![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#2281 |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pewnego dnia blondynka jechała autobusem. Wysiadła na przystanku, drzwi się zamknęły, a ona zaczęła biec za tym autobusem. W końcu się poddała i zdyszana usiadła na ławce. Wtedy to podszedł do niej pewien pan i mówi:
- Skąd ma pani takie mięśnie nóg? - Wie pan, jak codziennie się zapomina skasować biletu to się biega |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2282 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mąż wraca do domu w stanie "po spożyciu", a żona na to:
- Piłeś? - Nie. - No przecież widzę. Ledwo stoisz na nogach. Przyznaj się: piłeś! - Nie piłem. - No dobrze. To powiedz Gibraltar. - Piłem. |
|
|
|
|
|
#2283 |
|
Zamaskowany
Siedzi facet w barze już po którymś tam shocie z kolei... Zabrakło mu kasy... Rozgląda się po barze i ujrzał słoik pełen studolarówek. Pyta się barmana:
- Po co jest ten słój? Wątpię by to napiwki były... - Ano, nie są to napiwki. Widzisz pan, mam konia na zapleczu, który ani do roboty ani nic. Ciągle jakiś smutny chodzi. Postawiłem więc ten słój i każdy kto go rozśmieszy może go wziąć. Jak się nie uda wrzuca stówkę do słoiczka. Koleś bardzo chętnie udał się na zaplecze. Nagle koń wybucha śmiechem, koleś zadowolony wychodzi z zaplecza, chwyta słoik i wychodzi z baru. Po miesiącu przypadkowo trafia do tego baru i znów widzi pełen słoik studolarówek. Idzie do barmana i pyta: - Panie co jest? Rozśmieszyłem go przecież! - Ta i do dzisiaj nie może przestać. Coś pan zrobił? Nawet pola zaorać nie można bo się kładzie i ryczy ze śmiechu. Postawiłem więc słoik znowu, dla tego który go zasmuci... - Koleś poszedł ponownie na zaplecze, wychodzi a koń płacze i wyje. Koleś łapie za słoik i wychodzi... Barman wybiegł za nim i pyta: - Te jak Pan żeś tego dokonał? - Za pierwszym razem, by go rozweselić powiedziałem, że mam większego od niego. To się śmiać zaczął. Barman na to: - A dzisiaj? - Dzisiaj to ja mu go pokazałem |
|
|
|
|
|
#2284 |
|
|
|
|
|
|
|
#2285 |
|
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Hmmm.
heh Ty ogierze. |
|
|
|
|
|
#2286 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Małżeństwo wybrało się na wieczorny spacer do parku. Nagle przyszła im ochota na amory. Usiedli więc na ławce i zaczęli się obściskiwać i namiętnie całować. Nagle podchodzi patrol policyjny i jeden z funkcjonariuszy mówi:
- To jest miejsce publiczne i takie rzeczy są zabronione. Otrzymujecie państwo mandat. Pan płaci 50 zł. a pani 500 zł. - Ale dlaczego ja mam płacić tak mało, oburza się mąż. - A bo pana widzimy tutaj dopiero pierwszy raz. ================================================== ======= Blondynka wybrała się z synkiem na spacer. Synek zauważył kota i pyta: - Mamo, a to jest kot czy kotka? - Oczywiście, że kot. Przecież ma wąsy, odpowiada blondynka. |
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Zamaskowany
W autobusie na jednym z krzeseł siedzi blondynka, a obok stoi starsza pani z dzieckiem. Babcia świdruje dziewczynę wzrokiem, w końcu nie wytrzymuje i mówi:
- Może by tak pani ustąpiła miejsca? - Nie mogę - dziewczyna na to. - A dlaczego? - Jestem w ciąży! - Hmm, w ciąży, akurat. I taki płaski brzuch? A długo jest pani w ciąży? - Pół godziny! Jeszcze mi się nogi trzęsą! |
|
|
|
|
|
#2288 |
|
samotność
Data rejestracji: 08.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idzie e^x przez pustynie a tu nagle patrzy a biegn***261; wszystkie funkcje... sinusy cosinusy logarytmy wielomiany... ***322;apie sinusa i si***281; pyta:
-hej sinus co si***281; dzieje?? -e^x uwa***380;aj tam za wydm***261; jest wielka r***243;***380;niczka i chce nas wszystkich zr***243;***380;niczkowa***263;!! -spoko ja jestem e^x... i sie nie boje r***243;***380;niczkowania!! idzie e^x przechodzi przez wydm***281; patrzy a tam taaaaka wielka r***243;***380;niczka... -hah mam cie e^x... -jestem e^x i mi G zrobisz!! hahahaha!! -ale ja r***243;***380;niczkuje po y ... Dw***243;ch kumpli, funkcja Dirichleta i funkcja g(x)=1/x spotykaj***261; si***281; w barze przy piwku. Ten drugi zagaja: - A jak tam u Ciebie z kobietami? - No ca***322;kiem dobrze... Um***243;wi***322;em si***281; ostatnio z f(x)=69. - f(x)=69?!?! Z t***261; labadziar***261;?!?! - Labadziar***261;?! S***322;ysza***322;em, ***380;e podobno jest sta***322;a w uczuciach... - Sta***322;a w uczuciach?!?! Wiesz co m***243;wi***261; o niej w lokalnej przestrzeni?! ***379;e ci***261;g***322;a w ka***380;dym punkcie !!!! A funkcja Dirichleta na to: - Wiesz co, stary... Mnie to r***243;***380;niczki nie robi...
|
|
|
#2289 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Nie rozumiem.
|
|
|
|
#2290 |
|
samotność
jak wida***263; humanista z ciebie
|
|
|
#2291 |
|
Administrator
Zlotowicz
Nie rozumiem, co to jest "labadziara".
![]() To taka wytatuowana laba, czy cu***347;?
|
|
|
|
#2292 |
|
samotność
|
|
|
#2293 |
|
Administrator
Zlotowicz
|
|
|
|
#2294 |
|
Zamaskowany
Przed sądem oskarżony wyjaśnia, dlaczego zabił przechodnia:
- Jadę sobie spokojnie ulicą, nagle jakiś facet zatrzymuje mnie i mówi: - Dawaj pieniądze!! - Dlaczego? - pytam groźnie. - Prima Aprilis!! To ja mu naplułam w oko i mówię: - Śmigus Dyngus!! Wtedy on gasi papierosa na moim czole i mówi: - Popielec!! No więc ja go przydusiłem i mówię: - Zaduszki!! Na wykładach, starszy już profesor mówi do studentów: - Za moich czasów nieobecność na zajęciach mogła być usprawiedliwiona tylko w dwóch przypadkach: gdy umarł ktoś z rodziny lub choroba udokumentowana zwolnieniem lekarskim. Z końca sali dobiega głos: - Panie profesorze, a jeżeli ktoś jest skrajnie wyczerpany seksem?! Cała sala wybucha śmiechem, a profesor po krótkim namyśle mówi: - W twoim przypadku, to możesz po prostu pisać druga ręką. Przychodzi Rusek do dentysty. Dentysta ogląda i widzi same złote zęby, diamentowe koronki, w końcu nie wytrzymał: - Właściwie nie wiem co mam panu tu zrobić? - Chciałbym alarm założyć. Polak, Rusek i Niemiec idą przez pustynię. Spotykają wielbłąda i chcą na nim jakoś dojechać do najbliższego miasta. Ale pojawia się pewien problem - wielbłąd ma tylko dwa garby, trzech się nie zmieści na jego grzbiecie. Myślą więc, myślą... Nagle Polak mówi: - Wiem! Ja i Niemiec siądziemy mu na garbach i tak jakoś dojedziemy. - A co ze mną? - pyta Rusek. Niemiec podchodzi do tyłu wielbłąda, podnosi ogon i mówi: - A Ty Sasza do kabiny! Dlaczego blondynka biega wokół komputera? - Bo szuka wejścia do sieci. Dlaczego ksiądz kąpie się w majtkach? - Nie chce patrzeć na bezrobotnego. |
|
|
|
|
|
#2295 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Brakuje mi tamtych czas***243;w, kiedy cz***322;owiek czu***322; si***281; zupe***322;nie wolny. Pe***322;ni***261; rado***347;ci by***322;o taplanie si***281; w b***322;ocie i ci***261;gni***281;cie dziewczyn za warkocze. Mo***380;na by***322;o zosta***263; bohaterem okolicy je***347;li zjad***322;o si***281; dwana***347;cie kie***322;basek i nie pu***347;ci***322;o pawia. Za***347; najtwardszych poznawa***322;o si***281; po tym, ***380;e wracali do domu najp***243;***378;niej mimo krzyk***243;w matki. Ech, to by***322;y czasy! Plucie na odleg***322;o***347;***263;, rzucanie ***347;niegiem w dzielnicowego,
zak***322;ady o to, kto d***322;u***380;ej b***281;dzie wisia***322; na jednej r***281;ce na trzepaku, ***322;amanie desek na g***322;owie niczym Bruce Lee... Te wszystkie wizyty na ostrym dy***380;urze, niedowierzanie lekarzy, gromki ***347;miech koleg***243;w... Niestety, to ju***380; nigdy nie wr***243;ci! ***379;ona zmusi***322;a mnie do wszycia Esperalu... Jagienka zapa***322;a***322;a p***322;omiennym uczuciem do ubranego w zbroj***281; Zbyszka. - Blachara - pomy***347;la***322;y zazdrosne kole***380;anki. |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|