![]() |
Cytat:
oczywiscie ze ja a co ??? |
Nie nic :nie: Znalazłem Cię w aukcji memo :)
|
Cytat:
wtajemniczeni wiedza o co biega :) |
Wiem o co biega :> No to może ja też cenę podniosę :)
|
fajny awatorek :spoko:
zrobiles sobie czy zassales ?? |
Cytat:
:D |
Cytat:
|
to zalezy :D
:piwo: |
Cytat:
Powiem szczerze, że już u kogoś go widziałem :taktak: Nawet nie wiem czy nie na tym forum :idea: || |
Plextor PX-716A już zamówiony. Będą testy i porównania. :) :piwo:
|
Cytat:
Nie ma to jak prać pieniądze mafii 8 ) Oj slawekj slawekj! Zobaczysz, że w końcu ktoś się połapie :bicz: |
no bo zmieniasz palniki jak rekawiczki :)
|
Litka zostawiam. A Plextor pod koniec miesiąca. To tylko układ. :spoko:
|
Ilość załączników: 1
widze ze male zmiany @bartek15 :D
plyta jak zawsze :) verba4x za 2zl:D palona 4x na cloneDVD2 |
i w cdspeed
|
Cytat:
|
Takie male co nieco na temat kprobe
dvd+r Tdk CMC palona 4x na CG3B |
Cytat:
i ta sam plytka palona na CG3B i sprawdzona na biosie VS0B |
no to na Vs0B o wiele lepiej:) ale totale podobne:)
|
Cytat:
nie w tym rzecz jest to ta sama plyta palona na CG3B osobiscie uwazam za CG3B jest minimalnie lepszy od VS0B |
Cytat:
|
Cytat:
tak odczyt ma lepszy ale co palenia do dvd +r 8X to CG3B jest lepszy przynajmniej dla mnie POzdrawiam |
Witka.W temacie zmiany biosu jestem totalnym lamerem.Jednak przygotowany przez @legiona bios "ze wszystkim" wgrałem bez najmniejszego problemu.:cool: DZIĘKI za tak fachowe przygotowanie opisu i biosu.Chociaż przebrnięcie przez 255 stron dyskusji troszke mi zajęło :D:pisze:
Pytanie jednak dotyczy nie jakości wypalania czy odczytu płyt tylko safe diska.W 812s jest napisane że nie radzi sobie z safe diskiem powyżej 2,5(inaczej jest w samym teście a inaczej w zestawieniu nagrywarek !!) 832 ponoć radzi sobie świetnie.Jak jest po zmianie 812@832 ?? |
Cytat:
Bo podobno 832 sobie radzi :D |
Cytat:
po testuj sobie tez inne z tych co zamiescilem:) biosow "ze wszystkim" nie jest najlepsza opcja dla palnika ale wybor jak zawsze nalezy do uzytkownikow:) |
Cytat:
W końcu 832 > 812 Dwadzieścia punktów różnicy !!! :taktak: :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
A jeszcze lepszy Pacific Digital U-30201. :) |
Cytat:
Ale w tym układzie to Ricoh MP5308D bije Neca na głowę :taktak: Nie mówiąc już o AOpen DRW-8800 :D |
Cytat:
Muszę go mieć :ja_chce: |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
juz wiem ale jeszcze to nie to co chce od litka ma palic -r x16 a reszta taka jak teraz jest w 1653. :spoko:
|
no to teraz drodzy specjaliści czekam spokojnie na instrukcje przeróbki 812@832@1653 :D
|
no iestety nie bedzie instrukcji inny chip sterujacy :(
|
Cytat:
Ale nikt jeszcze nie próbował flashować, więc nie jest powiedziane, że się nie da. Np. 451S też jest na innym chipe niż 832S a działa :D |
Turboni ale wyjdzie też 1673S:
Zapis: 16x DVD+-R 8x DVD+RW 6X DVD-RW 4x DL 48x CD-R 24x CD-RW Odczyt: DVD - 16x CD - 48x Już na to czekam :) |
Cytat:
jak bedzie taki modelik to niech mi sie pojawi w hurtowni to bede pierwszy w kolejce na wymiane swojego palnika :) |
Panowe zadko tu postuje...w sumie to tylko czytam wasze madrosci jednak dzis wypalilem kolejna plytke...zapuscilem proba i spadlem z krzesla...czy to wogole mozliwe. Luknijcie na wykres! :wow: Verbatim DVD+R Digital Movie palony x8 na biosie VS0B.
http://oczo.murka.net/kprobe/DVD+R Verbatim_burn8x.PNG |
Cytat:
|
ok zassam i jeszcze raz zrobie...tak czy siak do tej pory chyba plytk aktora mi osobiscie sie najlepiej wypalila!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie mozecie byc spokojni..nowy probe...nowy wynik ofkoz gorszy. Nie wiedzialem, ze wersja progsa ma takie naczenie :ysz: Na plytce jest dokladnie 3.11 GB, az tak malo to nie jet ale w poniedzialek postaram si ezakupic wiecej tych plytek i ponagrywac...zobaczymy jak wyjdzie.
http://oczo.murka.net/kprobe/DVD+R V...m_burn8x.2.PNG |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Poczekajcie do końca października lub początku listopada :D :taktak: |
Cytat:
|
Jest nowe omni 1.3.14 :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale jak nic nie będzie To zwracasz za połowę kuponu :> |
Cytat:
Więc nie masz sie co martwić :) Ale OK :spoko: |
ja tez je skresle jak wygram bartek15 to kupie ci litka najnowszego :D
|
Zobaczymy :taktak: A ile jest dzisiaj do wygrania?
|
dzisaj komasacja 3 banki prawdo podobnie:D
|
No to po 1 na każdego :taktak:
Idę obstawić: 1. zakład: 8,19,21,28,35,44 2. zakład: 4,10,19, 25,32,41 3. zakład: 9,14,17,29,37,39 i jeden chybił trafił :) |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Do wygrania 6 milionów zł :D |
ooo to wpisze wszystkie twoje numery jak masz szklana kule:D
|
Cytat:
Jedną na wyniki w środę drugą na sobotę :D |
to jeszcze tylko zaopatrz sie w kulke do multilotka i bedziesz mial prawie caly komplecik :D
|
Cytat:
To jak oddam teraz Litka do serwisu To co dostanę? :> |
dostaniesz papier ze przyjeli do serwisu :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nie w najgorszym to nic nie dostanie ani palnika ani kasy :D
|
Cytat:
ZNOWU OT :klnie: |
Cytat:
|
Cytat:
Ale tuż pod Litkiem :taktak: Znajdzie się jeszcze miejsce :> |
ja mam jeszcze 2 wolne wiec moga byc dwa wkoncu trzeba by bylo raida wykozystac
|
Cytat:
Właściwie no najpierw wejdzie do serwisu moja dupa :taktak: Żeby wyłapać kopa zamiast "dzień dobry" A potem uklęknę na klęczniku I zacznę płakać :buu: Odmawiając Litanię: "O boski serwisancie ... :* |
To pionek czy plextor a może nec? :>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pamietacie ze to dyskusja o 812@832 ?? |
Cytat:
|
Cytat:
A nie wiecie, czy Plextora da się przerobić na Litka? :idea: Najlepiej z tym biosem F-16 :D |
Cytat:
|
Cytat:
Zamulasz :slonik: |
Pamietacie ze to dyskusja o 812@832 ??
Sorry, zapomniałem że to dyskusja na inny temat. :cisza: |
nie mozliwe jak mogles zapomniec przeciesz to nie wybaczalne :D
|
Cytat:
Ile można pisać o tych biosach i omni a także oglądać wykresy Kprobe? P.S. @Legion i @VIZZARD za 20 min. totek :D |
Cytat:
|
Gorzej jak nic nie będzie ;)
|
Cytat:
|
EEE muszę kulę oddać do serwisu albo zarządać zwrotu pieniędzy bo była kupiona 2 dni temu :taktak:
P.S. Nic nie ma :buu: |
no to moze dostaniesz lepszy model:D
|
Cytat:
|
Cytat:
Do dupy takie numery :buu: |
Cytat:
|
Cytat:
Mi wystarczy nowy Plextor :> |
Cytat:
P.S. Chodzi o Plextora 716A? Ja tez go chcę :taktak: |
Wracamy na ziemię (czyli do właściwego tematu).
Mam pytanko, jak długo czekaliście na modyfikację EEPROM-u do Litka 812S@832S u "zebry". ??? Ja wysłałem 25 września i jak narazie cisza, nie dostaję odpowiedzi. Jak tak dalej pójdzie to chyba Litek się zestarzeje i trzeba będzie wymienić na nowszy. Proszę o opinie czy warto zmieniać modyfikowany EEPROM na 832S, aby można było wgrywać oryginalne FlashBiosy Lite'On. ??? |
Cytat:
Więcej za przelew zapłacisz ^_^ Następnym razem ja podaję numery :D BTW Dokładnie o to chodzi co masz na myśli :taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:18. |