![]() |
Znam od dawna. Wydrukowane stoja u mnie w trzech ramkach, wraz z podobinzami Steve'a z roznych etapow zycia, dajac motywacje i inspiracje w chwilach, gdy potrafi jej zabraknac...
|
Steve Jobs -- trzy historie
http://www.youtube.com/watch?v=ogKQj...layer_embedded |
To tapnięcie pewnie będzie można pominąć (wybraną komendą).
Mi akurat funkcja się podoba. Używać jej raczej nie będę (przynajmniej na razie), ale jest to dla mnie swego rodzaju przełom w komunikacji pomiędzy człowiekiem, a urządzeniem elektronicznym. |
i nie ma problemu z akcentem :D a to, ze wideo ma ponad rok...apple i tak to wymyslilo...
ale u apple to nie wada :D to bedzie zaleta bo ludzie beda starac sie mowic po hamerykansku! dalej uwazam, ze taki program jest mi zbedny, szczegolnie, ze wymaga tapniecia w ekran |
Apple, to cud marketingu. Te ich surowe salony-świątynie z prostym wystrojem, to iProdukty mają tam być piękne-bogiem. To fanatyczne przywiązanie klientów, toż to marzenie każdej marki! Nawet narkomani zmieniają producentów... :>
|
Nie śledzę tematu, więc dla przypomnienia - czyli w Androidzie takie rozwiązanie faktycznie już było i funkcjonowało od jakiegoś czasu?
Jeśli tak to wnioski są dwa: a) Apple naprawdę potrafi promować swoje produkty, czego jednak cały czas nie potrafi konkurencja b) Apple za chwilę pozwie Samsunga o zgapianie rozwiązań ;) |
|
Powinni postawić, ale przy uczelniach ekonomicznych. W końcu osiągnął on w marketingu to, o czym pisał Kotler: zawładnął duszami klientów. :)
|
Już stawiają pomniki. ;]
|
czekam (może dożyję) na kanonizację śp. S.J.
|
@sobrus ROTFL
|
Dobre, mocne :spoko:
Ale nie są identyczne, iPhone nie ma kamerki :> |
Bardzo przepraszam wszystkich, którym nie podobają się moje wpisy, ale tym razem nie mogłem się powstrzymać:
www.chip.pl/chip/images/sprzet/applesuesamsung.jpg Obiecuje , że już więcej nie będę. |
Efekt latwy do przewidzenia - Samsung nie ma z tylu szkla, tylko tworzywo (ABS?) wiec sila rzeczy bedzie mu latwiej. iPhone Gorilla Glass ma tylko z przodu - z tylu jest zwykle szklo. Slowem - iPhone'em nie rzucamy ;-)!
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:35. |