![]() |
linkę nasmarowałem olejem do łańcuchów rowerowych :)
całkiem ładnie działa P.S. zatarta była na końcu, ponieważ teflonowa wewnętrzna p0owłoka się lekko zużyła - ale po skróceniu pancerza i nasmarowaniu jest juz super :) P.S.2 jakie niebieskie :D |
fajne autko ten miniak. ma swoje wady i zalety, ale mimo to coś w nim jest... :)
|
W chwili obecnej jeżdzę Megane Calssic, a w przyszłości chciałbym zmienić na Lagune. Jakoś polubiłem tą miekkość zawieszenia :)
|
Cytat:
i serca zarazem :) :piwo: dla wszystkich oczwiście jak nie prowadzą :) |
jak prowadzisz, nie pij
nie każdy ma podzielną uwagę, a ruch duży :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
|
najlepsza z Lagun była Laguna pierwsza, reszta ma bardzo miękkie blachy i kłopoty z elektroniką
|
nie pamietam zrodla (strona netowa jednego z magazynow motoryzacyjnych - polska) ale kiedys dokopalem sie do statystyk awaryjnosci samochodow osobowych
laguna 2 byla na absolutnie ostatnim miejscu - tabela NIEZAWODNOSCI :) ale czy to bylo na podstawie opini userow czy statystyk serwisowych - nie pamietam |
Cytat:
Ale coś za coś, laguna jest średnio 10 tys tańsza od VW, Audi, Opla. Więc według mnie stosunek jakości do ceny jest ok. |
No coz zamiast Francuza trzeba kupic Mitsubishi;)Zwlaszcza te skladane przez Holendrow;)
|
albo Porsche :P
|
Cytat:
|
Już lepiej toyoty, ale te składane w Japonii. :spoko:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:37. |