym > klientem." >> > >> > >> > * * * * * >> > "Córka bezcześci eksponaty w pracowni biologicznej, wkładając >> > cietrzewiowi w dziób papierosa." >> > >> > * * * * * >> > "Odmówił odpowiedzi na lekcji polskiego, twierdząc, że >> > postmodernizm gwałci jego poczucie estetyki." > >> > >> > * * * * * >> > "Wysłany z gąbką wrócił z wiadrem i szmatą." >> > >> > * * * * * >> > "Uczeń na lekcji krzyczy: nie ma seksu bez pumeksu!." >> > >> > * * * * * >> > "Podtapia kolegę na basenie twierdząc, że tamten ma skrzela i sobie >> > poradzi." >> > >> > * * * * * >> > "Męska cześć klasy odmówiła wyciagnięcia fletów." >> > >> > * * * * * >> > "Po kichnięciu nauczycielki, Mateusz krzyknął - >> > cytuje: >> > "Żeby Ci ryja nie urwało"" >> > >> > * * * * * >> > "Uczennica Justyna C. podrzuca ławkę pod sufit, a kiedy ta z >> > wielkim impetem uderzyła o ziemie krzyczy "O ****a ale ***ło." |
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
@czero
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#463 |
Nikoniarz
http://wiadomosci.onet.pl/1236003,69,item.html
![]() ![]() PS. To nie książki napisał Chuck, one się same napisały jak oberwały z półobrotu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- Chuck Norris jest męski do tego stopnia, że nawet jego włosy na klacie są owłosione.
![]()
![]() |
#465 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
popularna gra komputerowa Doom jest luzno oparta na pewnym epizodzie z zycia Chucka Norrisa. opowiada, jak Szatan pozyczyl od Chucka Norrisa 2$ i zapomnial oddac
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|