![]() |
Cytat:
|
qrfa mać mój Benek chyba jakiś wadliwy albo te verbatimy ;/ dzisiaj poszło sie "kochać" z 12 płyt ;O oczywiście są to te CMC ... ;/ straciłem już ogolnie na tym benku z 20 płyt ((
|
Cytat:
Może się równie dobrze okazać, że ta nagrana na biosie BSNB lepiej wypadnie przy teście na dwóch pozostałych biosach, próbowałeś? ??? Jedyną widoczną według mnie zaletą biosu BEGB jest według mnie tryb ultra-dma 4 a co za tym idzie lepszy transfer, choć w praktyce może być z tym różnie. Natomiast niewątpliwą (przynajmniej dla mnie) zaletą biosów BSNB i BEGB(chyba się nie mylę) jest właśnie krótki czas testu Qscana - ostatnio już wcale go nie używałem wiedząc o tym że na dobrych nośnikach wynik w nero i tak zawarty będzie w przedziale 90 - 99pkt. |
Ilość załączników: 1
Dla mnie tez nic lepiej
|
Ostatnia płytka z cake 10szt.
Imation +Rx8. Zachowane parametry wypalania, inny większy plik ISO. Powtórka niskiego i równomiernego Jitter. Te płytki na nośniku MBIPG101 R04 zostały najlepiej wypalone na biosie BEGB. :) |
Cytat:
Raczej nie ma takiej mozliwości ... :> || |
|
Mam uraz do płyt EMTEC i do Platinium. A 7,5 zl za EMTeca to przegięcie, no chyba że calutka jest ze złota ;) .
|
Całkiem fajne są te Imation DVD+R :spoko:
i cena przyzwoita cake a`10 14,49zł w MM :) |
Cytat:
Nagrać I Złota Płyta murowana! :jupi: :fala: :mruga: |
:jupi: :uklon:
Cytat:
DOBRE :jupi: :uklon: |
Czy ktoś może wie gdzie w NERO 7 jest bufor ;( bo tylko pisze ultra bufer ale ja go nigdzie nie widzę używam nero expres u kolegi na tym samym nero jest i widzi bufor :buu:
|
Ilość załączników: 1
A co powiecie na to :'( VERBATIM DVD+RW 2.4 palona 2.4 to karygodne nie wiem co się stało
|
Cytat:
Jak twój kolega widzi express i bufory - to znaczy że jest na torach kolejowych!!! :wow: Nie chciałbym być na jego miejscu :nie: :czar: |
Cytat:
Ale ja na to powiem: O ****...CZE! :wow: Ale mogą pojawić się też i inne głosy w wypowiedzi, np.: DUŻY PLUS DLA BENQ || :mruga: A poważniej troche - to te Verby +RW x2.4 Certified jakoś nie wzbudziły mojego zaufania :nie: Kto dziś tak wolno pali płytki ??? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:23. |