![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zagadka.
Na łące leży facet, na plecach ma plecak, wokół latają muchy. Pytanie: Co jest w plecaku? Odpowiedź: Spadochron. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
W amerykańskiej szkole Pani pyta dzieci na czym polega demokracja.
Mały John odpowiada: - Demokracja to możliwość wyboru kraju, który chcemy okupować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
A poco?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
Spytałem dziś żonę:
- Wczoraj w nocy, gdy się kochaliśmy, udawałaś... - Nie - odpowiedziała - naprawdę spałam. * * * Modlitwa kobiety przed posiłkiem : "I spraw, Panie Boże, by te wszystkie kalorie poszły w cycki ! " * * * Uwaga ! Zaginął ratlerek bez jednej łapy. Znaki szczególne: upada, kiedy zaczyna sikać. * * * Facet powinien być jak bajka - mieć dobry koniec. * * * - Gienia ! Jak to jest ?! Ja ciągle piję i piję , a ty ciągle brzydka i brzydka ! * * * Gdyby nie Radio Maryja człowiek nigdy by się nie dowiedział jak wiele pieniędzy potrzeba do życia w ubóstwie.
![]() |
#7 |
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Do malarza, który maluje sufit podchodzi kolega:
- Stary, dobrze się trzymasz pędzla? - Tak, a bo co? - Bo zabieram drabinę... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
- Pani syn notorycznie ściąga na wszystkich klasówkach!
- Nic na to nie poradzę. Zdiagnozowano u niego zespół Torrenta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobre... hehehe zespół torrenta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zamaskowany
Ach, panie doktorze - płacze homoseksualista, dowiedziawszy się, że ma AIDS.
- Czy jest coś, co mogłoby mi pomóc? - Myślę, że powinien pan pojechać do Meksyku, pić tam jak najwięcej wody, tequili też sobie nie odmawiać, zajadać przysmaki kuchni meksykańskiej i spożywać dużo, bardzo dużo owoców i warzyw. - I to mnie uzdrowi? -Nie, ale nauczy, do czego sluży dupa Policjant zatrzymuje kobietę: - Proszę pani, na tej ulicy obowiązuje ruch jednokierunkowy. - A czy ja jadę w dwóch kierunkach? Wchodzi facet do warzywniaka i pyta: - Jest piorek? Ekspedientka chce poprawić gościa i mówi: - Chyba szczypiorek. Na to facet: - Jak szczy, to poczekam. W jednym z moskiewskich przedszkoli pani pyta dzieci: - W jakim kraju dzieci mają najładniejsze zabawki? - W Związku Radzieckim - odpowiadają chórem dzieci. - A w jakim kraju dzieci mają najładniejsze ubranka? - W Związku Radzieckim - znów odpowiadają dzieci. - A w jakim kraju żyją najbardziej szczęśliwi ludzie? - W Związku Radzieckim - jeszcze raz odpowiadają dzieci. Nagle nauczycielka zauważa, że jedno z dzieci stoi w kącie i płacze. - Dlaczego płaczesz? - Bo ja tak bardzo chciałbym mieszkać w Związku Radzieckim. Ostatnio zmieniany przez czary2mary : 18.05.2009 o godz. 15:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
-Nie, ale nauczy, do czego sluzy dupa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zamaskowany
Poprawione
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
Czterech kumpli spotyka się po wielu latach.
Zaczynają opowiadać o starych czasach. W międzyczasie jeden z nich idzie zamówić coś do picia, natomiast pozostali zaczynają rozmawiać o swoich synach. Pierwszy mówi: jestem taki dumny z mojego syna. Zaczął pracę jako goniec, wieczorowo skończył studia. Po paru latach został dyrektorem, a następnie prezesem firmy. Stał się taki bogaty, że swojemu przyjacielowi na urodziny podarował super luksusowego Mercedesa. Drugi opowiada: Ja też jestem bardo dumny z mojego syna.Zaczął pracę jako steward w samolocie. Po niedługim czasie stał się pilotem. Założył spółkę z paroma wspólnikami i otworzył własne linie lotnicze. Dzisiaj jest tak bogaty, że swojemu przyjacielowi na urodziny podarował mały samolot dwusilnikowy Cessna. Trzeci opowiada: Nie wyobrażacie sobie jaki ja jestem dumny z mojego. Studiował inżynierię. Otworzył firmę budowlaną i zarobił miliardy. Pomyślcie, że na urodziny swojego przyjaciela podarował mu cudowną willę z basenem 1500m kw. W międzyczasie wraca czwarty kumpel i pyta o czym rozmawiali. Odpowiadają, że o synach, pytając go o jego syna. Mój syn jest gejowskim żygolakiem. Utrzymankiem bogatych gayów. W ten sposób zarabia na życie! Przyjaciele: - Biedaczek, jakie nieszczęście! Jakie tam nieszczęście, cudownie mu się żyje! Wyobraźcie sobie, że w tym roku na urodziny od swoich trzech Klientów - pedałów dostał: Mercedesa, prywatny samolot i willę 1500m kw. z basenem!... A Wasi synowie co robią ciekawego?
![]() |
#14 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Zamożny biznesmen - właściciel masarni miał przygłupiego
> syna. > Ale rad nierad chciał go wprowadzić w biznes i przekazać > obowiązki. > > W końcu syn to syn. > Prowadzi go na halę i pokazuje urządzenie. > - Patrz synu, to jest automat do parówek, kumasz? > - Nie > - OK, wkładasz barana z jednej strony z drugiej wychodzi > parówka. Rozumiesz? > - Nie bardzo.. > - Kur.wa, co tu nie rozumieć ?! Baran, maszyna, parówka. > Patrz, tu wsadzamy barana. Chodź na drugą stronę. Tu > wychodzi parówka. > Rozumiesz wreszcie? > - Nie za bardzo... > - Kuuuuuuuuur.wa mać, czy Ty jesteś jakiś *******nięty? > - Hmmm... Tato, a nie ma takiej maszyny, żeby włożyć > parówkę i żeby wyszedł baran? > - Tak, kur.wa, jest ! Twoja matka!!!!!!!!!!!! > > > --- > > Wypadek samochodowy. Kierowca siedzi w rozpierdzielonym > samochodzie z wybałuszonymi oczami, a policjant zwraca się do niego z > ojcowskim pouczeniem w te słowa: - No i widzi pan? Pan zapiął pas i > nawet > pan nie draśnięty, a pana kobita nie zapięła i teraz się wala tam w > krzakach > z penisem w zębach... > > --- > > Przychodzi facet do spowiedzi. Ksiądz pyta: > -Pijesz? > -A masz? > > --- > > Do znakomitego lekarza specjalisty przychodzą rodzice > pewnego > młodego człowieka I biadolą:- Panie doktorze, nie możemy odciągnąć syna > do > Komputera.- No cóż - wyrokuje lekarz - trzeba będzie go > leczyć.- Ale czym?! > - Normalnie! Dziewczętami, papierosami, piwem... > Do znakomitego lekarza specjalisty przychodzą rodzice > pewnego > młodego człowieka I biadolą:- Panie doktorze, nie możemy odciągnąć syna > do > Komputera.- No cóż - wyrokuje lekarz - trzeba będzie go > leczyć.- Ale czym?! > - Normalnie! Dziewczętami, papierosami, piwem... > > --- > > Rosyjscy neurolodzy odkryli nerw, który ewidentnie łączy > oko z > du.ą. > Dowodem na to był przeprowadzony eksperyment: > Pacjenta najpierw ukłuto igłą w du.e,I natychmiast w oku > pojawiła się łza. > Następnie tą samą igłę wbili mu w oko a pacjent > natychmiast > się zes.ał . |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
![]() |
Tagi |