![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No bo może pocałować na ten przykład w rękę... Ale pisię nie, nie...
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Cytat:
Jeśli mężczyzna nadaje sprośne kawałki do kobiety, to jest to molestowanie seksualne... Jeśli kobieta nadaje sprośne kawałki do mężczyzny, to płaci on 9 złotych za minutę... Plus VAT! |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
no tak, noc byla, a tu jeszcze takie skojarzenia trzeba z siebie wydusic
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Wyobraźmy sobie że Rosja zaatakowała Polskę .
Dzień 1 . Wojska rosyjskie docierają do Warszawy Dzień 2 . Wojska rosyjskie docierają do Poznania Dzień 3 . Polska jest już częścią Rosji Stosunek armii: Polska vs Rosja żołnierze : 95000 vs ponad 1000000 czołgi : 958 vs 22250 lotnictwo : 132 vs 2445 marynarka : 100 vs 800 Zapewne Rosja uzyskałaby także wsparcie Białorusi . Co na to NATO ? - " Potępiamy rosyjską agresję na Polskę jednak pragniemy utrzymywać dobre stosunki z Federacją Rosyjską " Co na to UE ? - " Krytykujemy atak na Polskę i mamy nadzieję że nasze interesy energetyczne , gospodarcze i polityczne z Rosją nie ulegną zmianom " Co na to USA ? - " Prezydent Barack Obama jest wstrząśnięty całą sytuacją i dlatego planuje rozmowy ze stroną Rosyjską na temat zaatakowania wspólnie Iranu " Co na to ONZ ? -" ONZ wyraża nadzieję że Rosja nie zaatakuje kolejnych krajów , jest nawet w stanie uznać Polskę za część Rosji aby załagodzić politykę Kremla" Premier i prezydent Polski spieprzyli do UK a my zostaliśmy sami jak palec . |
|
|
|
|
|
#5 |
|
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Mialy byc smieszne teksty tylko
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
ja chętnie przygarnę jakąś Tanię
|
|
|
#8 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Architekt mówi do programisty:
- Gdybyśmy budowali domy takie jak wy tworzycie programy, to jeden dzięcioł zniszczyłby całą cywilizację! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Synek pyta ojca:
- Tato, co to jest miłość? - Światło życia. - A małżeństwo? - Rachunek za światło.
|
|
|
|
#10 |
|
Zamaskowany
Facet rozmawia przez telefon:
- Halo! Towarzystwo Przyjaciół Zwierząt? - Tak, słucham. - Na drzewie siedzi listonosz i drażni mojego psa... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Syn pyta ojca (znowu
) : - Czy to prawda, że w Afryce mężczyzna nie zna swojej żony do momentu, aż się z nią ożeni ? - Nie tylko w Afryce, synu...
|
|
|
|
#12 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Przychodzi facet do baru i mówi:
- Poproszę setkę i jedną cytrynę. Barman trochę zdziwiony, ale podaje mu tę cytrynę. Facet wypija setkę, bierze cytrynę, kroi ją na pół, bierze w obie ręce i z wysiłkiem na twarzy, z całej siły wyciska obie połówki cytryny. Barman całkiem zdziwiony, ale nic nie mówi. Na drugi dzień to samo: - Poproszę setkę i jedną cytrynę. Barman zaciekawiony, co stanie się tym razem, realizuje zamówienie. Facet ponownie wypija setkę, dzieli cytrynę i z całej siły wyciska z niej sok. Trzeciego dnia przychodzi, wszyscy są już niebywale zaciekawieni, kiedy on znów zamawia: - Poproszę setkę i jedną cytrynę. Facet znowu wypija alkohol, bierze cytrynę, dzieli ją na pół, bierze do obu rąk po połówce i z całej siły wyciska z nich sok. Barman się uśmiecha i mówi: - Ja już wiem, kim pan jest! - Tak? Kim jestem? - Jest pan kolejarzem. - Zgadza się. A skąd pan wie? - Bo ma pan czapkę kolejarza. Facet ogląda Discovery, spiker z ekranu: - Pandy mają ich 16, rekiny 100, a u człowieka norma to 32 zęby. Facet podrywa się z fotela i wrzeszczy: - Kurna, jestem pandą! Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 10.01.2010 o godz. 14:58 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zamaskowany
- Doktorze, czy może mi Pan przepisać coś na ręce? Cały czas się trzęsą.
- Czy dużo Pan pije? - Nie. Więcej rozlewam... Eskimos kupił sobie samochód. Odwiedza go sąsiad i razem oglądają nowy nabytek: - Ładny - podziwia sąsiad gładząc po lakierze. Jakie ma ładne oczy - mówi oglądając reflektory. Doszedł do rury wydechowej i z uznaniem kiwa głową: - Samiec... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Dyrektor pewnej francuskiej firmy zebral swoich pracowników:
- Zbliza sie jubileusz naszej firmy. Trzeba go zorganizowac tak, zeby caly Paryz o nim mówil. Jednoczesnie nalezy zredukowac koszty do minimum. Trzeba tez pamietac, ze jubileusz wam, pracownikom, musi przyniesc wiele radosci. Sa jakies pomysly? - Tak! - slychac glos gdzies z tylu - Musi pan, prezesie, skoczyc z Wiezy Eiffla. Caly Paryz sie o tym dowie, koszt bedzie niewielki... A co do zadowolenia pracowników... Szef krzyczy na pracownika: - Spac to pan moze u siebie w domu a nie w firmie! - Dzieki szefie, juz sie zbieram. Szef wrócil z lunchu w bardzo dobrym humorze i zwolal wszystkich pracowników, by wysluchali kilku dowcipów, które uslyszal. Wszyscy smiali sie do rozpuku, oprócz jednej dziewczyny. - O co chodzi? - przyczepil sie szef - Nie masz poczucie humoru? - Nie musze sie smiac - odpowiedziala dziewczyna - Odchodze w piatek. Szef zebral pracowników i mówi: - Mam zla wiadomosc. Ze wzgledów oszczednosciowych musze kogos z was zwolnic. - Mnie nie, jestem mniejszoscia i moge oskarzyc cie o rasizm - szybko reaguje czarnoskóry pracownik. - Jestem kobieta, od razu wniose do sadu sprawe o seksistowskie traktowanie - ostrzega sekretarka. - Spróbuj mnie zwolnic, to pozwe cie i oskarze o dyskryminacje ze wzgledu na wiek - wycedzil liczacy 70 lat kierownik dzialu. Wtedy wszyscy spojrzeli na bezbronnego, mlodego, bialego, zdrowego pracownika. Ten zastanowil sie chwile i wyszeptal: - Ostatnio wydaje mi sie, ze jestem gejem... Entuzjastycznie nastawiony do nowej pracy akwizytor - sprzedawca odkurzaczy zapukal do pierwszych drzwi. Otworzyla mu kobieta, lecz zanim zdazyla cos powiedziec ten wbiegl do domu, wpadl do salonu i zaczal rozrzucac po calym dywanie rozmokniete krowie lajna. - Prosze pani, jezeli ten wspanialy odkurzacz w cudowny i genialny sposób nie posprzata tego, zobowiazuje sie zjesc to wszystko - mowi podniecony. - A keczup pan chce ? - Slucham ? - Wlasnie sie wprowadzilam i elektrownia nie podpiela jeszcze pradu. nt> Dzien kobiet, a tu jeden z podwladnych przynosi swojemu kierownikowi (mezczyznie) kwiaty . Kierownik zdumiony: Co pan, przeciez to Dzien Kobiet! - No wiem, ale pomyslalem ze przyniose panu, bo z pana taka ****a. Jedzie rajd samochodowy przez Europe. Co 600 km rajd zatrzymuje sie aby zatankowac paliwo. Po 8000 km tylko jeden samochód nie tankowal paliwa - ten, w którym jechali studenci z Polski. Kierownik rajdu podchodzi i pyta: - Sluchajcie, przejechalismy 8000km a Wy ani razu nie tankowaliscie! Dl aczego ?- Aaaaaa, bo my kasy nie mamy. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 21.12.2004
![]() |
Pewna kobieta kupiła sobie w aptece podpaski.
Chwilę po wyjściu zauważyła jednak, że opakowanie jest podobne lecz rodzaj nie zgadza się z tymi, które zawsze stosuje. Wraca do apteki i pyta... - Czy może mi pan wymienić? Młody farmaceuta zaczerwieniony po uszy odpowiada... - Pani wybaczy, ale nigdy tego jeszcze nie robiłem! Posadził niedźwiedź w lesie poletko konopi. Kiedy już konopie obrodziły, postanowił je pilnować noc i dzień. Wlazł na drzewo i czeka. Szedł sobie po lesie jeżyk.... - Oczom nie wierzę, uszom nie słyszę! - wykrzyknął uradowany gapiąc się na dorodne konopie. Zerwał jedną, spróbował. posmakowało więc zaczął zbierać bukiecik. Niedźwiedź nie zdzierżył. Zlazł z drzewa, podszedł cichutko do jeżyka i walnął go łopatą przez łeb. Jeżyk upadł ogłuszony. Po chwili otrzeźwiał, wstał, pokręcił głową z niedowierzaniem: - Co za konopia!!! Ale daje kopa!!! I pobiegł do domu po kosę. Wraca szybko z kosą i dalej - tak szybko jak może, zaczyna kosić niedźwiedzie poletko. Niedźwiedź zgłupiał. Ale po chwili zlazł z drzewa i potraktował jeżyka łopatą. Ten zwalił się na glebę, ale zaraz wstaje i kosi dalej. Niedźwiedź znowu go łopatą! Jeżyk znowu poległ ale jeszcze szybciej się pozbierał i dalej kosi. Znowu dostał łopatą, znowu szybko wstał i uśmiechnięty mruczy pod wąsem: - Nie spać! Nie spać, K***a! Kosimy, kosimy...
|
![]() |
| Tagi |
| śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|