![]() |
|
Idealny pretekst do nacjonalizacji!
|
Co by nie mówić o Apple, to stworzyli doskonałą maszynkę do robienia pieniędzy.
Tylko pogratulować! O pozycji firmy świadczy dla mnie także to, że od paru lat jest na rynku polskim. 10 lat temu Makówki kojarzyły się z DTP albo z USA. W Polsce obowiązkowo PC z Windowsem. A teraz prosze, mimo że niekompatybilny i za drogi - jest obecny w każdym większym sklepie. Ba, nawet programy na to sprzedają. |
Apple ma więcej pieniędzy niż amerykański rząd !!!
http://www.spidersweb.pl/2011/07/app...nski-rzad.html || |
:D
Cytat:
http://applefobia.blox.pl/resource/mac_buy.jpg |
Jak coś nie obsługuje FLAC albo Vorbis to nie ma wytłumaczenia innego niż to, że producent nie chce by obsługiwało.
A że dla mnie liczą się od dawna praktycznie tylko te dwa formaty, to urządzenie bez ich obsługi jest zdyskwalifikowane na starcie. Oczywiście daleki jestem od promowania formatów, każdy wybiera sobie jakie chce. Te najbardziej mi odpowiadają, praktycznie nie mam już nic w MP3. |
Berionu ma rację. Jakby to się rozchodziło o MPC czy APE, to bym zrozumiał.
|
Cytat:
Po za tym FLAC jest dzisiaj standardem. Na pewno nie jest tak popularny jak MP3, ale w rodzinie bezstratnych formatów dźwiękowych króluje. |
|
Lepiej wstawić do urządzenia obsługę 146 formatów audio/video, z czego poprawnie działają 3. A użytkownik w ciągu 1,5 roku metodą prób i błędów oraz pisząc na forach developerów, dojdzie które to są te 3 działające (i w której konkretnie podwersji).
|
Cytat:
FLAC nie czyta ani iTunes ani iPod/iPhone. Narzedzie do konwersji Apple Losless jest bezplatne. Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
nie ruszy
ma byc jak stiwi chce |
Że ktoś sie w ogóle połakomił na takiego szrota, w dodatku niesprawnego.
Dziś nic poniżej 3GS mieć nie wypada :taktak:. Bo jest za słabe na multitasking, mms i rozmowy telefoniczne 3G :szczerb:. btw dopiero teraz przeczytałem, co to jest Apple Lossless? W życiu nie widziałem programu który to odczytuje :szczerb:. Rozumiem, że FLACa nie ruszy? |
|
Cytat:
w uju mam co powie burak z bialymi sluchawkami od iShit, wole jakosc niz wyglad |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:43. |