![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#2986 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
żużu naszym przyjacielem jeest
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2987 |
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kumpel do kumpla:
- Słuchaj, jadę sobie na słoniu, za mną lew, a obok dwa tygrysy... - O Jezu !!! I co zrobileś? - Nic... karuzela się zatrzymała i wysiadłem. Mąż wraca wcześniej do domu i zastaje żonę z obcym facetem w łóżku: - A wy co tutaj robicie? Żona obraca się do kochanka i mówi: - A nie mówiłam Ci, że to idiota !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2988 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Przestroga dla pań
Przy bramie Niebios spotykają się trzy kobiety. Pukają. Otwiera im Święty Piotr. Pyta pierwszej z nich: - Jak używałaś swojego organu na ziemi ? - W 80% do seksu i w 20% do sikania. - No, to wejdź, proszę, zapraszam. Pyta drugiej: - A Ty? Jak używałaś swojego organu ? - W 50% do seksu i w 50% do sikania, Święty Piotrze. - No, to wejdź. Pyta ostatniej: - Jak używałaś swojego organu ? - Ja, Święty Piotrze, to 90% do sikania i 10% to seksu. - No, to idź stąd, przykro mi, ale nie mogę Cię wpuścić. - ...no, ale dlaczego Święty Piotrze ? - Bo tu, moja droga, jest Raj , a nie toaleta |
![]() |
![]() |
![]() |
#2989 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.02.2009
![]() |
Dlaczego kobiety miewaja plaskostopie? Zeby miec lepsza przyczepnosc na mokrej podlodze przy zlewie
![]()
![]() |
#2990 |
Chciałem dzisiaj wypłacić pieniądze z bankomatu, ale pojawił się tylko napis "Niewystarczające środki".
Tak się zastanawiam: ich, czy moje? Wiecie co trzeba zrobić, by przy dzisiejszym chaosie na rynku dorobić się małej fortunki? Trzeba zacząć z dużą... Ale się porąbało na rynku kredytowym, nie? Kilka tygodni temu pożyczyłem siostrze stówkę. A teraz okazało się, że jestem trzecim, największym kredytodawcą na rynku... Chyba do Polski rzeczywiście dotarł kryzys finansowy... Dziś w gazecie znalazłem ogłoszenie: "Kup bank - drugi dostaniesz gratis..." Dlaczego agenci nieruchomości przestali rano wyglądać przez okno? Bo nie mieli by co robić po południu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2991 |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2992 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Rodzice zastanawiają się nad przyszłością syna:
- Skończy z wyróżnieniem liceum o kierunku matematyczno-fizycznym - mówi ojciec - potem pójdzie na uniwersytet, poświęci się karierze naukowej, zostanie asystentem, będzie stawiał śmiałe hipotezy, sprawdzał je na komputerach, pisał dla nich specjalistyczne programy... - Co, ma zostać programistą?! Nigdy! - oburzyła się matka. - Skończy akademię muzyczną w klasie fortepianu, będzie występował na międzynarodowych konkursach, będzie poszukiwał nowych form, nowych brzmień, będzie je obrabiał na komputerach, pisał wyrafinowane programy... - Co, ma zostać programistą? Nigdy! - oburzył się ojciec. - Przestańcie robić ten hałas! - powiedział syn wychodząc ze swojego pokoju. - Szkołę rzuciłem, z muzycznej mnie wywalili... - Bój się Boga, synku, co ty będziesz robił? - jęknęli rodzice. - Będę programistą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2993 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2994 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lew, król zwierząt, ustanowił nowe prawo:
- Od dziś wszystkie zwierzęta mają przynosić mi mięso. Kto mięsa nie przyniesie - dostanie ch*jem po łbie! Następnego dnia przychodzi do lwa zając niosąc ciężką torbę. Lew do niego: - Ile kilo? - Sześć! Lew zagląda do torby - a tam kapusta. - Ty długouchy kłamczuchu! - i pac, pac... walnął zająca sześć razy ch*jem po głowie i wyrzucił go w krzaki. Po chwili z krzaków rozlega się bardzo głośny śmiech. Lew zagląda w krzaki, a zając aż zanosi się od śmiechu. - Te, długouchy, czego ty? Mało ci jeszcze? - Nieee... Tam, na ścieżce, widzisz? Jeż idzie. Dziesięć kilo jabłek ci niesie. A prawo sam znasz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2995 |
Zamaskowany
Był rok 1943. Spory konwój przemierzał wody północnego Atlantyku w drodze do Murmańska. Była jasna, księżycowa noc. Na mostku polskiego statku, kapitan wzywa bosmana i rzecze:
- Widzicie, bosmanie, ten ląd trzy mile na prawej burcie? Właśnie U-boot strzelił torpedę. Idziemy w ciasnym szyku bez możliwości manewru. Według moich obliczeń, torpeda ta trafi nas za pięć minut. Zejdźcie do załogi i przygotujcie marynarzy do opuszczenia statku. Nie ma dla nas ratunku. Bosman, nie dyskutując, czym prędzej ruszył w głąb parowca by wykonać rozkaz. Ale że był osobnikiem nie pozbawionym humoru, a przy tym chłop jak niedźwiedź, postanowił obrócić całą sprawę w żart. Wszedł do pomieszczeń załogi, zebrał marynarzy i rzecze: - Widzicie, chłopcy, ten stołek tutaj? Jak zaraz pier*.*nę w niego członkiem, to cały statek w drebiezgi pójdzie. Marynarze, acz doskonale wiedzieli o mitycznej wręcz sile bosmana, tym razem wybuchnęli śmiechem, kiwając głowami z niedowierzaniem. Rozeźlił się bosman okrutnie i jak nie wrzaśnie: - To się załóżcie, gnojki jedne, jak żeście tacy pewni, a w międzyczasie zakładać kamizelki ratunkowe. Rozweseleni marynarze zaczęli zbierać pulę zakładu, zakładając przy okazji kapoki. Bosman odczekał chwilę, spojrzał na zegarek, nonszalanckim ruchem wyciągnął narzędzie, spojrzał pogardliwie wokoło i BUM! Statek poszedł w drzazgi! Pośród rozbitków, którzy uszli z życiem, byli bosman i kapitan. W pewnym momencie podpływa do bosmana kapitan, cały szary z przerażenia. - Na Boga, bosmanie, co się stało? Torpeda minęła statek za rufą!!! W kościele za chwile ma się odbyć ślub. Młoda para zbliża się powoli do ołtarza. Wśród zebranych gości jest mała dziewczynka, która szeptem pyta swoją mamę: - Mamusiu, a dlaczego panna młoda jest tak ślicznie ubrana w białą sukienkę? - Bo widzisz córeczko, ona chce wszystkim pokazać jaka jest bardzo szczęśliwa - odpowiada matka. - To dlaczego pan młody jest ubrany na czarno? Żona do męża: - Widzisz, ja piorę, sprzątam, gotuję, ubieram dzieci... Czuję się jak Kopciuszek. - A nie mówiłem, że będzie Ci ze mną jak w bajce? Stoi facet w sklepie odzieżowym i pali papierosa. Ekspedientka krzyczy: - Proszę nie palić w sklepie. - Jak to, przecież jest napisane - palta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2996 |
Zamaskowany
- Dlaczego teraz jest świńska grypa?
- Bo kiedy rządzili Kaczyńscy, to była ptasia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2997 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Aula studencka. Trwa wykład, a za oknem robotnicy kładą ocieplenie i co chwilkę zaglądają przez okno na aulę.
Nagle wykładowca nie wytrzymał: - Co oni tak tu zerkają ![]() - A, bo to studenci zaoczni - pada odpowiedź z sali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2998 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spotyka się dwóch niemych (rozmawiają w jęz. migowym)
- cześć co słychać? - a no idę jutro do kliniki gdzie nauczą mnie mówić i niebędę już migał - no co ty, przecież to nie możliwe.. - spotkamy się za tydzień to ci opowiem.. Spotykają się po tygodniu i ten drugi zaczyna migać: - cześć co słychać? - w porządku, jak słyszysz mówię już normalnie - odpowiada ten pierwszy z rękami w kieszeniach.. - o ****a stary, jak to zrobiłeś? - a widzisz, jest tu na bardzkiej taka klinika gdzie leczą niemowy. Strasznie drogo i trzeba być bardzo cierpliwym ale po tygodniu mówisz jak każdy.. Gość pobiegł do tej kliniki, wypełnił kwestionariusz, zapłacił okrągłą sumkę. Recepcjonistka prowadzi go długim korytarzem do niewielkiego, pustego pokoju, w którym jest tylko krzesło.... Po chwili do pokoju wchodzi ogromny nagi murzyn, zamyka drzwi na klucz, wali gościa w pysk, jednym ruchem ściąga mu portki, przekłada przez krzesło i atakuje od tyłu;.. AAAAAA - wrzeszczy niemowa z bólu. A murzyn odpowiada: -dzisiaj A, jutro B, a za tydzień całymi zdaniami.... i mój ukochany, zawsze ryje jak go opowiadam: Przychodzi facet do pracy pobity, podrapany itd. Kumpel go pyta: - Kto ci to zrobił ? - Żona... - Żona? Za co !? - Powiedziałem do niej "ty". - I za to cię pobiła? A jak dokładnie powiedziałeś ? - Ona mówi do mnie "już się nie kochaliśmy ze dwa lata..." A ja do niej: - Chyba ty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2999 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
![]() |
|
![]() |