![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#2761 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Prysznic - prawie prawda
jak kobieta: 1.Zdejmij ubranie i włóż je do pojemników na brudną odzież, segregując na jasne, ciemne i białe oraz do prania ręcznego i w pralce. 2.Idź do łazienki ubrana w długi szlafrok. Jeśli po drodze spotkasz męża, zakryj dokładnie wszystkie widoczne części ciała i przyśpiesz kroku. 3.Przyjrzyj się w lustrze swojej figurze i wypnij brzuch. Pojęcz, że znowu utyłaś. 4.Wejdź pod prysznic i przygotuj sobie myjkę do twarzy, myjkę do rąk, myjkę do krocza, szczotkę do pleców, szeroką gąbkę oraz pumeks. 5.Umyj dwukrotnie włosy szamponem grejfrutowo-ogórkowym z dodatkiem 83 witamin. 6.Wetrzyj we włosy odżywkę grejfrutowo-ogórkową wzbogaconą naturalnym olejkiem krokusowym. Zostaw ją na 15 minut. 7.Myj twarz peelingiem z pestek brzoskwini przez 10minut, aż nabierze żywego, czerwonego koloru. 8.Umyj resztę ciała żelem do kąpieli Ginger Nut i Jaffa Cake. 9.Spłucz odżywkę z włosów, poświęcając na to co najmniej 15 minut, aby mieć pewność, że cała spłynęła. 10.Ogol włosy pod pachami i na nogach. Rozważ ogolenie okolic bikini, ale dojdź do wniosku, że lepiej je wywoskować. 11.Nakrzycz na męża, kiedy spuści wodę w toalecie i spadnie ciśnienie wody, tak, że z prysznica popłynie wrzątek. 12.Wyłącz prysznic. Wytrzyj wszystko w kabinie do sucha. Bardziej zabrudzone miejsca przetrzyj specjalnym płynem do kafelków. 13.Wyjdź spod prysznica. Wytrzyj się ręcznikiem wielkości małego Państwa afrykańskiego. 14.Zawiń włosy w długi ręcznik, o wyjątkowej chłonności. Sprawdź całe ciało w poszukiwaniu choćby zapowiedzi pryszczy. 15.Wróć do sypialni, ubrana w długi szlafrok i turban z ręcznika. 16.Jeśli dostrzeżesz gdzieś męża, zakryj starannie wszystkie odkryte części ciała i udaj się szybko do sypialni, gdzie spędzisz następne półtorej godziny na ubieraniu się. ************ jak mężczyzna: 1.Zdejmij ubranie, siedząc na łóżku i zostaw rzeczy rzucone niedbale jedne na drugie. 2.Przejdź nago do łazienki. Jeśli zobaczysz gdzieś żonę, potrząśnij w jej kierunku przyrodzeniem, wołając: Łuuu, łuuu! 3.Spójrz w lustro i wciągnij brzuch, żeby zobaczyć swoją męską sylwetkę. Popodziwiaj rozmiary swojego penisa w lustrze, podrap się po jądrach i powąchaj palce. 4.Wejdź pod prysznic. 5.Nie rozglądaj się za myjką lub gąbką, bo ich nie potrzebujesz. 6.Umyj twarz. Umyj się pod pachami. 7.Pośmiej się z tego, jak głośno słychać bąki puszczane w kabinie prysznicowej. 8.Umyj krocze i jego okolice. Umyj pośladki zostawiając włosy na mydle. 9.Umyj włosy szamponem, ale nie nakładaj odżywki. 10.Za pomocą piany z szamponu zrób sobie irokeza nagłowie i odsuń zasłonę, żeby obejrzeć się w lustrze. 11.Nasiusiaj do brodzika, celując w odpływ. 12.Spłucz się i wyjdź spod prysznica. Nie zwracaj uwagi na kałuże na podłodze-trochę się narozlewało bo dół zasłony znajdował się poza brodzikiem, gdy brałeś prysznic. 13.Wytrzyj się częściowo. 14.Przyjrzyj się sobie w lustrze, napręż mięśnie i ponownie naciesz się rozmiarem swojego przyrodzenia. 15.Zostaw odsuniętą zasłonę prysznicową i mokry dywanik łazienkowy na podłodze. 16.Zostaw w łazience włączone światło i wentylator. 17.Wróć do sypialni z ręcznikiem owiniętym wokół bioder. Jeśli będziesz mijał żonę, zdejmij ręcznik, chwyć w rękę przyrodzenie, powiedz: No co kotku - naprzyj na niego swoimi biodrami. 18.Puść dwukrotnie bąka. Ubierz się we wczorajsze rzeczy. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2762 |
|
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co zrobić, żeby kobieta jęczała jeszcze godzinę po stosunku?
Po skończeniu należy wytrzeć ch... w firankę!
|
|
|
#2763 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
co ma kobieeta zrobic, zeby to facet krzyczal godzine po stosunku?
- zmienic firanki na aluminiowe zaluzje |
|
|
|
|
|
#2765 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dziekan jednego z amerykańskich uniwersytetów wezwał studenta:
- Wczoraj przyłapano Cię jak byłeś na terenie żeńskiego internatu. Zgodnie z regulaminem musisz zapłacić 10 $ kary. Jeśli ponownie Cię tam przyłapiemy zapłacisz 15$ a za trzecim razem, bedzie to 20$ kary. - Panie dziekanie, bardzo sobie cenię Pański czas i chciałbym zapytać: ile w takim razie wynosi abonament na cały semestr? |
|
|
|
|
|
#2766 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[offtopi ON]Tak czytam, czytam i nachodzi mnie mysl taka nagla:
-ile z tych "kawalow" opowiedzielibyście w tzw. towarzystwie, np. przy rodzinie, tesciach, na spotkaniu itepe, itede.... I tak sobie, tez znienacka pomyslalem, ze niektore z nich, nijak sie do tej grupy nie kwalifikuja. Ale tez naszla mnie druga mysl, tak calkiem z zaskoczenia: "no przeciez nikt cie nie zmusza do czytania" I taka mam ambiwalencje. [oftopic OFF]
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#2767 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
no Yaholku, przekombinowałeś
![]() zapętliłeś się chyba
|
|
|
#2768 |
|
-=| GodFather |=-
![]() ![]() |
Facet z kobitką jadą w pociągu w jednym przedziale, facet wyciąga fajkę
i zaczyna ją nabijać. Kobitka zwraca mu uwagę: - Proszę pana, tu się nie pali!!! - Ale ja nie palę ... - Ale pan się sposobisz do palenia!!! Facet, chcąc nie chcąc, chowa fajkę. Mija godzina - kobitka wyciąga bułkę i bierze się do konsumpcji. - Proszę pani, tu się nie sra!!! - Ależ proszę pana, co pan opowiada, ja nie sram!!! - Ale się pani sposobisz.... |
|
|
|
|
|
#2769 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Ja tam opowiadam...te co nie dotyczą wycierania w firankę
|
|
|
|
|
|
#2770 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Trzech facetów w poczekalni dworcowej pije wódkę. Nagle przez głośniki spiker zapowiada wjazd pociągu. Mężczyźni podrywają się i biegną na peron ale tylko dwóm z nich, udaje się wsiąść do pociągu. Do tego, który został podchodzi dyżurny ruchu i mówi:
- Widzi pan do czego doprowadza picie alkoholu. - No tak. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że to ja miałem jechać tym pociągiem, a koledzy mnie tylko odprowadzali. |
|
|
|
|
|
#2771 |
|
-=| GodFather |=-
![]() ![]() |
Koleś postanowił się żenić, idzie rozmawiać ze swoja matką:
- Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie kocha i będzie nam wspaniale. - Eh, no dobrze, ale muszę ją poznać. - To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne koleżanki a ty zgadniesz, która jest moją wybranką. - Niech i tak będzie. Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski. Dziewczyny siadają na kanapie, naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się chwilkę - To ta ruda pośrodku. - Dokładnie. Skąd wiedziałaś? - Bo juz mnie w****ia! Czasy ciężkie. Gotówki w bankach niet. Przychodzi klient do banku, chce wypłacić pieniądze. Kasjer odpowiada: - a musi Pan wypłacać gotówkę? - czynsz muszę zapłacić. - to może przelewem? - ale ja chcę coś też zjeść! - w restauracji może pan zapłacić naszą kartą kredytową....(przymilny uśmieszek) -Panie, ja chcę moją gotówkę! nie chce karty kredytowej, przelewów! oddajcie mi moje pieniądze! A jak zechce iść na dziwki to co? Kasjer odwraca się pokazując na open-space pełen pracownic: - wybierz pan sobie którąś, potrącimy z rachunku |
|
|
|
|
|
#2772 |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Leci facet w samolocie, zaś obok niego siedzi papuga, strasznie pyskata.
W pewnym momencie facet dzwoni po stewardesę. Na pytanie co podać, pasażer mówi: - Kawę poprosiłbym - A dla mnie stara cioto pepsi tylko - wykrzykuje papuga do tejże stewardessy Stewardessa przyniosła pepsi dla papugi lecz zapomniała o kawie dla pasażera obok. Wiec ponownie poprosił ją o kawę. Papuga w międzyczasie wyżłopała swoją Pepsi i klasycznie dorzuciła stewardessie: - A dla mnie, stara cioto, przynieś następną Pepsi. Sytuacja taka powtórzyła się kilka razy, w końcu facet nie wytrzymał i przyjął taktykę papugi, zadzwonił po stewardessę - wykrzyczał do niej: - Daj mi stara cioto kawę!!! Tego stewardessa nie zdzierżyła, poszła po pilota i razem z pilotem wypieprzyli faceta z samolotu razem z papugą. Lecą tak oboje na dół i papuga mówi: - No k**wa, masz tupet jak na kogoś kto nie umie fruwać!!! |
|
|
|
|
|
#2773 |
|
samotność
Data rejestracji: 08.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- W życiu nie zdołasz zerwać z hazardem!
- A założysz się?
|
|
|
#2774 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
- Halo, słucham?
- Te, gościu, pewnie nie chcesz, żebyśmy ci ukradli samochód i sfajczyli chatę, co? - Nnnie... Nnnnnie chcę... - No, to wyślij SMS "Nie chcę" na numer 7926! Ostatnio pojawiła się możliwość płacenia komórką za przejazd pociągiem do Wołomina. Jeden przejazd - jedna komórka. Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 14.12.2008 o godz. 15:15 |
|
|
|
|
|
#2775 |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Z tej samej półki
- Dlaczego w Pruszkowie nie lubią świadków Jehowy? - Bo tam w ogóle nie lubią żadnych świadków. |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|