![]() |
:jupi2: w tym roku to juz mi za duzo czasu nie zostalo do jazdy ale za to zadbany skubaniec
http://img443.imageshack.us/img443/2...31644x461b.jpg Uploaded with ImageShack.us |
fajny :D
|
Ładne, tylko się nie daj zabić, głównie swojej fantazji. :>
|
Cytat:
|
Był u mnie we Wszystkich Świętych brat cioteczny ze wszystkim co się mu uzbierało i narodziło, jak wziął kredyt na mieszkanie we frankach, to płacił niecałe 1900, teraz płaci ponad 2700, mówi, że to go nie rusza, bo ma dobrą pracę, żona też, ale...
Ale ja o czymś w temacie, brat i szwagierka cioteczna mają najlepsze samochody na świecie, służbowe! Czasami muszą dolać trochę paliwa za swoja, jak gdzieś pojadą prywatnie dalej. W tej chwili to naprawdę ogromny bonus finansowy. O jazdę po Warszawie nikt się ich nie pyta, bo i tak nie da się dojść, co, gdzie, kiedy, a te prywatne znikają w natłoku. |
Cytat:
Cholerka jak nas mało, przynajmniej oficjalnie k***a |
Sliczna bestyjka! :-)
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
W moim ulubionym kolorze :serdusz:
|
Ostatnimi czasy naszło mnie, aby zrobić prawo jazdy na kategorię A. Ale niezłe jaja ponoć są z egzaminami itp. Jeszcze chcą utworzyć jakieś subkategorie, które będzie się zdawać zależenie od wieku i stażu kierowcy :| Zniechęciło mnie to...
Zobaczymy na wiosnę, bo teraz i tak nie ma kursów na A. |
coś gdzieś czytałem że od lutego 2012 roku przez okrągły rok nie będzie można zdobyć prawka w kategorii A, podobno przez błąd urzędników :)
|
Cytat:
w/g mnie łatwo zdać tylko nie wolno dać sie złapać na pierdołce np. nie obrócenie głowy przy ruszaniu ,prędkość , przejechanie na pomarańczowym itd. ale 1 najważniejsza sprawa to to ze maja tak rozp*** moto ze znalezienie biegu jałowego to loteria [ja na egzaminie gasiłem moto na biegu i szukałem luzu :D] no i regulacja - to są sprzęty na gaźnikach szarpało dusiło się :taktak: trzeba było bawić sie z gazem i sprzęgłem dodatkowo obracać łeb i uważać zeby nie wyorać sie na zakrętach 2 najważniejsza to egzaminator jak jest normalny to i normalnie podejdzie do sprawy ale gorzej jak trafisz na frajera nie wyspanego ,zmierzłego który swoje problemy prywatne przekłada na emocje i swa wyższość nad egzaminowanymi w zdaniu egzaminu bardzo pomaga jak podczas kursu posiadasz juz moto i możesz gdzieś na placyku nabywać doświadczenia :spoko: edit: było dzis ładnie ,pośmigałem:serdusz: piękna sprawa |
Też bym sobie jeszcze pośmigał trochę, ta Yamaha Virago którą jeździłem przed miesiącem bardzo pozytywnie utkwiła mi w pamięci...
A ostatnio pojeździłem trochę dziewięcioosobowym Nissanem Primastar, fajne bydle :) Inna sprawa, że służbowy (nie mój służbowy, ale tu chodzi o sam fakt), a przez to nieco zaniedbany - w tym największą bolączką jest uszkodzona turbina, przez którą z obiecanych 115 KM z dwulitrowego diesla (i tak dość niedużo jak na taki wóz) zostaje może z 80. |
Virago... mniam... niestety moja domowa główna księgowa jest na NIE. :(
|
mam dość Toyot, busów, koparek i spychaczy....nawet CAT, ostatnio jeździłem Mercedesem ML 420 CDI..........miodzio :P
|
A okularnik gdzie najbardziej przerdzewiał?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:37. |