![]() |
Cytat:
|
panownie co sie dzieje :/ chce nabyc dw1640 oem w miare niskiej cenie, a tu juz w drugim sklepie netowym dostaje info ze brak towaru :(
|
Cytat:
Sprawdź taśmę ATA, wymień na inną i wtedy coś nagraj. |
Cytat:
|
Cytat:
palilem na verbatinach, tdk, platinium , omega na wiecej nie mam juz cierpliowsci .... tylko mala poprawka do mojego posta. Udalo mi sie wypalic wczoraj na tdk dvd+r ale trwalo to 1,5 godz !!!! i sie nie dalo odtworzyc :( ani nie przeszla plytka testu jakosciowego w nero . Wywalilo jakis blad ze nosnik jest zle zapisany . palilem x 4 . Please niech ktos napisze cos konkertnego. |
to nie ma znaczenia ale 99% wypalam DVD wczoraj zrobiłem mały test nagrywałem na DVD 2 sesje na pierwszej dioda migała jak głupia a jak nagrywałem drugą sesję to już było normalnie :( nie mam pojęcia o co chodzi.
|
nie wspomniales o jednej waznej zeczy
JAKICH PLUSOW? jesli u nich pali na verbatimach albo plextorach a u ciebie nie pali na vobisach czy jakis chosziminkach || to nic dziwnego... |
Witam all !!! Czytam i czytam o Benq 1640 i widze same zachwyty o tej nagrywarce.... a ja mam za......y problem otóż nie wypala mi DVD+R , a próbowałem płytki różnych producentów DVD-R pali ale nie przechodzi weryfikacji . Nagrywarke zakupilem w polowie grudnia z biosem BSLB i od samego poczatku nie pali plusów. Zanioslem ja do serwisu i ... u nich pali.. :smutny: . Moze wie ktos co to moze byc za przyczyna bo mnie juz sz..g trafia ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Może też być tak, że zachorował na grypę i się krztusi :taktak: Ludzie!!!!!!!! Czy wy naprawdę nie macie innych problemów?!? :sciana: Jutro ktoś zauważy, że jego Benek jakby lekko zmieniał odcień ... :glaszcze: |
Witam po krótkiej przerwie :)
Czy ktoś wyjaśni mi dlaczego przy wypalaniu płyt benek czasem mruga wolno czyli powiedziałbym że normalnie a czasem z 2 mrugnięcia diody na sekundę czyli zdecydowanie szybko bo zauwarzyłem to od niedawna ?? |
Cytat:
Nic w biosie nie mam zamiaru, przynajmniej na razie zmieniać. Jest to spowodowane doświadczeniami z innymi napędami i nowymi, ale nie zawsze dopracowanymi biosami, a potem kłopotami. BSLB pali dobrze i nic nie będę ruszał. || :piwo: |
Cytat:
To teraz małe porównanie. QScan na biosie BSOB i Plextools tej samej płytki. Będzie miłe zaskoczenie. :spoko: :) |
Kupiłem sobie Benq 1640, tak z ciekawości.
Pali nawet, nawet, ale dlaczego do cholery ma tylko zieloną diodę, a nie tak jak w 1620 piękną zielono-czerwoną? :'( Jestem normalnie zbulwersowany :O || ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:25. |