![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#481 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
spadlam z krzesla
![]() <czarna21> ehehe a propo przed tygodniem mialam niezla akcje ![]() <zuzkAa> jaka? <czarna21> w sobote szlam na zajecia na 13 (grubo spozniona) i jak to zawsze przygotowywalam sie w lazience az nagle uslyszalam taki tekst w kierunku lazienki: "no wychodz malenka bo mam na ciebie taka ochote ze jak wejde moim kacperkiem to nie wyjde przez 2 godziny", no nic powstrzymujac smiech dalej sie kremuje, nakladam podklad itp. a tu dalej "no koteczku tygrysek na ciebie czeka ma ochote zmoczyc dzis futerko" w koncu wychodze i z glupim usmieszkiem oznajmiam starszemu "mama wyszla na zakupy", i w zyciu tak czerwonego ojca jescze nie widzialam juz od tygodnia nic nie mowi w mojej obecnosci <zuzkAa> eheheh dobrego masz ojca ![]() edit: smsy: Chce byc w twoim wnetrzu. rozpuscic w tobie czastke siebie, sprawic, ze zapomnisz o bolu, skosztuj kawalka mnie - Twoja ASPIRYNA Wiem, ile dla Ciebie znacze, jak Ci mnie brakuje, jak bardzo mnie potrzebujesz. Przykro mi, ze Cie na zawsze opuscilem! Z pozdrowieniami, Twoj rozum!!!
Ostatnio zmieniany przez malaczarna : 26.01.2006 o godz. 14:50 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#482 | |
|
samotność
Data rejestracji: 08.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#483 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@mala
|
|
|
|
|
|
#484 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Chomik Gohan jest lepszy od Chucka Norrisa~!
Chomik Gohan - homik ktory poskromil grzechotnika! http://wiadomosci.onet.pl/1231873%2c69%2citem.html http://nonsensopedia.wikicities.com/wiki/Chomik_Gohan
|
|
|
#485 |
|
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Tonie luksusowy liniowiec. Lodzi ratunkowych jest jak zwykle za
mało. Każdy z pozostałych na pokładzie pasażerów dostaje po kamizelce ratunkowej i dobre słowo na drogę w lodowatą otchłań. Wszyscy trzymają się relingu i mają stracha skakać. Załoga próbuje ich do tego nakłonić, ale bezskutecznie. Proszą o pomoc kapitana. Ten udaje sie do każdej grupki, wymienia z nimi parę słow, po czym... wszyscy skaczą kolejno do wody. Po chwili na pokładzie zostaje już tylko załoga. Kapitan pytany, jak dokonał tej sztuczki stwierdza: - Całkiem łatwo. Niemcom powiedziałem, że to rozkaz, Amerykanom zaapelowałem do ich patriotyzmu, Francuzow zapytałem, czy chcą byc gorsi od Amerykanow, Japonczykom wyjaśniłem, że takie skoki sa dobre na potencję, Rosjanom oznajmiłem, że i tak nie warto zostawać, bo skończył sie alkohol... Najtrudniej było z Polakami ale też w końcu zmiękli, gdy im powiedziałem, że skoki z pokładu do wody są surowo zabronione. Dwa psy, pudel miniaturka i owczarek spotykaja się u weterynarza. Owczarek pyta pudelka: - A ty tu co robisz? - Mialem pecha. Nasikalem na dywan w salonie i panstwo postanowili mnie uspic. A ty? - Zobaczylem pania, gdy pastowala podloge, tylek w niebo, zadnych majtek. Nie moglem się powstrzymac! - I co, teraz ciebie uspia? - pyta pudelek. - Nie. Dlaczego? - dziwi się owczarek - maja mi tylko spilowac pazury. |
|
|
|
|
|
#486 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.01.2006
![]() |
cześć czy ktoś mi powie dlaczego nie można dodać nowego postu
|
|
|
|
|
|
#487 |
|
a jak dodałeś ten?
PS. Aoccdrnig to a rscheearch at an elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by istlef but the wrod as a wlohe. Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee sie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu. |
|
|
|
|
|
#488 |
|
PWr
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cuck Norris znalazl punkt "G" u Miriam
|
|
|
|
|
|
#489 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Profesor na wykładzie z psychologii wchodzi na salę, wyjmuje głośnik,
podłącza do niego telefon i ogłasza: - Dzisiaj będziemy omawiać stany emocjonalne kobiety. Są trzy podstawowe stany. Wybiera losowo numer telefonu. Słuchawkę podnosi kobieta: - Dzień dobry - mówi Prof. - zastałem może Zbyszka? - Żaden Zbyszek tu nie mieszka. - odkłada słuchawkę. Prof. tłumaczy studentom: - Stan pierwszy - "spokój". Następnie znowu wybiera ten sam numer, podnosi ta sama pani: - Można prosić Zbyszka? - pyta prof. - Przecież Panu już wytłumaczyłam, że żadnego Zbyszka tu nie ma... proszę tu więcej nie dzwonić..!!! - Stan drugi: "zdenerwowanie"- tłumaczy Prof. Poraz kolejny dzwoni pod ten sam numer. Kobieta zwala na Profesora górę przekleństw po czym rzuca słuchawkę. - Stan trzeci i ostatni: "wściekłość". Z ostatniego rzędu sali student podnosi rękę: - Panie Profesorze, znam jeszcze jeden stan... - Proszę zademonstrować w takim razie. - odpowiada prof. Student podchodzi do tel. wybiera ten sam numer. Kobieta podnosi słuchawkę. - Dzień dobry - mówi student - Zbyszek jestem... |
|
|
|
|
|
#490 |
|
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#491 | |
|
conquer all
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#492 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 18.01.2006
![]() |
A Canadian is having his petit dejeuner (coffee, croissants, bread, butter jam) when an American man, chewing gum, sits down next to him.
The Canadian ignores the American who, nevertheless, starts a conversation. American: "You Canada folk eat the whole bread??" Canadian (in a bad mood): "Of course." American: (after blowing a huge bubble) "We dont. In the States, we only eat what is inside. The crusts we collect in a container, recycle it, transform them into croissants and sell them to Canada." The American has a smirk on his face. The Canadian listens in silence. The American persists: "Dya eat jelly with the bread??" Canadian: "Of Course." American: (cracking his gum between his teeth and chuckling). "We dont. In the States we eat fresh fruit for breakfast, then we put all the peels, seeds, and leftovers in containers, recycle them, transform them into jam and sell the jam to Canada." The Canadian then asks: "Do you have sex in America?" American: "Why of course we do", the American says with a big smirk. Canadian: And what do you do with the condoms once you ve used them?" American: "We throw them away, of course." Canadian: "We dont. In Canada, we put them in a container, recycle them, melt them down into chewing gum and sell them to America."
|
|
|
#493 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Bylo juz chyba to samo po polsku, ale fakt, niezly jest
|
|
|
|
|
|
#494 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Przy piwku trzech kolesi dzieli sie wrazeniami z ostatnich popijawek:
- Jezu, tak sie nawalilem - mówi pierwszy - ze jak otworzylem rano oczy, to patrze: dom mój, spogladam nizej: garaz mój, tylko samochód w garazu inny. Okazalo sie, ze cudzym przyjechalem. - To nic - mówi drugi - budze sie rano otwieram oczy patrze: zona. OK mysle, odwracam sie na drugi bok, a tu jakas laska! Tak sie dzien wczesn nawaliem, ze dupe z baru do wlasnego malzenskiego loza zaciagnalem! - A ja - smetnie mówi trzeci - otwieram oczy, patrze: leze na trawniku, bez majtek, **** mi stoi jak maczuga, a na nim siedzi ogromna czarna wrona i dziobie mnie w jajca! .. A ja mialem tak sucho w ryju, ze nawet " sioooo ty ****o " nie moglem powiedziec !!! Co mówi Doda w nocy? - Pakuj majdan! |
|
|
|
|
|
#495 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obecnie znana deklinacja poszerzona została o dodatkowe odmiany:
1. Mianownik - kto? co? 2. Dopełniacz - kogo? czego? 3. Celownik - komu? czemu? 4. Biernik - kogo? co? 5. Narzędnik - z kim? z czym? 6. Miejscownik - o kim? o czym? 7. Wołacz - o! 8. Intymnik - kto z kim? 9. Wygryźnik - kto kogo i dlaczego? 10. Łapownik - kto komu ile? 11. Przypi**dolnik - komu? w co? 12. Przypi**dolnik materialny - komu? w co? za ile? 13. Powodnik - dlaczego ja? 14. Dziwnik - ke? 15. Rządownik - kwakwa? 16. Złodziejnik - komu? gdzie? ile? |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|