![]() |
Cytat:
|
Cytat:
I choć byś upadł na kolana... :zespol: || |
Ilość załączników: 1
Intenso DVD-R 1x-8x, palone 8x, nero 6.xx. Kupione dzisiaj w carrefour, pudełko 10szt., "promocja" 11,99zł
|
heh, esem - wlasnie nagralem plytke Verbatimka i stwierdzam, ze moj wykres jest bardzo podobny :D
Verbatim 8x palony 8x DVD-R. |
Cytat:
Jak na Verbatim to słaby wykres. |
Cytat:
|
Cytat:
MCC 02.... to x8 ?? http://img204.imageshack.us/img204/2...timdvdr0in.jpg |
nastepna plytka Verbatima :) - z tego samego cake'a.., tak, to sa MINUSY!
tym razem troche lepiej.. zobaczymy jak sie nagra trzecia za parenascie minut |
Cytat:
|
nastepna..
a mialo byc tak pieknie... ;( |
Ale i tak lepiej niż Titanium ???
Chociaż ja przyjąłem zasadę: przechodzi bezbłędnie weryfikację Nero po nagraniu - to jest O.K. Jak nie - to do kosza... @Smartek: masz krótsze nagrania - to i wynik trochę lepszy... Niestety, "końcówki" generalnie psują wynik... |
Cytat:
bios narazie najlepszy BSLB i przy nim zostac? na jakich plytkach nagrywac zeby miec jak najlepsza jakosc? pozdro ;) |
Cytat:
Choć nie wiem czy uzyskasz tak ładne wykresy co niektórzy na forum. Ja też myślałem że jak kupię BENQ1640 to będzie pięknie. Nadal nagrywam na NEC-u 3520, a BENQ służy do zgrywania. |
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nareszcie dostałem benka z reklamacji. Nowego i to BOX za OEM. :>
Chwilowo miałem Liteona, ooooooooooooooooo ja cie ........... co za popelina. Miał problemy nawet z odczytem płyt tłoczonych. I o dziwo nagrałem nim 3 sztuki Verbatim Advanced AZO. :wow: Mój szok spowodował test wykonany pod nowym Benkiem, każda płyta z jednego szpindla nagrana z inną jakością. Zero powtarzalności. :banned: |
Cytat:
poczekam, az mi sie minusy skoncza i zobaczymy :) pozdro ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:05. |