![]() |
Jeszcze trochę paliwo podrożeje i trzeba będzie coś takiego zrobić. ;) |
Jeżdżą i dzisiaj.
http://www.drewnozamiastbenzyny.pl/g...ny-do-silnika/ Znalazłem niedawno stronę jakiegoś Czecha, co ma skodę na holzgas. Oczywiście akurat teraz nie mogę znaleźć. :smutny: |
Dziś zmieniłem opony na letnie- 50zł. i wyszła awaria o której nawet nie wiedziałem :sciana: mam złamaną sprężynę lewą z tyłu :wow: trzeba będzie wymienić!
|
A ja zmieniłem wózek na Renault Megane Coupe po lifcie :-).
Komfort jazdy kilka razy lepszy niż w Hondzie. |
Komfort komfortem, ale czy szybszy jest?? :>
|
Cytat:
|
Honda była 1.3 75KM. Coupejka jest 1.6 16V 110KM, więc różnica ogromna :-).
Zawieszenie jest bardziej miękkie niż w H. Jeździ się świetnie, ale klocki ćwierkają :(. |
Pisałem ci dawno temu, że civic 1.3 to taczka na 4 kółkach i jeździć przyjemnie tym się nie da. Nie dziwota, że jakaś meganka wydaje ci się lepsza.
Gdybyś pojeździł civiciem 1.6 (od 125 KM wzwyż) to wszystko by ci pasowało i nie chciałbyś jeździć niczym innym. |
Civic 1,4 90 KM już daje radę, szczególnie jak się wkręci w obroty.
|
1.6 16V w meganie już daje rade :D
A sportowe zawieszenie to fajna sprawa. Jeżdże Swiftem Sport 1,6/125 KM, bardzo przyjemne autko, a jak fajnie skręca :D Fakt, wszystkie dziury czuć, ale co tam ^^ liczy sie fun :D |
jeżdżę aktualnie "krewetką" AGP - też daje radę :P
|
No nareszcie:)ktoś poszedł po rozum ................
Numer rejestracyjny zostanie przypisany do auta- Informacja o stanie licznika auta będzie dostępna przez internet za pośrednictwem ePUAP. Dane uzyska tylko ten, kto poda pewne informacje z dowodu rejestracyjnego np. numer dowodu rejestracyjnego. Stan licznika ustali i przekaże do CEP stacja kontroli pojazdów podczas badania technicznego. http://prawo.gazetaprawna.pl/artykul...y_do_auta.html |
Wreszcie! Koniec z oszustami przez ktorych nasz kraj ma opinie cwaniackiej ziemi...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Że liczników nie będą kręcić? :idea: Będą, tylko mniej. Tak, żeby od przeglądu do przeglądu było 5 tys. km zamiast 35. Żaden problem. :] Cytat:
================================ Drżyjcie, właściciele klekotów! Cytat:
|
hehehe
w koncu zblizamy sie do cywilizowanych krajow |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:37. |