![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#331 | |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#332 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Link chyba w odpowiednim dziale, trzeba przyznać...
![]() |
![]() |
#333 | |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#334 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
smieszne to chyba nie jest
![]() jak zwykle "moherowe kapelusze" musza wpasc na "genialny" pomysl |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
the one
CDRinfo VIP
Dobra.. ale starczy na ten temat, bo to nie o tym topic. Te kilka naszych postów kiedyś też wyrzucę, a wszelkie rozmowy polityczno-narzekająco-jakieśtam to w topikach typowo politycznych
![]()
![]() |
#336 | |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#337 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#338 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
<anettka_20> czesc fajny nick
<gumbas> no dzięks <gumbas> ![]() <anettka_20> skad klikasz <gumbas> z klawiatury <anettka_20> ale ja sie pytam o miasto <gumbas> zielona góra a Ty?? <anettka_20> no ja tesz <anettka_20> a uczysh sie gdzies czy pracujesh <gumbas> pracuje sobie <anettka_20> a mozna wiedziec gdzie <gumbas> wykładam włoszczyznę <anettka_20> ooo włoskiego uczysh? <anettka_20> zawsz echcialam pojechac do wloch <gumbas> wykładam w warzywniaku <anettka_20> jak w warzywniaku ty jakis dziwny jestes <gumbas> oj no normalnie ale mniejsza z tym <anettka_20> to umiesz wloski czy nie umiesh <gumbas> nie umiem a co? <anettka_20> a nic myslalam ze umiesz to bys mnie nauczyl <anettka_20> a angielski znasz <gumbas> no toche znam, a co ![]() <anettka_20> bo gadam tera z z jendym anglikiem i nie wiem co mam mu pisas <anettka_20> jak mam zapytac ile ma lat <gumbas> no to proste <gumbas> how old are you <anettka_20> ok <anettka_20> a jak napisac ze ja mam 20 <gumbas> ale po co skoro masz w nicku?? <anettka_20> a racja ![]() <anettka_20> JA NIE ZNAM DOBRZE ANGILSKIEGO DLATEGO TAK DZIWNIE PISZE <gumbas> jasne <gumbas> napisz mu <gumbas> I DON'T KNOW ENGLISH GOOD, BUT MY WET PUSSY WAITING FOR U <anettka_20> ok dzieki <anettka_20> a co znaczy <anettka_20> TELL ME ABOUT YOURSELF <gumbas> no chce zebys mu npisła cos o sobie? <anettka_20> aha ![]() <anettka_20> ale co mu napisac <gumbas> no nie wiem, napisz mi jaka jestes a ja Ci bede tlumaczyl oka?? ![]() <anettka_20> niom <anettka_20> wlosy ciemny blad <gumbas> pisz I'M DUMB BLONDE <anettka_20> dumb to ciemny <gumbas> oj tak... uwierz mi... naprawde ![]() <anettka_20> jestem wysoka i szczupla i mam zielone oczka <gumbas> pisz I'M SHORT AND THIN, AND I HAVE TWO EYES <anettka_20> oka kochany jestes <anettka_20> a co znaczy I HAVE GOOD BODY <gumbas> no chyba gosc mowi, ze sprzedaje damska bielizne <anettka_20> napisz mi, ze by cos napisal po poslku <anettka_20> polsku <gumbas> napisz TELL ME SOMETHING NASTY BOY <anettka_20> co znaczy oral <gumbas> oral?? hmmm ![]() <gumbas> on chyba chce żebys go pocałowała... <anettka_20> ale to po polsku <gumbas> nie po francusku ![]() <anettka_20> czyli jak z jezyczkiem <gumbas> no mozna i z jezyczkiem ![]() <anettka_20> a co znaczy I WANNA STICK MY COCK INTO U <gumbas> hmmm koles mówi ze lubi konie <anettka_20> oooo to super napisz ze tez bardzo je lubie ![]() <gumbas> YES STICK YOUR COCK INSIDE MY PUSSY <anettka_20> cock to konik? <gumbas> nooooo <anettka_20> fajnie juz troche umie anglika hihi <gumbas> no bo bystra jestes ![]() <anettka_20> no <anettka_20> dobra misiek ja musze spadac <anettka_20> busssska <gumbas> no pa |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
noob
Data rejestracji: 26.02.2005
![]() |
@icemac swietne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Korwin Mikke:
"Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych co trzeba." Cytat roku: "ZUS z pewnością jest instytucja przestępczą, ale nie można nazwać jej zorganizowaną." cytaty z wypowiedzi NAUCZYCIELI >> > > - Szkoda, ze niektóre z Was są tylko ponętne a nie pojętne. >> > > - Polubiłem Wasza klasę od pierwszego wejrzenia, ale teraz widzę, że tylko dlatego, ze mam słaby wzrok. >> > > - Jak jeszcze raz zrobisz z siebie taka seksbombę, to zadzwonię po saperów, niech cię wywiozą i rozbroją >> > > - Wy, jak psy Pawłowa reagujecie tylko na dzwonki. >> > > - Wymieniłem z wami myśli i teraz mam pustkę w głowie. >> > > - Gdy w zimie dzieci będą lepić bałwana, to możesz być dla nich modelem. >> > > - Oszczędzę ci chyba wrażeń związanych z przejściem do następnej klasy. >> > > - Ponieważ mamy zaległości, do wojny przystąpimy później. >> > > - Kto mi tam trzaska dziobem? Zamknij się i przejdź na odbiór! >> > > - Czasem myślę, ze Wasz ulubiony zespół to zespół Downa.
![]() |
#341 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Przesunął ręką po ogolonej na łyso głowie. Włożył glany, skore z ćwiekami i bandamę. Sprawdził kolczyki w uszach. Żadnego nie brakowało. Kółka w nosie tez. Podrapał się po tatuażach. Wsunął do kieszeni parę skrętów marihuany. Do torby wrzucił cztery piwa. Będzie czym popić amfe. Zerknął, czy dobrze widać napis na piersi ***8222;Legia Jude***8221;. Po namyśle założył naszyjnik z trupią czachą. Nóż sprężynowy był na swoim miejscu, sikawka gazowa tez, nunczko podzwaniało w nogawce. Wcisnął na uszy słuchawki walkmana i włączył heavy ***8211; trash ***8211; death ***8211; metallic ***8211; rapową kapelę ***8222;Gnijące kichy***8221;. Wiza pod pachę dobrze wywarzony kij baseballowy. Spojrzał w lustro. Wszystko było OK. kolejny dzień nauki w klasie szóstej zapowiadał się całkiem sympatycznie***8230;
![]() |
#342 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
sory za ppp ale wyedytowany post nie chcial sie zapisac
Wraca facet do domu i od progu krzyczy: - Jessss wygralem w lotto, jest udalo sie SZEŚĆ,SZOSTKAAA! - wydziera sie zadowolony z siebie. Patrzy, a tu zona siedzi smutna i placze. -Co sie stalo - pyta. Na to żona: - Mama mi dzis umarla. Facet wrzeszczy: - Ye ![]() ![]()
![]() |
#343 | |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Miałbyś repute, ale na razie nie mogę nic rozdać ![]()
![]() |
![]() |
#344 |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Podchodzi facet do piaskownicy i wyciąga z niej strasznie umorusanego chłopczyka. Próbuje go oczyścić, ale to nie takie proste... odwraca się i krzyczy do kobiety stojącej na balkonie.....
- Maaatka ! Będziemy go myć ... czy robimy nowe? Jeżeli codziennie rano wstajesz we wspaniałym nastroju, z wielką ochotą uprawiasz kosmiczny seks, na ulicy wszyscy się do ciebie uśmiechają, życie jest piękne i nie masz żadnych problemów, a praca sprawia ci wielką przyjemność- NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!!! Wchodzi kaczor do knajpy i mówi: - Barman setę! Po wypiciu kwituje: - Panie robie tu obok na budowie i przez dwa tygodnie będę tu przychodził na setę, więc niech pan pomyśli o jakimś rabaciku. Barman zdziwiony dzwoni do cyrku i mówi, że do jego baru przychodzi kaczor i mówi ludzkim głosem, a na dodatek pije. Dyrektor zwietrzył interes i na drugi dzień czekał już w barze. Wchodzi kaczor, siada przy barze i zamawia. Na to wtrąca się dyrektor: - Pierwszy raz widzę kaczora o takich zdolnościach, może chciałby pan u nas pracować w cyrku? Kaczor: - O ile sobie przypominam, to cyrk jest z drewna i materiału... - Tak, zgadza się! - To na ch*** wam murarz!!!! Na policję dzwoni facet: - Mój sąsiad przechowuje narkotyki w szopie na drewno! Wieczorem ten sam facet dzwoni do sąsiada: - Była u ciebie policja? - Była. - Porąbali ci drewno? - Porąbali. - No dobra, to jutro ty do nich dzwonisz i na mnie donosisz. Mam ogrodek do przekopania.
![]() |
#345 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.12.2005
![]() |
uważaj...
Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 03.12.2005 o godz. 07:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |