![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#3241 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
We Wrocku to tam gdzie sie zielone świeci 40 sekund to pierwsze auto rusza po 30 sekundach od zapalenia sie zielonego.
Wiem bo byłem na swoje nieszczęście... |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#3243 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W celu obudzenia mumii na zielonym świetle zawsze należy trąbić, najlepiej 40 sekund przed zmianą, wtedy można spodziewać się pewnej reakcji, w celu spotęgowania impulsu trzeba zatrąbić ponownie, po upływie kolejnych 20 sekund. Reakcja powinna nastąpić wkrótce, czyli po upływie kolejnych 20 sekund.
Jeśli nie nastąpi, to tylko czary pomogą. Szczególnie afrykańskie z Karaibów. |
|
|
|
|
|
#3244 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
ze starości
![]() no wiem ze stare, ale niektore wciaz jare ![]() zreszta napisalem ze czesc pewnie byla, o ile nie wszystkie. No tego pewnie nie bylo ![]() Idzie strapiony i zafrasowany facet przez las. >> Nagle na drogę wyskoczyła mała zielona żabka i mówi ludzkim głosem: >> - Czym się tak martwisz ? >> - A, bo życie jest do dupy. Dom się wali, żona brzydka, auto w >> rozsypce, >> kasy brak... Ogólnie lipa. >> - Nie martw się. Idź do domu a wszystko będzie OK. >> Facet wraca, patrzy a tu chata pięknie odstawiona, żona piękna jak >> Cindy >> Crowford, pod bramą garażu stoi Maybach a w skrzynce na listy wyciąg >> z >> konta, który po prostu powalił go na kolana. >> Jak już doszedł do siebie, postanowił podziękować żabce za to, co >> dla >> niego zrobiła i wrócił się do lasu . >> W tym samym miejscu spotkał żabkę i mówi: >> - Żabko, jak mogę Ci się odwdzięczyć za twe dobre serce ? >> - Nigdy nie kochałam się z nikim... >> - Rozumiem, ale ty jesteś żabką. Jak to możemy zrobić ? >> - Mogę zamienić się w kobietę. Jednak większość mocy czarodziejskiej >> zużyłam na dobry uczynek dla ciebie, więc mogę przemienić się >> najwyżej w >> 12-13 letnią dziewczynkę. >> - Rób żabko, co chcesz. Zawdzięczam Ci tak wiele, że nie będzie mi >> to >> przeszkadzać. >> - ... i tak to było , Wysoki Sądzie a nie tak, jak gada ta gówniara. >> >> Romek Polański > |
|
|
|
|
|
#3245 |
|
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3246 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Jest jesienne popołudnie. Smętny Panicz siedzi w salonie z papierosem w śnieżnobiałej dłoni. Po chwili przyzywa kamerdynera:
- Janie! Pojawia się kamerdyner i odpowiada: - Tak Panie. - Przysuń mi fortepian. - mówi wyniośle Pan. - Pan będzie grał? - zapytał nieśmiało kamerdyner. - Nie, idioto! - powiedział Pan kryjąc twarz w dłoniach. - Na fortepianie leżą zapałki. |
|
|
|
|
|
#3247 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Jak powstaje pomnik?
>> 1. Mały model >> 2. Odlew >> 3. Obróbka dłutem >> 4. Gładzenie >> 5. Odsłonięcie >> 6. Przemówienie >> 7. Kolacja >> Jak powstaje człowiek? >> - Tak samo, tylko w odwrotnej kolejności. |
|
|
|
|
|
#3248 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Jasio przychodzi do taty i pyta:
- Tato co to jest polityka? Polityka synku to: -kapitalizm, ja jestem kapitalizm bo ja zarabiam -twoja mama to rząd bo rządzi pieniędzmi -dziadek to związki zawodowe bo nic nie robi -pomoc domowa to klasa robocza bo sprząta i pracuje -ty synku jesteś ludem bo tworzysz społeczeństwo -a twój mały braciszek to przyszłość. Jasio mówi: tato ja się z tym prześpię i może zrozumiem. Jasio poszedł spać. W nocy budzi go płacz małego brata, który zrobił w pieluszkę. Jasio poszedł do pokoju po mamę, ale nie mógł jej obudzić więc poszedł po pomoc domową. Wchodzi a pomoc zajęta z tatą, przez okno zagląda dziadek. Jasia nikt nie zauważył bo szybko wyszedł, wrócił do swojego pokoju uspokoił braciszka i poszedł spać. Rano Jasio wstał i zszedł na dół a tato mówi do niego: -No i co Jasiu już wiesz co to jest polityka ? -Tak tatusiu wiem. -Kapitalizm wykorzystuje klasę roboczą, związki zawodowe się temu przyglądają podczas gdy rząd śpi, lud jest ignorowany, a przyszłość leży w gównie. To jest polityka tatusiu. |
|
|
|
|
|
#3249 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Wraca mąż wcześniej z pracy do domu. Wchodzi do sypialni. Żona w szoku szybko chowa wibrator za plecy i rozedrganym głosem pyta:
- A co ty tak wcześnie dzisiaj? - Daj spokój! Wywalili mnie z roboty! Niedługo wszystko za ludzi maszyny będą robiły. |
|
|
|
|
|
#3250 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Listonosz z nadmorskiej miejscowości był wściekły, bo musiał dostarczyć
pocztówkę dla latarnika, co wiązało się z wypłynięciem łódką i dużym nakładem czasu. Kiedy dotarł do latarni, wyburczał do latarnika: - Pocztówka. - Dzięki. I nie bocz się tak, bo zaprenumeruję gazetę... |
|
|
|
|
|
#3251 |
|
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
wyborcza
|
|
|
|
|
|
#3252 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
Ojciec pyta się córki:
- Kiedy wreszcie znajdziesz sobie męża? - Nie potrzebny mi mąż. Mam wibrator. Pewnego dnia córka wróciwszy z pracy, widzi na stole skaczący wibrator i z oburzeniem pyta się ojca: - Tato co Ty u licha robisz? - Piję z zięciem! |
|
|
|
|
|
#3253 | |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3255 |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
W klubie golfowym ktoś czyta gazetę.
- Słuchajcie, tu piszą, że jakiś facet zabił swoją żonę kijem golfowym! Zapada cisza. W powietrzu wisi jedno oczywiste pytanie. W końcu jeden golfista nie wytrzymuje i pyta nieśmiało: - Piszą tam, ilu uderzeń potrzebował? Stefan bije się z myślami: "Przecież nie jestem pierwszym lekarzem, który sypia ze swoją pacjentka i po mnie też na pewno jakiś lekarz będzie sypiał ze swoją pacjentką", trochę uspokoił sumienie aż tu nagle głos ze środka: "No tak Stefan, ale Ty jesteś przecież weterynarzem" Wieczór, rozmowa koleżanek przez telefon: - Już nie mogę wyrobić z moim starym, jeszcze siedzi w barze... - Powinien brać przykład z mojego. Jego już dawno do domu przynieśli. |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|