![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Podczas zakupu nie było tego widać ale jak się dobrze wpatrzeć na szkłe z obiektywu widać jakiś błąd. Odziwo na poniższym zdjęciu widać to dość wyraźnie. O dalszym rozwoju sytuacji postaram się sukcesywnie informować. Ale ogólne wrażenie z całości pozytywne. |
uuuu to pech,dobrze,że nie kupiłes na allegro,bo miałbys teraz mały problem ze zwrotem.
|
Cytat:
|
W telegraficznym skrócie.
Obsługa sklepu widziała pierwszy raz taki przypadek :wow: Aparat wymienili na nowy :) Teraz już powinno być wszystko OK. |
to teraz czekamy na foty ;)
|
Cytat:
|
No i zakupik dokonany.. Udalo mi sie za 1698zl kupic Canona S2. Jesuuuuu TA INSTRUKCJA !!! W szoku jestem ;) Grubsze to tylko chyba do samochodow daja ;) No nic jak opanuje jakies podstawy to wrzuce kilka sample pictures jak cos mi jako tako wyjdzie ;)
|
Cytat:
BTW gdzie kupiłeś?? Zabrze/Wolności/obok Banku Śląskiego?? :) |
Cytat:
|
Cytat:
Jutro ide na dyskoteke wiec bedzie okazja... Oby te AUTO bylo oki bo manuala do jutra nie opanuje ;) |
jak ciemne disco to może być problem z ostrością, pomimo mocnej lampki do łapania ostrości ten aparat lubi oświetlone nieco sytuacje...
przy auto błyskówka czasem za słabo strzeli. ale to norma nie tylko dla tego aparatu i trzeba liczyć, że następne wyjdze dobrze a błysk na maksa naprawdę naświetla sporo, zaskakująco sporo jak na wielkość tej lampeczki. |
Cytat:
Ale Ty mądry jesteś. Myślałem, że cyfrówki nic nie przebije.:) |
Cytat:
Cytat:
|
jakieś słabe te instrukcje macie...
moja jest dopiero zachęcająca :spoko: http://img491.imageshack.us/img491/5166/instr1tm.th.jpg Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:24. |