![]() |
Cytat:
|
A który lepszy ?? do :piknik:
I czym się różnią ? |
Cytat:
A tak to właściwie niczym :) |
Ilość załączników: 1
VS0E od codeguys z bitsetting plyta(platyna8x)nagrana 8x na CloneDVD2
poprzednia na VS0B--> http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...postcount=4129 |
Cytat:
na VS0B-->http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...postcount=4130 |
Cytat:
Ale czy nagrywałeś wcześniej te Platinumki na VS0B? :idea: |
Legion a nagraj coś na biosie liteona :taktak:
P.S. Legion czyżby na tej płycie był film "Złodziej życia"? :D Właśnie jutro idę go wypożyczyć :taktak: |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...postcount=4104 Cytat:
P.s zgadza sie "Złodziej życia" |
Ciekawy ten film?
Jak zwykle w Video-Świecie chwalą wszystkie filmy :> |
Cytat:
|
Cytat:
Chodzi o porównanie o identycznych parametrach :taktak: :czar: |
Verbatim Pastel x4 DVD+R burn x4 832VS0B(Liteon)
|
Verbatim Pastel x4 DVD+R burn x4 832VS0E(Liteon)
|
O takie porównanie mi chodziło :taktak:
Co prawda na podstawie jednej nagranej płytki nie można niczego wyrokować Ale o ile PIF na VS0E jest porównywalne do tego na VS0B To PI - dwa razy takie :smutny: Czyli na razie 1:0 dla VS0B :idea: |
Ja dopiero jutro powiem, jak nagrywa na VS0E :taktak:
Chociaż co zaobserwowałem to lepiej wypada VS0B i to nie tylko na tym forum :taktak: |
Jak Wgrac Tego Biosa SciĄfnoŁem Go I Co
|
a u mnie lepiej pali verbatim dvd+r x4 (made in india) palona x4 w nero 6.6 bios VS0E :)
teraz puszczam nero na testa plytki |
Potrzebuje Pomocy Co Do Wgrania Tego Biosa Help
|
SciĄgnoŁem JakiŚ Plik RozpakowaŁem Go I Co
|
a teraz ta sama plytka z nero :)
bomba :) |
Cytat:
Po prostu kliknij VS0E.exe :czytaj: |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...postcount=4129 http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...postcount=4130 Cytat:
|
Cytat:
|
a ja tylko pale na official :)
|
DATEX + R I VS0E no jestem pod wrazeniem
|
Cytat:
VS0E wypada lepiej :taktak: |
DATEX + R I VS0E u Nero
|
no bardzo ladnie :)
|
Czy to prawda czy to czary, Litek caraz piękniej pali. :taktak:
:piwo: |
no prawda - nie ktorych to moze zabolec :D
ale wiadomo jak jest :) :piwo: |
Cytat:
jak potestujemy cos wiecej bedziemy mogli sie juz upajac ale chyba jak narazie nie jest zle i idzie ku lepszemu a i pare cennych rad kolegi - slawekj - sie przydalo :spoko: :piwo: |
Cytat:
---------------------------------------------------------- to panowie za to zdrowie:piwo: |
Cytat:
na zdrowie:piwo: mysle ze sie nie rozczarujemu po dalszych testach :piwko2: :piwko2: |
A kto Litka nie kupuje niech popatrzy i żałuje. Zawsze można zdanie zmienić.
Po co pytać jaki napęd? Litek czyta i wypala a na koniec :piwo: stawia. :taktak: :) |
ooo slawek widze ze ladnie rymujesz
ciekawe dlaczego większość ludzi pali na DVD + R... otórz zawsze mi się wydawało że mój lite on lepiej pali na minusach... jakoś tak zawsze wykresiki szybciej, szybciej się płytki nagrywają i jakby jakość lepsza... czytając te tematy wydaje mi się ze to złudzenie. ale własnie wszystkie płyty jakie mi się żle spaliły to plusy, pamiętam jakieś dwa PHILIPSy, jeden VERBATIM, i ze 3 shity... natomiast z minusami nigdy nie miałem problemów... wolę minusy :) a skąd upodobanie do plusów?
|
Cytat:
|
DATEX z innego cacke 25 i juz inny do 97 % w Kprobe wszystko w normie a pozniej jak oszalaly pnie sie wynik do gory
a dodam ze to z innego (paka 25) takze to loteria |
ale i tak niezle :D
|
ludzie skad macie ten programik ???
|
Cytat:
|
tak o te wykresy
-edit ok nie trzeba juz pomogl mi turboni i wielkie dzieki pozdro :papa: |
Bulkpaq DVD-R 4x palona 4x w CloneDVD2 :taktak:
|
jak na minusa to nie jest zle:D nawet ladnie
|
Cytat:
Plusy będę palił jutro :D |
verbatim dvd-re x4 palony x4 w nero 6.6 i biosie vs0e
|
a teraz to samo w nero :)
|
super:spoko:
|
Upieczony DATEX z przed 30 min troche malo zagrany ale tak musialo byc
|
Ludziska czy ten bios CG3E moge wpakowac do swojego 451s obecnie451s@851s testuje juz rozne biosy a tego jeszcze nie probowalem...
|
Cytat:
i Kprobe |
Cytat:
TEN :czytaj: |
Cytat:
jest to bios do 451,851 i 812,832 i ujednolicony patcher dla tych nagrywarek, nie trzeba martwic sie o to co sie wgrywa ;) wiec wgrywaj, pal i testuj || |
Witam mam pytanko czy warto zmienić bios w 451s_832s z biosem VS0A na VSOE
|
Cytat:
Ale czy na VS0E? - Oto jest pytanie :idea: Na razie testy nie dają chyba jednoznacznej odpowiedzi :nie: |
Verba dvd+r x4 palona przed chwila :)
|
to samo tylko z nero :)
|
Cytat:
|
platinum palona 4 x
;) |
Cytat:
i Kprobe wynik porownywalne miedzy programami wiec trzeba zostac przy kaprobe ;) (bo przynajmniej diody nie zuzywa przy tescie) ;) |
Cytat:
Cytat:
za news-em juz nie dlugo ja sie wyczerpia zapasy nie bedzie juz na czym ciekawe kogo podlapie PLATINUM Firma Ricoh ogłosiła, że wycofuje się z biznesu nośników optycznych, zaprzestając sprzedaży swoich produktów w Japonii i na całym świecie :piwo: |
Cytat:
|
Bulkpaq -R x8 [ProdiskS04]
Cytat:
A tak nawiasem mensir67pl ta płytka którą testowałeś to nie przypadkiem War At The Warefield Slayera ? szukam tego już bardzo długo. |
Cytat:
|
War At The Warefield Slayera ?
DOKLADNIE tak POZdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
Można dać jeszcze inną strategię dla nich, więc może byc jeszcze lepiej :D Ale tak to :spoko: |
Cytat:
|
Platinum DVD+R 8x palony na Nero 6.6 (speed 6x) - parę razy BurnProof się włączył
812@832 FW 832S VS0E by Bartek15 (aplly rec, faster read, force-fallback, bt) |
Witka.chwilke nie śledzilem dyskusji a tu nowe bioski :>
Wracam do problemu aspi,który opisywałem naście postów wcześniej.Ogólnie po problemie.Ale pomogło dopiero powrócenie do starych dobrych 4,60.Na żadnej nowszej wersji ani kprobe ani dvddecrypter nie chciały u mnie biegać.Czyli teraz nowy biosik i nowe testy :> |
za godzine wykresy plytki traxdata dvd+r DL wlasnie wypalona i robie testy :)
palona w nero 6.6. i na biosie VS0E :D |
Cytat:
Przy 8x powinno być podobnie :D |
TRAXDATA DVD+R DL palona w Nero 6.6 Bios VS0E
|
pierwszy raz kprobe teraz puscilem drugi raz a nero test jakosci nie idzie czyta tylko pierwsza warstwe :(
|
Nieciekawie to wygląda :ysz:
|
Dysana(+) 8x za 1.80zl palona 8x na cloneDVD2 z biosem VS0E oficjalnym :D
|
Cytat:
|
Cytat:
:) |
Cytat:
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=12268&stc=1 |
zobacz ze wielkosc pifow jest podobna :)
|
Jakikolwiek bios vsoe wgrany do spawarki po sprawdzeniu "compare" pokazuje cos takiego jak na obrazku poniżej :(
Płyta jest nagrywana z taka ilością błędów na końcówce że az sie boje pokazać wykresów.Pi max 989. Bios vsob nawet mojej produkcji wgrywa sie bez zarzutu i prawie tak nagrywa.Pi max 28 i to na samym poczatku płyty. Jakieś pomysły ??.A moze nikt nie sprawdzał zgodności bioska compare ?? :( ;) :buu: |
Cytat:
|
Mam pytanie. Czy są dostępne jeszcze w sprzedaży nagrywarki SOHW-812S lub 832S??? Jak tak to w jakich są cenach???
|
a teraz platyna8x za 1.70 zl palona 8x na CloneDvD2 bios oficjalny VS0E te same co wczesniej iso
:D |
832 jest napewno, a 812 to nie wiem
a cena tez trudno mi teraz powiedziec bo nie bylem dawno w hurtowni :( |
Cytat:
|
I jeszcze jedno pytanko. Który bios 812@832 jest najlepszy??? Sory za takie pytanie, ale nie śledze topicu, a nie chcę się mi go przeszukiwać:)
|
vs0b jest dobry ale teraz sa testy vs0e i plytki np mi i legionowi pala sie super :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Pali lepiej niż VS0A Choć u mnie np. lepiej palił VS08 niż VS0A :mruga: Musisz to sprawdzić sam Każdy egzemplarz potrafi mieć fochy Chyba, że partie płytek są tak różne :O |
ta sam plyta co wczesniej ale widze ze to nie wyjatek :D
platyna8x palona 8x :D |
Cytat:
|
Legion ładnie ci się platynki wypalają :D
|
DVD+R , MBIPG101R03 [Moser Baer India Limited] bay DATEX
|
Cytat:
I jeszcze jedno.Po wczytaniu biosu Bartka omni pokazuje pierwszą opcje aktywną "Increase DVD+-R/R9/RW reading speed to 8x" ,natomiast przy biosie Turboniego opcja ta jest nie podświetlona.No i czemu ta compare sie różni cholerka.Do tej pory co bym nie wgrał,wszystko było oki :( |
Ten sam flimek inny DATEX
mam 4 paki 25 ale sa wymieszane plytki 4 rodzaje( rozosnaje po cyferkach w srodku pierscienia) i te zdecydowanie najlepiej sie sprawuja |
ladnie nawet bardzo ladnie :)
|
Cytat:
Cytat:
uzywac go w 812 to powinienes odznaczyc 1 opcje i koniecznie ostania :D i napewno powinno dzialac :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:39. |