![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 58539 |
Oj Maksiu Maksiu, strasznie monotematyczny z tym jabłkiem się zrobiłeś :P
|
Opisalem to jako dodatek, skupiajac sie na masie innych zalet Hyundaia. Kolega od Was - Krakus :-). I jeszcze narzeka ze za te pieniadze nie ma tempomatu. Ja tam bylbym zadowolony, a nie narzekal...
Poza tym - w Stanach prawie kazdy samochod ma dock. Dlaczego w Europie jest z tym taki problem? |
A dlaczego coś, czego nie każdy będzie używał ma być standardem? Równie dobrze ja mógłbym wymagać docka do mojego playera mp3 :) Dock dla iPoda może być jako opcja
|
Standardem jest USB, mój samochód ma :)
|
Bartez - tu masz racje. W Stanach standardem jest iPod, malo kto uzywa tam czegos innego. U nas zdecydowanie popularniejsze jest, jak wspomnial sobrus, USB i - ostatnio nawet widzialem - czytnik kart pamieci o.O!
|
Mam też w Roverku czytnik kart pamieci SD :taktak:
A tak serio to są one nie tyle w Roverku co w radiu, takie radio można dziś kupić bez problemu. Europejskie standardy ;) Można navi i telefon ładować z radia :P |
Cytat:
|
Zgadzam się, chyba że ten ładunek muzyki jest na karcie telefonu i ładując można słuchać :)
Ja sobie zrobiłem płyty CD z MP3 i też daje rade. Taniej wychodzi niż pendraki i pozwala na odseparowanie różnych gatunków muzy w zależności od nastroju :) |
dziś wolne to zimowe kółka zagoszczą w krewetce :)
|
Jak jest WOLNE to NIE WOLNO nic robić ! Polskie przysłowie mówi: '' Niedzielna praca w gówno się obraca'' :taktak::taktak:
|
ale dziś PIĄTEK :P
:sciana: |
Piątek z szatańską datą-nie wolno wychodzić z domu!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:16. |