![]() |
jeszcze nigdzie... bynajmniej nie widać :> za to coś mi skrzynaka automatyczna szwankuje :(, oddałem do naprawy ciekawe ile pociągnie po kieszenie :taktak:
|
Przygotuj 5 koła w ciemno.....z możliwością dużo więcej.
|
eee może nie... kurna mam taką nadzieję... obaczymy... wyglada na problemy z elektroniką - sterownikiem skrzyni, diagnoza ma byc w poniedziałek lub wtorek... :P
|
5 koła na skrzynkę a mi stówy żałuje za moje utracone korzyści z paczki fajek...
|
Też ci tego życzę.
Żeby co zostało na oblewanie wnuka :D |
grzeniu gieju jeden walony w lico.... :P 5,5 tysiaków wyszła mi ta skrzynka k***a
|
no cóż ... mietkami to szlachta się wozi a jak wiadomo szlachtę stać :-)
|
Cytat:
jam to czuł w kościach, nie chciałem straszyć a tylko przygotować cię psychicznie |
Można za tyle nieźle zatankować, jeszcze by na hotel starczyło i 2 luksusowe qrvy :szczerb:
|
Cytat:
To za moje fajki. |
Ze dwa zloty by mógł Czechoj zasponsorować za tę skrzynkę.
Spanie, żarcie i chlanie...do tego jeszcze jakiś extrasik :D |
OMG
http://www.mikimoto.pl/index.php?opt...urbo&Itemid=50 drugi filmik :wow: :w00t: Mój tak się do 60tki nie zbiera jak ten do 200 :rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
Co za wiochę odstawia... :D |
Clarkson tez sie Hyundaiem zachwycal. Generalnie trzeba przyznac, ze zrobili OGROMNY postep. Jechalem ostatnio jako pasazer. Te auta sa przestronne, wygodne, szybkie, ekonomiczne i dobrze wyposazone.
Gdy juz skonczylem chwalic kumplowi nowy samochod rozlozyl mnie na lopatki mowiac "To Ci sie spodoba" i wskazujac stacje dokujaca do iPoda :-)! Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:19. |