![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
netbook zakupiony - działa nadspodziewanie dobrze, jeszcze musze doinstalować "ofisa", troche innego shitu i będzie gut :)
|
dawaj adres tego bloga, napiszemy słówek kilka :sciana:
|
dziś ide wraz z icemacową go (czyli Asus Eee PC 1005PE) zobaczyć w euro, jak sie spodoba i będzie odpowiednio mały to pewnie sie skuszę na raty (standard 10rat bez odsetek)
lapek ma służyc do pisania w necie (nowa zachcianka blog ;) ), word, excell, jakies może seriale ;) w podróży |
Cytat:
Podziwiamy. Zazdrościmy. |
Ja tam pracuje na 10 calach od poltora roku i wiecej mi nie trzeba - jest optymalnie... Na 40 calach zawsze nie moge sie jakos odnalezc :-/...
|
po rozwazeniu wszystkich za i przeciw doszedlem do chwilowego wniosku, ze rozsadnym kompromisem czasu pracy na baterii i rozdzielczosci ekranu (ktora dla mnie jest duzo istotniejsza niz przekatna) bedzie notebook 11" - ciagle trzymac ma nominalnie 8,5h wiec faktycznie bywa przenosny ;)
|
10" to męczarnia jak chcesz na tym więcej pisać czy trochę posiedzieć w necie, mam Eee 1000H i używam go tylko podczas wyjazdów. Zdecydowanie lepszym wyborem będzie:
http://www.proline.pl/sklep.php?p=ASUS+EEE+1201HA+BL7 |
dokładnie :) tylko jak się tak pomyśli co wyjdzie za te 2 lata... to ten tablet to będzie tak jak teraz 10xx :P
|
to na pewno
na razie wiec 10xx a za 2 lata... :D |
Cytat:
|
no i jeszcze wielkosc
ja bym wolal cos z serii 90x, ale juz nie rozwijana i wyposazeniowo odstaje z 10" Asusow podobaja mi sie tablety, jeszcze nie sa w sprzedazy moze byc fajna zabawka |
Cytat:
|
ostatnio troszkę bawiłem się Asusem eee 1201N opartym o platformę ION i procek ATOM Dual Core. Naprawdę chodzi to zdecydowanie szybciej od serii Asus eee 100x
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:13. |