![]() |
Cytat:
|
heh, widze niezle sobie tu urzadziliscie kolko wzajemnej adoracji, no po prostu "folwark zwierzecy"
szkoda, ze teraz kazdy pacan ma dostep do neta, piszcie sobie do mnie co chcecie, z mojej strony to koniec komentarzy w tym dennym topicu, nie widze sensu zasmiecac dodatkowo "stajni augiasza" @magda wpisz w google "panika" to moze zrozumiesz to szalenie trudne pojecie p.s. magda nie jest taka ladna jak na zdjeciu, nie musicie sie tak do niej lasic bo i tak jest facetem ;), :D |
Cytat:
:jupi: |
Cytat:
|
wybila 21 wiec zaczyna sie kolejny owocny wieczorek. wasze zdrowko :piwo:
|
Cytat:
Ten topic nazywa się: Nowy bios 812S@832S ... jednak :) W temacie nie ma nic na temat wykresów :nieee: To co się wszyscy tak uparli na te wykresy w tym temacie ??? :D |
to zdrowie panowie za nowy dzien :piwo: i za nasze zmagania z wykresami :jezyk:
|
Cytat:
Weź nie pyksuj! Daj lepiej jakiś wykres :tak!: A nie tylko posty sobie nabijasz! :zly: |
Cytat:
Wstyd! :zawstydz: Nawet przedszkolaki wiedzą, że w trakcie wakacji MODERATOR jest ..... na wakacjach! :D |
Cytat:
wpadasz po miesiecznej nie obecnosci i sie przypier...sz zastanow sie nad soba miales ciezki miesiac :> |
Cytat:
:spoko: :3msie: |
Dziękuję. :) Widzę, że "moje" chłopaki się nie dają. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
A w tak zwanym "międzyczasie", oczekując na jakieś nowe, interesujące i nadające się do tego postu wieści, siła twórcza forum próbuje zabić czymś czas i ja nie widzę w tym nic złego. I tak już nie ma chętnych na czytanie tego wątku od początku i każdy wali po raz n-ty te same pytania więc nie wpadaj w panikę, bo powitają Cię tu w stylu: "A pan to kto? ORMO!" ^_^ Wybacz ale tekst typu "GDZIE JEST MODERATOR ?" bardzo mocno kojarzy mi się z "UPRZEJMIE DONOSZĘ". |
ale jest nowy omni1.3.9
a takie zmiany : 1.3.9 (15 Aug 2004) * Added: Increase reading speed to 12x for 3S firmwares. * Improved: OmniPatcher will now display the true firmware revision. * Improved: The media code report format has been revised somewhat. * Fixed: Strategy switching works for TS0C. * Fixed: 6x/8x -R speeds are no longer shown for 1S firmwares, 12x/16x -R speeds are no longer shown for 3S firmwares, and 16x +R speeds are no longer shown for 1213S firmwares. |
Cytat:
|
Cytat:
To jest temat 812@832 wiec jak post jest nie na temat to, jak juz napisalem, po to jest offtopic. Jak kazdy bedzie walil posty typu "ale wczoraj w Bydgoszczy lalo" byle nabic licznik to z tego szacownego forum zrobi sie smietnik i tyle. Zauwazam juz jednak poprawe, pojawiaja sie posty w temacie, no i dobrze. Szanujmy sie na wzajem. |
Ilość załączników: 1
tdk+ palona 4razy przy niewylaczonym kompie od 14 dni {emule}i co ciekawe to druga nagrywarka dzialala w tle
|
A co byś chciała na prezent? :mruga: :D
|
Mój setny post MUSI być tutaj! :) Przyjmuje zyczenia i prezenty! ;p
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Cytat:
verbetiny4x palone 4x nagrywalem je przez CDBurnerXP Pro 3 tak sobie nagrywa lepiej sie pali na clonedvd2 jesli chodzi o filmy |
I znowu te wykresy :nie:
|
I ja dorzucam screeny Kprobe. Myslalem, ze litek 832 gorzej bedzie palil - jak narazie sprawuje sie dobrze. O to moje rezultaty:
Hawk x4 DVD-R palony x4: http://republika.pl/czupak/hawk x4.PNG TDK x4 DVD+R palony x4 (komputer jeszcze nie nagrzny): http://republika.pl/czupak/tdk1 x4.PNG TDK x4 DVD+R palony x4 (komputer nagrzny): http://republika.pl/czupak/tdk2 x4.PNG Mysle, ze to dobre rezultaty. Jak wyprubuje Verbatimy to tez rzuce screeny. POZDRO. |
Cytat:
|
czy ktos juz testowal czy dlki sie beda wypalac na 812 @ 832 ?? (bo nie chce mi sie czytac calego posta - 59 stron :O )
|
Wow :O przeczytałem wszystkie Wasze ostatnie posty :taktak: Właściwie to gadał tylko Turboni, VIZZARD i Ty Legion :taktak:
|
Cytat:
i po co tak nerwowo odrazu moderator forum sluzy do pomcy i mozliwosci porownania swoich mozliwosci z innymi uzytkownikami |
Co to ma byc? Opanujcie sie, takie bzdety piszcie sobie na gg albo ewentualnie w dziale offtopic a nie zasmiecajcie forum!
GDZIE JEST MODERATOR??? |
Cytat:
|
panowie dzisiaj odpadam :piwo: jutro powtorka z rozrywki.
do juterka. |
Cytat:
|
no bedzie ciekawie wstep tylko po przeslaniu kraty browaru dla zalozycieli
|
Cytat:
|
ja tez ostatnie maile wypuszczam na druty i przytulam sie do poduszki
|
Cytat:
^_^ |
Cytat:
To był komplement! ^_^ |
dzieki sadze ze bedzie super ale powoli duzymi krokami zbliza sie AA jeszcze pare takich wieczorow i kto eir jak to sie zakonczy
|
Cytat:
^_^ |
wlasnie koniec browarku wiec powoli zbieram sie do wyrka i jde w kimono jutro rano na zakupy :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Paralela była jak najbardziej zakamuflowana :mruga: |
ale roboczych swieta i weekendy odpadaja :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W niektórych sprawach działają całkiem sprawnie - sam się o tym przekonałem :> Po prostu podania rozpatrywane są przez około 14 dni roboczych :mruga: |
ja juz ten 6-pack co fotke zamiescilem koncze a sklepy pozamykane :(
|
niom ja juz drugiego henka 0,33l koncze :]
|
Cytat:
|
jutro znowu bedziemy mieli co czytac
|
Cytat:
|
Cytat:
|
VIZZARD do palnika chyba sie tak nie przywiazujesz jak do bronka :) Lepiej brzmi "tak - mam 18 lat bronka" :)
|
wiecie co..ten topic jest idealnym przykladem ze moderatorzy na tym forum sie o******aja :]
|
Cytat:
Albo lepiej: "Tak, mam 18 lat Liteona" :mysz: |
zawsze mozna mowic - co ja poradze ze lubie piwko ( cyt. chocby piwo bylo z gowna nic mu w zyciu nie do rowna) :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a my sie tak staramy, niedlugo jak tak dalej pojdzie znajdziemy sie z legionem w klubie AA w tej samej grupie :)
|
Cytat:
|
no witamy vincent dawno sie nie odzywales - masz moze jakiegos pomysla na fotki o tej godzinie :piwo:
|
To tak jak z płytkami - przecież nie dla siebie je testujemy i publikujemy wykresy, nie? :taktak:
|
Cytat:
|
na rzecz innych ludzi - to nam sie chwali :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja mam teraz temat "Madzia chce spać!". Dobranocka wszystkim opojom i degustantom. :)
|
Cytat:
???kategoria: |
Nie za dużo pijecie chłopaki? :O
Niedługo, żeby tu wejść trzeba będzie zaznaczać opcję : "Tak, mam 18 lat" :rotfl: |
pozyjemy zobaczymy teraz czas wypic nastepnego browarka :piwo: , a moze zamiescimy jakies zdiecia tylko na jaki temacik? :)
|
Cytat:
|
ale sie rozpisalem byloby ze 2 strony maszynopisu :piwo: koniec poszlo teraz czekam na odpowiedz.:)
|
Cytat:
|
trzeba wypic za to :piwo:
|
Cytat:
:D |
ja tez ale pewnie nie dadza na taki film :) a szkoda :(
|
Cytat:
Wolałbym bilety do kina na horror "Lite-ONI" :haha: |
robia ludziom wode z mozgu wiec trzeba ich naprostowac
|
Cytat:
Niedługo zaczną wydawać suplement: Turboni - didaskalia do Entera :czytaj: |
gratiss
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To jakby małe deja vu Moja też poszła "A ja czekam i czekam i czekam .... " Aż Litonek mój wróci i przyjedzie z daleka :jezyk: Może przyjedzie jego brat :> |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A co z Magdą? :> |
Cytat:
Z poważaniem Turboni" :D Odpowiedź Pani Redaktor (Naczelnej zresztą): "Szanowny Panie (Turboni zresztą) W odpowiedzi na Pański list pragnę poinformować, iż nasze badziewne pismo pisze bzdury, ponieważ te sprzedają się najlepiej (patrz -> "Fakt"). Jeśli chce Pan czytać poważne artykuły na poważne tematy proponuję zmienić czasopismo. Z poważaniem Naczelna" :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a tak na marginesie jak ktos nie umie szukac to nie dostanie odpowiedzi chyba ze jakis zyczliwy sie trafi :D |
Cytat:
wlasnie pisze maila do samej redaktor naczelnej entera bo juz mam dosyc tego pisma :piwo: zobaczymy czy mi odpisze. |
Hehe, nieźle, nieźle, to ja idę spać, zaznaczam, że tu skończyłem czytać po 6(Żubrach)+1(0,5l).
Życzę przyjemnej nocki, tylko nie nadrukujcie więcej niż 20 stron :) z góry dzięki. :cisza: |
Cytat:
Wymogi Unii Europejskiej! :haha: |
Przyłaczam się do zdrówka, kolejny Tysiak otwarty, przeczytałem kolejne dwa ekrany off-topikowe i... kontynuujemy? :spoko:
|
Cytat:
a bios Sony od Sony :D |
Cytat:
|
Cytat:
widze ze turboni jakos tylko my prowadzimy offtopik ( po dniu meczacym ciaglymi testami litkow :) ) a tak poza tym to zdrowko wlasnie browa otworzylem |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:35. |